Maskeli Fedai
Favori Üye
Napıyım diziyi satıyım mı dizi satmak kolay devam etmek zordur
Sen niye bıraktın.
@Doğu izlemiyordur bile sizi kekliyor benceNapıyım diziyi satıyım mı dizi satmak kolay devam etmek zordurBilly her diziyi satıyor
Doğu Menes de izliyor ama yorumlarda yoklar
![]()
Ne zaman ki baktım bunlar Noyani almış dovuyor kosarak uzaklastimSen niye bıraktın.![]()
Kesin izlemiyordur dürüst arkadaşımızdır Doğu izler Billyde Dirilişi satıp izlediği dizi No 309@Doğu izlemiyordur bile sizi kekliyor bence![]()
@Doğu mu dürüst 😱Kesin izlemiyordur dürüst arkadaşımızdır Doğu izler Billyde Dirilişi satıp izlediği dizi No 309![]()
Ben senin izlediğini de düşünmüyorum konuda 6 sayfa yorum var diziyle ilgili olan 3, 5 mesaj sadece.Kesin izlemiyordur dürüst arkadaşımızdır Doğu izler Billyde Dirilişi satıp izlediği dizi No 309![]()
Tapatalk kullanamadım maalesef üst üste yorum da yazamıyorsun öyle yazmakda sıkıyor yoksa geçen haftaya bakabilirsinBen senin izlediğini de düşünmüyorum konuda 6 sayfa yorum var diziyle ilgili olan 3, 5 mesaj sadece.![]()
Maalesef birkaç haftadır izlemeye fırsat bulamıyorum kıymetli adaşımNapıyım diziyi satıyım mı dizi satmak kolay devam etmek zordurBilly her diziyi satıyor
Doğu Menes de izliyor ama yorumlarda yoklar
![]()
Bu forumda benden daha dürüst üç beş adam çıkar@Doğu mu dürüst 😱
O dürüstlerden biri benimMaalesef birkaç haftadır izlemeye fırsat bulamıyorum kıymetli adaşımLakin desteklerim her daim sürüyor, sürecek
Bu forumda benden daha dürüst üç beş adam çıkar![]()