Maskeli Fedai
Favori Üye
@Billy Kane de bırakmış diziyi Sen hala izleYok 3,4 kşi yorum yapıyordu zaten onlarda devam @Çiğdem- ve Vasilyus başa geçer
@Billy Kane de bırakmış diziyi Sen hala izleYok 3,4 kşi yorum yapıyordu zaten onlarda devam @Çiğdem- ve Vasilyus başa geçer
Napıyım diziyi satıyım mı dizi satmak kolay devam etmek zordur Billy her diziyi satıyor Doğu Menes de izliyor ama yorumlarda yoklar@Billy Kane de bırakmış diziyi Sen hala izle
@Doğu izlemiyordur bile sizi kekliyor benceNapıyım diziyi satıyım mı dizi satmak kolay devam etmek zordur Billy her diziyi satıyor Doğu Menes de izliyor ama yorumlarda yoklar
Ne zaman ki baktım bunlar Noyani almış dovuyor kosarak uzaklastimSen niye bıraktın.
Kesin izlemiyordur dürüst arkadaşımızdır Doğu izler Billyde Dirilişi satıp izlediği dizi No 309@Doğu izlemiyordur bile sizi kekliyor bence
@Doğu mu dürüst 😱Kesin izlemiyordur dürüst arkadaşımızdır Doğu izler Billyde Dirilişi satıp izlediği dizi No 309
Ben senin izlediğini de düşünmüyorum konuda 6 sayfa yorum var diziyle ilgili olan 3, 5 mesaj sadece.Kesin izlemiyordur dürüst arkadaşımızdır Doğu izler Billyde Dirilişi satıp izlediği dizi No 309
Tapatalk kullanamadım maalesef üst üste yorum da yazamıyorsun öyle yazmakda sıkıyor yoksa geçen haftaya bakabilirsinBen senin izlediğini de düşünmüyorum konuda 6 sayfa yorum var diziyle ilgili olan 3, 5 mesaj sadece.
Maalesef birkaç haftadır izlemeye fırsat bulamıyorum kıymetli adaşım Lakin desteklerim her daim sürüyor, sürecekNapıyım diziyi satıyım mı dizi satmak kolay devam etmek zordur Billy her diziyi satıyor Doğu Menes de izliyor ama yorumlarda yoklar
Bu forumda benden daha dürüst üç beş adam çıkar@Doğu mu dürüst 😱
O dürüstlerden biri benimMaalesef birkaç haftadır izlemeye fırsat bulamıyorum kıymetli adaşım Lakin desteklerim her daim sürüyor, sürecek
Bu forumda benden daha dürüst üç beş adam çıkar