Mükemmel bir his. 😍😍
Tadini cikar kardesim benim, hak ediyorsun.
Mükemmel bir his. 😍😍
Şşşş çaktırma ufaktan ufaktan her şeyi halledicem. 😁🤩Tebrikler @TenTen yakındır forumun altın anahtarını da kazanacaksın valla
Teşekkür ederim. 😍😍Tebrik ederim @TenTen ve @Damien Duff
İkiniz de çalışkanlığınız ve aktifliğinizle bu rütbeyi sonuna kadar hak ediyorsunuz
Geçen bizi yormamak için başlıkları düz bıraktığından bahsetmiştin. Böyle ince düşüncene vede senelerdir düzenli senaryo açman onursal kategoride değerlendirmeyi uygun gördük. Yani kısacası sen oylamasız sahip oldun. Herkes hemfikir oldu. Favori Üyelik gibi senelerce beklemene gerek kalmadı.
Teşekkürler ben de bu sefer biraz kalıcı olmak istiyorumTeşekkür ederim. Umarım forumda kalıcı bir şekilde kalırsın. Geri dönmene kendi adıma sevindim.
Teşekkürler sevgili yönetim kurulu. 😘🙏Geçen bizi yormamak için başlıkları düz bıraktığından bahsetmiştin. Böyle ince düşüncene vede senelerdir düzenli senaryo açman onursal kategoride değerlendirmeyi uygun gördük. Yani kısacası sen oylamasız sahip oldun. Herkes hemfikir oldu. Favori Üyelik gibi senelerce beklemene gerek kalmadı.
@TenTen senide tebrik ederim. Keşke ikisi aynı zamana denk gelmeseydi Bu da senin şansın.
Maç konuları çok açmaya başladın ve her konunun başlığını defalarca değiştirmek zorunda kalıyorduk her skor değiştiğinde. Çok yerinde bir karar oldu bundan dolayı.
Keyfini çıkar
Zor o işEntrika bilip yapsam en başta seni gönderirdim beee
@mrt-06 @Dosi @Yakamoz-Asi @Bully @serhatt @Zeyno @The_Erinch @Royal_Highness
Hiç sorma ya. Yönetim kurulu bana süprizlerle geldi. 😍@TenTen Tebrikler bir taşla iki kuş vurup aynı günde iki rütbeye sahip oldun.
@Damien Duff sana da tebrikler tadını çıkar.
Tadını çıkar unutma bende o kurulun bir üyesiyim.Hiç sorma ya. Yönetim kurulu bana süprizlerle geldi. 😍
Biliyorum 😁Tadını çıkar unutma bende o kurulun bir üyesiyim.