Ural yine dayak yiyecek ne bahtsız bir adambekliyoruz merakla bu sezonun en merakla beeklediğim bölümü ayoll @EFE UYSAL
Ural yine dayak yiyecek ne bahtsız bir adambekliyoruz merakla bu sezonun en merakla beeklediğim bölümü ayoll @EFE UYSAL
vasilyudövüyor galiba bu sefer hahhaUral yine dayak yiyecek ne bahtsız bir adam
Hakediyor mu hakediyor Vasilyusuda Simon zanneti zavallıvasilyudövüyor galiba bu sefer hahha
Mutfakta işllerim var ama yeni bölüme yetişirim inş ilk sahneyi kaçırmamam lazımHakediyor mu hakediyor Vasilyusuda Simon zanneti zavallı
Daha yemek yemediniz miMutfakta işllerim var ama yeni bölüme yetişirim inş ilk sahneyi kaçırmamam lazım
öyle yiyip gidemiyorum ben mutfağı toparlama bulaşık işleri falan var en çokta şu yemekten sonra mutfağı toplama işi insanı yoruyor ayollDaha yemek yemediniz mi
Sende yapma o zaman annene yalvar anneler yufka yüreklidiröyle yiyip gidemiyorum ben mutfağı toparlama bulaşık işleri falan var en çokta şu yemekten sonra mutfağı toplama işi insanı yoruyor ayoll
benim annem bana yıkıyor vlla ev işleriniSende yapma o zaman annene yalvar anneler yufka yüreklidir
Şaşırdım doğrusu annenin sana acımamasına sende acındır kendini akıllı davran birazbenim annem bana yıkıyor vlla ev işlerini
Karadenizde öyle ayoll küçük yaşta öğretirler yemek işlerini öyle oturtmazlarŞaşırdım doğrusu annenin sana acımamasına sende acındır kendini akıllı davran biraz
Keşke İstanbulda olsam diyormusun Sende İstanbulda akrabanız varsa onlara gitseydinKaradenizde öyle ayoll küçük yaşta öğretirler yemek işlerini öyle oturtmazlar
istanbul kızları gibi oturayımda annem önüme getirsin yok
evlenince istanbulda yaşıyorlar genelde bende orada yaşarım galiba ayda bursadaKeşke İstanbulda olsam diyormusun Sende İstanbulda akrabanız varsa onlara gitseydin
noyan ertuğrula karşı iyi dövüşemiyordu vasilyus denk şekilde dövüştü gerçekten ayoll ertuğrul savastan kaçtı hemen kralı öldürmekle tehdit etti dövüşten kaçan taraf olduVasilyus ne dövüştü be @Billy Kane görsün @Çiğdem-
Nerdeyse kellesini alıyordu tekfur izin vermedi Vasilyus Noyandan önde başladınoyan ertuğrula karşı iyi dövüşemiyordu vasilyus denk şekilde dövüştü gerçekten ayoll ertuğrul savastan kaçtı hemen kralı öldürmekle tehdit etti dövüşten kaçan taraf oldu
@Billy Kane
Ayy vlla 1 hafta boyunca bunu düşündüm vasilyusun hemen karizması çizilmez inş diye gayet güzeel yazmıslar sahneyiNerdeyse kellesini alıyordu tekfur izin vermedi Vasilyus Noyandan önde başladı