Nasıl dövüştü ve yüzüne yumruk salldı öyle Ertuğrulun Ertuğrul şok oldu Ural şuanda dokunulmaz arkasında Vasilyus varAyy vlla 1 hafta boyunca bunu düşündüm vasilyusun hemen karizması çizilmez inş diye gayet güzeel yazmıslar sahneyi
Nasıl dövüştü ve yüzüne yumruk salldı öyle Ertuğrulun Ertuğrul şok oldu Ural şuanda dokunulmaz arkasında Vasilyus varAyy vlla 1 hafta boyunca bunu düşündüm vasilyusun hemen karizması çizilmez inş diye gayet güzeel yazmıslar sahneyi
son 2 bölümdür 2.sezonun havası var dizideNasıl dövüştü ve yüzüne yumruk salldı öyle Ertuğrulun Ertuğrul şok oldu Ural şuanda dokunulmaz arkasında Vasilyus var
Ertuğrul esir kalacakmı onu merak ediyorumson 2 bölümdür 2.sezonun havası var dizide
O kızı götürüp alıcaklar ertuğrulu cnmErtuğrul esir kalacakmı onu merak ediyorum
Vasilyus nasıl sabredecek o giderken.ssO kızı götürüp alıcaklar ertuğrulu cnm
ok sahnesini bekliyoruzVasilyus nasıl sabredecek o giderken.ss
Fragmanda ters tepiyordu galiba hahahaUral Vasilyusu denicekmiş
Aynen ama Vasilyus kendini yedirmez Urala Son 2bölüm aksiyon tavanFragmanda ters tepiyordu galiba hahaha
kız bamsıdan korktu ayollAynen ama Vasilyus kendini yedirmez Urala Son 2bölüm aksiyon tavan
Vasilyusu Tekfuru öldüreckekız bamsıdan korktu ayoll
ural beyin yaptıklarını bliyormus ayoll ural bey yine şıkıstıMüttefik oldular
Vasilyus aptalmı tabiki bilecek Kız nasıl saraya girecek acabaural beyin yaptıklarını bliyormus ayoll ural bey yine şıkıstı
Kayılar gibi giyinmişVasilyus aptalmı tabiki bilecek Kız nasıl saraya girecek acaba
Vasilyus izin vermezzzKayılar gibi giyinmiş
maria ile turgutu yapacaktı bunlar simon tutmayınca değiştirdielr senaryoyu şimdi helenayı bamsıy yapacakalr ayoll
VasilyusBölüm şahane ilerliyor Bamsı aşık oldu aşık hali çok tatluu yaa
Vasilyus izin vermezzz
Vasilyus
hhahah bamsı vasilyus kapısması olurmu acabaVasilyus izin vermezzz
Vasilyus