Diriliş Ertuğrul - Genel Sohbet Konusu

52. Bölümü az önce izledim :) Size yetişmeye çalışacağım. Gümüştekin ne dayak yedi öyle :A

ayy bu kare bu yılın özeti aslında pek çok iddalı dizinin tutmamasıyla tutmuş olan dizilerinde batmasıyla çok kötü bir yıl geçirdik aslında oktay bey ve ertuğrul bu yılın en kazançlı kişileri şüphesiz çünkü hep diyorum bu yılın en iyi 2 dizisi ertuğrul ve eşkiya ve son dönemlerde pek dizilerde şansları tutmayan oktay bey ve ertuğrul resmen altın çağ yaşıyorlar herşeyide hak ediyor bu ikili bir filmde ikisini görürüz inş :love1::love1::love1:

ayy bu kare bu yılın özeti aslında pek çok iddalı dizinin tutmamasıyla tutmuş olan dizilerinde batmasıyla çok kötü bir yıl geçirdik aslında oktay bey ve ertuğrul bu yılın en kazançlı kişileri şüphesiz çünkü hep diyorum bu yılın en iyi 2 dizisi ertuğrul ve eşkiya ve son dönemlerde pek dizilerde şansları tutmayan oktay bey ve ertuğrul resmen altın çağ yaşıyorlar herşeyide hak ediyor bu ikili bir filmde ikisini görürüz inş :love1::love1::love1:
hahahha ayy engin beyi okadar rolune inandırmışki engin yerine ertuğrul diye hitap etmişim şimdi fark ettim @EFE UYSAL :F:F:F

Gece her zamanki gibi YouTube'da boş boş gezerken şuna denk geldim :A Güldürdü :)

@Çiğdem- @Billy Kane @MEnes @Doğu @vadikızı @tolgab @ABAY_06
Çok romantik :bhr: :bhr:
“Kim ki benimle birlikte bu yolda yürür cihanı onun ayaklarının altına sererim.” #Noyan
ChHixQsUgAAMxBd.jpg