Nasıl dövüştü ve yüzüne yumruk salldı öyle Ertuğrulun Ertuğrul şok olduAyy vlla 1 hafta boyunca bunu düşündüm vasilyusun hemen karizması çizilmez inş diye gayet güzeel yazmıslar sahneyi![]()
![]()
![]()
Nasıl dövüştü ve yüzüne yumruk salldı öyle Ertuğrulun Ertuğrul şok olduAyy vlla 1 hafta boyunca bunu düşündüm vasilyusun hemen karizması çizilmez inş diye gayet güzeel yazmıslar sahneyi![]()
![]()
![]()
son 2 bölümdür 2.sezonun havası var dizideNasıl dövüştü ve yüzüne yumruk salldı öyle Ertuğrulun Ertuğrul şok olduUral şuanda dokunulmaz arkasında Vasilyus var
![]()
Ertuğrul esir kalacakmı onu merak ediyorumson 2 bölümdür 2.sezonun havası var dizide![]()
O kızı götürüp alıcaklar ertuğrulu cnmErtuğrul esir kalacakmı onu merak ediyorum![]()
Vasilyus nasıl sabredecek o giderken.ssO kızı götürüp alıcaklar ertuğrulu cnm![]()
ok sahnesini bekliyoruzVasilyus nasıl sabredecek o giderken.ss
Fragmanda ters tepiyordu galiba hahahaUral Vasilyusu denicekmiş![]()
Aynen ama Vasilyus kendini yedirmez UralaFragmanda ters tepiyordu galiba hahaha![]()
kız bamsıdan korktu ayollAynen ama Vasilyus kendini yedirmez UralaSon 2bölüm aksiyon tavan
![]()
ural beyin yaptıklarını bliyormus ayoll ural bey yine şıkıstıMüttefik oldular![]()
![]()
Vasilyus aptalmı tabiki bilecekural beyin yaptıklarını bliyormus ayoll ural bey yine şıkıstı![]()
Kayılar gibi giyinmişVasilyus aptalmı tabiki bilecekKız nasıl saraya girecek acaba
![]()
Vasilyus izin vermezzzKayılar gibi giyinmiş
maria ile turgutu yapacaktı bunlar simon tutmayınca değiştirdielr senaryoyu şimdi helenayı bamsıy yapacakalr ayoll![]()
![]()
![]()
VasilyusBölüm şahane ilerliyor Bamsı aşık oldu aşık hali çok tatluu yaa![]()
Vasilyus izin vermezzz
Vasilyus![]()
hhahah bamsı vasilyus kapısması olurmu acabaVasilyus izin vermezzz
Vasilyus![]()