destere'nin Forumda 6.Yılı !

Sen dur hele senin daha metro ve tranwaylardaki kızlara ne ettiğini anlatmadık hogathana
@Çiğdem- gelince anlatırız
sırf kızlar rahatsız olmasın diye metro ve tramvayların üstüne çıkıp öyle yolculuk yapıyorum
biraz yukarısı rüzgarlı oluyor bir tarafımız donuyor ama olsun maksat kızlar rahatsız olmasın

sırf kızlar rahatsız olmasın diye metro ve tramvayların üstüne çıkıp öyle yolculuk yapıyorum
biraz yukarısı rüzgarlı oluyor bir tarafımız donuyor ama olsun maksat kızlar rahatsız olmasın
Senin amacın kızları yukarıdan aşağıya dikizlemek
yoksa niye çıkasın tepelere

kesinlikle işim olmaz bu tür sitelerle

@gözlemci buraları not et yarın kullanırsın çiğdem gelince
bu işleri öğreteyim sana mikser olmak zor iş

Üstadım seni dinliyorum
paçoz @Çiğdem- gelince bir bir göstericem
nasıl sen gibi oldum mu şimdiden

@destere beye kalp attım afferim dedim işim olamz diyince ama xemrexxx in alıntısından gördüm ki yine bir mesaj düzeltme hilesine başvurmuş neyse ki xemrexxx öcneden alıntılamış

Yinede @gözlemci biraz gaz versin @destere geldiğinde iyice oklavayı kafasında kırıcak kadar sinirli olmalıyım

Aferim böyle devam etmeliisn
@xemrexxx de olmasa yalancı konumuna düşeceğiz
neyse ki sende at gözlüklerini kenara koymuşsun

Aferim böyle devam etmeliisn
@xemrexxx de olmasa yalancı konumuna düşeceğiz
neyse ki sende at gözlüklerini kenara koymuşsun
@destere nin mesajında ayrı kelime yazıyor ama bakıyorum @xemrexxx in alıntıladı emsajta da başka şeyler yazıyor

Yinede bir savunma yapsın , 5 dakıka erken gelemedim hemen kaçmış oklavanın kokusunu alıp fokların burnu keskin koku alır

Bu foklar ne mübarek hayvanmış
Tıpkı av köpeği gibi , avlanacağını anlayınca kaçıvermiş @destere

Derim
@sürgünüm seni yanliş tanımış napsın ademceğiz

açtin mi?
şifre gerekmiyormuş direk açılıyor

Üstadım seni dinliyorum
paçoz @Çiğdem- gelince bir bir göstericem
nasıl sen gibi oldum mu şimdiden

dünyalar güzeli hogathama sen paçoz dedikten sonra birde ondan senin sözlerine inanmasınımı bekliyorsun
sen bu işi yanlış öğrenmişsin batırdın şimdiden
)

beni kınarken bu yazılan mesajları niye hiç dikkate almıyorsun hogatha sana paçoz demişler ben nasıl savunmuşum canla başla

cicili bicili geceler @Çiğdem- ben filme dalıyorum sende sanırım yarın izlersin artık hem senide fazla uykusuz bırakmayalım yine japon kızı hallerine bürünmüşsündür

Off @xemrexxx ya okadar mesajından hangisine etiketlemiş

tramvayda kimse yanımda oturmuyor şükür yoksa karizmam çizilirdi o cıpcıvıldak karılar yüzünden
@gözlemci @vadikızı

@destere sonra sana hediyelerimi paylaşacağım. Şimdi Emre'ye yaptığım bu sitemde gölgede kalmasın