Geçen bölümde 2 günde 1 milyon olmuştu ama sonra baya duraksadıBölüm izlenme çok iyi başladı sadece youtubede 18 saatte 310 bin izlenme gün dolmadan 500 bini geçer. @Billy Kane
O bunla ayni degil görürsünGeçen bölümde 2 günde 1 milyon olmuştu ama sonra baya duraksadı
şaman dısında hiç önemli kişi bence hala ölmedi gümüştekin aytoğlun gçkçe goncagül tuütekin tangut korkut hepside gereksiz karakterdi bu sezonki kadromuz zyıfmış aslında daha köpeğinde ölmesini istiyorum@Çiğdem- herkes diziden ayrılıyor yeni sezon cok farkli olacak ne düşünüyorsun?![]()
Kopek, Noyan, Gundogdu, Selcan, Su gurtekin ayrilcak kisiler baslica.şaman dısında hiç önemli kişi bence hala ölmedi gümüştekin aytoğlun gçkçe goncagül tuütekin tangut korkut hepside gereksiz karakterdi bu sezonki kadromuz zyıfmış aslında daha köpeğinde ölmesini istiyorum![]()
noyan dısındakılerin hepsini çöpe at kısca cnm yeni oyuncuların bu yılKopek, Noyan, Gundogdu, Selcan, Su gurtekin ayrilcak kisiler baslica.
Noyan keske ayrilmasa.ss Sasirtsalar bizi.Yeni basroller gelcek yeni sezon baya kisi daha ayrilcak.noyan dısındakılerin hepsini çöpe at kısca cnm yeni oyuncuların bu yıl![]()
Noyan olmasa da olurmuşReyisler kamera arkassı![]()
@Çiğdem- @Billy Kane @tolgab @Doğu @MEnes @DarkLeqenD @ABAY_06 @Polat Şaşmaz @-KADİR- @Maskeli Fedai @vadikızı
![]()
E bu iyi bişey demek ki rolü ile ön plana çıkmışarap kullarımıza sormuşlar 23 bin kişi katılmış ankete engin altanın diriliş performansı nasıl diye iyi-kötü vb. yerine en çok tıklanan şık engin altanı tanımıyorum olmuş %67 si tanımıyormuş helal olsun ortadoğuya taşınıyorum ben@Doğu @MEnes @Çiğdem- @Harunnn60 @cookies @vadikızı @DarkLeqenD
Soruyu anlamadin galiba engin altanin dirilişteki performansi denmiş komple diziyi bilmiyiler ne roluE bu iyi bişey demek ki rolü ile ön plana çıkmış![]()
Anketi dizinin hiç satılmadığı yerlerde yapmışlardırSoruyu anlamadin galiba engin altanin dirilişteki performansi denmiş komple diziyi bilmiyiler ne rolu![]()
ortadoğua paket satılıyorAnketi dizinin hiç satılmadığı yerlerde yapmışlardır![]()
Ooo 2. sezon kasıp kavurur orayıAfganistanda dizimizin 2. sezonu başlıyor izleniyormus ki satın almışlar bazıları çatlasın![]()
http://www.tolo.tv/news/resurrection-season-2
@Çiğdem- @Billy Kane @Doğu @MEnes @vadikızı @DarkLeqenD @-KADİR- @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz @tolgab @ABAY_06