Aynen gerçek kendi kendini rezil etti mal emrenin elemanlarındanhahahah ayy allahım yarabbim gerçekmi bu çocuk![]()
Aynen gerçek kendi kendini rezil etti mal emrenin elemanlarındanhahahah ayy allahım yarabbim gerçekmi bu çocuk![]()
Aahahahha hjgjgkgkgkgkAynen gerçek kendi kendini rezil etti mal emrenin elemanlarından![]()
İnsan biraz araştırrıda paylaştırır bu adamda beyin yok
![]()
![]()
![]()
hahah vay bee bir resim çektim tüm türkiyeye yayıldı ayol herkes bunu kullanmış kalitesinden çekiminden anlıyorum benim hazırladığım resim halime sultan bile kafan ortadan ikiye ayrılmış demiş benim bu fotodaki yorumumu kullanmış benimi takip ediyor nedir ayollAynen bende çok severdim onu bırakta Şaman ölüyor
![]()
Aynen seni takip ediyorlar ünlü olacan bu gidişlehahah vay bee bir resim çektim tüm türkiyeye yayıldı ayol herkes bunu kullanmış kalitesinden çekiminden anlıyorum benim hazırladığım resim halime sultan bile kafan ortadan ikiye ayrılmış demiş benim bu fotodaki yorumumu kullanmış benimi takip ediyor nedir ayoll![]()
hahahaha şaman sayemde çarşambaya kadar dünya gündemine girdiAynen seni takip ediyorlar ünlü olacan bu gidişle![]()
Ama sana da yakışır tabi ünlü olmak ama sonra bizi satarsın tabi bir havalar pir havalar
![]()
Büyülerinide bırakmış olursun bu şekilde
![]()
Ünün Araplara da ulaşmış @Çiğdem-![]()
@Billy Kane
Aynen ikiniz çok ünlü oldunuzhahahaha şaman sayemde çarşambaya kadar dünya gündemine girdi
![]()
Düşmansında bari adam gibi düşman ol rezil etti kendini bir b.k bilmiyor cahil.![]()
![]()
@Çiğdem- @Billy Kane @Doğu @vadikızı @DarkLeqenD @tolgab @MEnes @Polat Şaşmaz
Baya salak yalnızDüşmansında bari adam gibi düşman ol rezil etti kendini bir b.k bilmiyor cahil.![]()
![]()
@Çiğdem- @Billy Kane @Doğu @vadikızı @DarkLeqenD @tolgab @MEnes @Polat Şaşmaz
Noyan be Gökçe ölmeyecek Noyan öldürmekten son anda vazgeçecek bence onu kullanacak
Ertuğrul'la takas yaparNoyan be Gökçe ölmeyecek Noyan öldürmekten son anda vazgeçecek bence onu kullanacak![]()
Olur mu olur sürprizde olmazErtuğrul'la takas yapar![]()