sırf kızlar rahatsız olmasın diye metro ve tramvayların üstüne çıkıp öyle yolculuk yapıyorumSen dur hele senin daha metro ve tranwaylardaki kızlara ne ettiğini anlatmadık hogathana@Çiğdem- gelince anlatırız
sırf kızlar rahatsız olmasın diye metro ve tramvayların üstüne çıkıp öyle yolculuk yapıyorumSen dur hele senin daha metro ve tranwaylardaki kızlara ne ettiğini anlatmadık hogathana@Çiğdem- gelince anlatırız
Senin amacın kızları yukarıdan aşağıya dikizlemeksırf kızlar rahatsız olmasın diye metro ve tramvayların üstüne çıkıp öyle yolculuk yapıyorumbiraz yukarısı rüzgarlı oluyor bir tarafımız donuyor ama olsun maksat kızlar rahatsız olmasın
yok ordanda gözükmüyorSenin amacın kızları yukarıdan aşağıya dikizlemekyoksa niye çıkasın tepelere
Dene şansınıyok ordanda gözükmüyorbirde altta yolculuk yapayım belki ordan kısmetimiz açılır
kesinlikle işim olmaz bu tür sitelerle
@gözlemci buraları not et yarın kullanırsın çiğdem gelincebu işleri öğreteyim sana mikser olmak zor iş
@destere beye kalp attım afferim dedim işim olamz diyince ama xemrexxx in alıntısından gördüm ki yine bir mesaj düzeltme hilesine başvurmuş neyse ki xemrexxx öcneden alıntılamışdinlemezdi zaten zaten tosbağayı dinleseydi @Çiğdem- çooktan saç baş hogathamla birbirimize girmiştiktosbağa 4 yıldır uğraşıyor aramızı bozmak için ama başaramadı aynı sonuçsuz yola sende adım attın sonunda tosbağaya dönersin umarım
Aferim böyle devam etmeliisn
@destere nin mesajında ayrı kelime yazıyor ama bakıyorum @xemrexxx in alıntıladı emsajta da başka şeyler yazıyorAferim böyle devam etmeliisn@xemrexxx de olmasa yalancı konumuna düşeceğizneyse ki sende at gözlüklerini kenara koymuşsun
Bu foklar ne mübarek hayvanmış
Derimkendisi attı ayol bakın tarih 2015
neyse faruk forumdash artık beni kafanda nasıl hayal ediyorsun demez bu olaydan sonra beterin beteri var
Ekli dosyayı görüntüle 58249
açtin mi?dur birde ben deniyimlive jasminmiş sitenin adı)
şifre gerekmiyormuş direk açılıyor
dünyalar güzeli hogathama sen paçoz dedikten sonra birde ondan senin sözlerine inanmasınımı bekliyorsunsen bu işi yanlış öğrenmişsin batırdın şimdiden)
Aaa bu konuda da sen haklısın cnmşifre gerekmiyormuş direk açılıyor
beni kınarken bu yazılan mesajları niye hiç dikkate almıyorsun hogatha sana paçoz demişler ben nasıl savunmuşum canla başla
Aaa evet tam esniyordumcicili bicili geceler @Çiğdem- ben filme dalıyorum sende sanırım yarın izlersin artık hem senide fazla uykusuz bırakmayalım yine japon kızı hallerine bürünmüşsündür
ben hızlı uyudum hızlı uyandımAaa evet tam esniyordumHadi cicili bicili rüyalar ne zaman uyuyacaksan
Gündüz nasılsa uyuyorsun işin gücün yokben hızlı uyudum hızlı uyandım
insan profilde yazarTekrar hoşgeldin aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?