Bugün başlamış galiba Düşmana bağlı gidersede ama br Noyan olmayacağı aşikar
şu kaza geçiren adam yeni düşman olmaz inş yoksa işimiz zorÇekimler başladı Ezgi Esma twitterdan duyurdu
Bugün başlamış galiba Düşmana bağlı gidersede ama br Noyan olmayacağı aşikar
şu kaza geçiren adam yeni düşman olmaz inş yoksa işimiz zorÇekimler başladı Ezgi Esma twitterdan duyurdu
Ertuğrulun adamlarından olur diye tahmin ediyorum Şuan 11 oyuncuyu bilmiyoruz yenilerden eylül geçiyor hala haber yokşu kaza geçiren adam yeni düşman olmaz inş yoksa işimiz zor
şu kaza geçiren adam yeni düşman olmaz inş yoksa işimiz zor
Dizideki hali çirkin
Aynen saray olacak yeni sezonda ben dizideki halinide seviyorum alışınca çok iyi geliyor ama bu hali ile çok dizide başrolü kapacaktırDizideki hali çirkin
Sen bana gerçek halini atmasaydın ben hala bu nasıl Başrol falan diyor olurdum
Yeni sezonda saray olcaktı galiba güzel giysiler ve hoş makyajlarla bekliyoruz kızı
Gökhan'ın ki değil miydi bu?
Aynen Gökhan ile aşk yaşıyorlarmış hala.ss Yakışmıyorlar ama.Gökhan'ın ki değil miydi bu?
Sen şimdi niye Gökhan'ı ezdin ki? Kıza güzel demiştin eee yanına yakışmayan Faik mi?Aynen Gökhan ile aşk yaşıyorlarmış hala.ss Yakışmıyorlar ama.
Sadece yakışmıyorlar Gökhanı beğenmediğimden değil adam yakışıklı beşiktaşlı futbolcumuz Bir evlenemediler Bir ara evlenceklerdiSen şimdi niye Gökhan'ı ezdin ki? Kıza güzel demiştin eee yanına yakışmayan Faik mi?
Faik bu dediklerini duymasın?Sadece yakışmıyorlar Gökhanı beğenmediğimden değil adam yakışıklı beşiktaşlı futbolcumuz Bir evlenemediler Bir ara evlenceklerdi
beni anlamıyorsunuz yani bu kurbağa gözlüde ne buluyorsunuz ayol bende sizi anlamıyorum vlla
beni anlamıyorsunuz yani bu kurbağa gözlüde ne buluyorsunuz ayol bende sizi anlamıyorum vlla
kara sevdada oynayan kızla bu kızın gözleri kurbağa gözkız neresi k urbağa gözlü bee
kara sevdada oynayan kızla bu kızın gözleri kurbağa göz
ben neden bayan sanatçı beğeneyim bee şeymiyim benallah seni ne yapmasın kız bir tane bayan sanatçı söyle beğendiğin
ben neden bayan sanatçı beğeneyim bee şeymiyim ben
Burdaki oyunculara ne diyorsunben neden bayan sanatçı beğeneyim bee şeymiyim ben
oooo bunlar uçmuş cnm haluk bilginerler falan havada uçuşuyorBurdaki oyunculara ne diyorsun
Bu adamı da dizide olacak diyorlar tapınakçı şövalyesioooo bunlar uçmuş cnm haluk bilginerler falan havada uçuşuyor
Mehmet Özgür ve Rıza Kocaoğlu katılır katırlırsalar bu videodan