Diriliş Ertuğrul - Genel Sohbet Konusu

Tanımıyoz Kürşat bizden biriymiş :D Ben araştıracam onu :D
Burdan bak çoğu oyuncu yazılmış ve karakterlerinin özellikleri :X
http://www.ntv.com.tr/galeri/yasam/...A-KcG8q8pUGMpaTp99fISg/2PFFkiX8P0KxN_UwVFRLXQ
yeni şaman @Billy Kane :F :F :F
cazgir-mehmet-cerrahoglu,3L679Wd98EmPuChFvIBTVA.jpg

Afiş çıkmadı demi henüz görmedim hiçbir yerde. Bu sezon belki dha kaliteli olabilir ama tanıtım açısından biraz zayıf kaldılar. Her şey gecikti ve alelacele tanıtıma başladılar. Afiş henüz yok. Karakterlerin hepsi tanıtılmadi...

Afiş çıkmadı demi henüz görmedim hiçbir yerde. Bu sezon belki dha kaliteli olabilir ama tanıtım açısından biraz zayıf kaldılar. Her şey gecikti ve alelacele tanıtıma başladılar. Afiş henüz yok. Karakterlerin hepsi tanıtılmadi...

Sanırım çıkmadı ablacım bende görmedim afişi sadece karakterlerin resimlerini
instagramda yayınlandı işte bencede zayıf kaldılar yarın kavuşuyoruz dizimize🙂

Bizim dizilerde sevmediğim birşey var özellikle tarihi dizilerde,düşmanı çok karikatürize ediyoruz haçlı,papa,bizanslılar,yunanlar...v.b. Yeni başlayacak vatanım Sensin'de de farksız muhtemelen farksız olmayacak...

İzleyeyim diyorum ama hakikaten rahatsız edici oluyor sanki ilkokul müsameresi.

Bizim dizilerde sevmediğim birşey var özellikle tarihi dizilerde,düşmanı çok karikatürize ediyoruz haçlı,papa,bizanslılar,yunanlar...v.b. Yeni başlayacak vatanım Sensin'de de farksız muhtemelen farksız olmayacak...

İzleyeyim diyorum ama hakikaten rahatsız edici oluyor sanki ilkokul müsameresi.

Ertuğrul öyle dizilerden değil bence izlemeden yorum yapmamalısın

Adam gibi adam bee şu asalete bak. Bu yıl favori karakterim bu kardeşimizdir :A

:F:FAdam gibi adam mı valla öyle bölümü annemle babamla izliyorum babam
çok seviyor diziyi cazgırı görünce ikisi birden amaa bu ne adam ne böyle diye tepki
gösterdiler koptum suratı resmen korkutuyor bee:F

Adam gibi adam bee şu asalete bak. Bu yıl favori karakterim bu kardeşimizdir :A
İçerde dizisinden Minik burada Cazgır ayy bizim türkiyedeki tipler avrupada bile zor bulunur keşfetip televizyon dünyasına kazandıra yapımcılara teşekkür etmek lazım :F

o adamı bilinçli şekilde seçmedikleri belliydi zaten titusun bile altında çünkü :F

simonu bekletebilirlerdi ozaman çağdaş iyileşene kadar çünkü bu çok önemli bir karakter oyüzden hata etmişler bence ama çağdaşda başka bir kötü karakter olucakmış onu favorimiz yaparız yinede :F