destere'nin Forumda 6.Yılı !

öyle bir film varmış sanırım o gün bir yorumda görmüştümde o filmden uzak durmaya çalışıyorum şimdilik :)

@Doğu beni kutlamamış değilmi ne hainler var arkadaşlar arasında:) hatırladıkça saydırasım geliyor:) @xemrexxx topacı artık haftaya kutlar mecburen :)
Aaa @xemrexxx kutlamadı seni değilmi gül konumuzu batırıcak :( :( :(

Çok hızlı izliyorsunuz yetişemiyorum hızınıza :A Beni de bekleyin :A
günde topu topu bir film izliyoruz neresi hızlı bunun:) @Çiğdem- e ayak uydurmaya çalışıyorum aslında yoksa günde iki film rahatlıkla izleyebilirim :)

Destere sen yokten yazdım öyle bir sahne Bodrumda deprem oldu 6.9 Amerika 7.1 şiddetinde deprem oldu @destere O Gölcük depremi gibiymiş
bağlantıyı kuramadım ama olsun sen diyorsan doğrudur pompy :)

Sevgili sıvadaşım @destere 6. yılın kutlu olsun. 6 yılda forumu bir güzel sıvayıp batırdığın için sana özel hediyeler getirttim :A

@Çiğdem- in sandalyesi gibi ben de dünya starımız Aleyna'yı çağırayım her yere artık :A Zaten sen de seviyorsun :bhr:

Diğer konuklar spoilerların içinde gizlendi sana özel. Çiğdem sen açma sakın, düşüp bayılırsın sonra :A
giphy.gif
giphy.gif
giphy.gif

Sevgili sıvadaşım @destere 6. yılın kutlu olsun. 6 yılda forumu bir güzel sıvayıp batırdığın için sana özel hediyeler getirttim :A

@Çiğdem- in sandalyesi gibi ben de dünya starımız Aleyna'yı çağırayım her yere artık :A Zaten sen de seviyorsun :bhr:

Diğer konuklar spoilerların içinde gizlendi sana özel. Çiğdem sen açma sakın, düşüp bayılırsın sonra :A
giphy.gif
giphy.gif
giphy.gif
hediyeler muhteşem olağanüstü eline koluna herbiryerlerine sağlık saygıdeğer sıvadaşım :) birde spoiler içindeki nadide parçaları tilkimin harika şarkısı eşliğinde süzmek keyiflerin en güzeli :)

tebrikler la topaç neyse hesiye olarak @sürgünüm panpamın bnm adıma adult bir sitede açtığı hesabı vereyim @Çiğdem- gizli gizli girersin siteye :A birkaç noktayı kesmek zorunda kaldım forum kaldıramaz diye:A sürgünüm niye bnm adımı kullanıp bu siteye üye olmuş neler ypmış bilemem o kısmı @Forumdash la @Yakamoz-Asi araştırsın :A @MEnes @vadikızı @cookies @Aserat @Yiğitt @Thequeer @S.G.A.T. @XanTier @Dosi @MasacRE- @Harunnn60

@Ahmed sana da nanik bunu göndersem 1 bölümlük itiraf konun olurdu:A
PBq3zb.png

tebrikler la topaç neyse hesiye olarak @sürgünüm panpamın bnm adıma adult bir sitede açtığı hesabı vereyim @Çiğdem- gizli gizli girersin siteye :A birkaç noktayı kesmek zorunda kaldım forum kaldıramaz diye:A sürgünüm niye bnm adımı kullanıp bu siteye üye olmuş neler ypmış bilemem o kısmı @Forumdash la @Yakamoz-Asi araştırsın :A @MEnes @vadikızı @cookies @Aserat @Yiğitt @Thequeer @S.G.A.T. @XanTier @Dosi @MasacRE- @Harunnn60

Ekli dosyayı görüntüle 58242
bu nasıl hediye la önemli yerleri sansürlemişsin kelleyi napalım? işe yaramaz kısımları kalmış :)) neyse kendi çabamızla açarız artık :)

Ekli dosyayı görüntüle 58242
@sürgünüm hiç yakıştıramadım:F sen nerden biliyorsun şifreyi sana verdi mi:A Sen de bana ver bakayım ne haltlar yemişsin:A

bu nasıl hediye la önemli yerleri sansürlemişsin kelleyi napalım? işe yaramaz kısımları kalmış :)) neyse kendi çabamızla açarız artık :)
En azından kadın resimleri ya erkeklerin dolu oldugu resim hediye etseydi:A

Yok uyelik alıp verdiğini düşünmüyorum zaten ama @sürgünüm 'ün bi siteye girdiğini biliyorum:A Hem nerde bu adam yaa? @Yakamoz-Asi bi çıtlatma yap abine de bi ugrasın selam desin gitsin:(

Konuşmadım bende gittiğinden beri. İyidir inşallah.

@xemrexxx sen şifreyi nasıl buldun? 😱
Ayrıca fotoğrafta sürgünüm'den olduğu ne malum. :A

Konuşmadım bende gittiğinden beri. İyidir inşallah.

@xemrexxx sen şifreyi nasıl buldun? 😱
Ayrıca fotoğrafta sürgünüm'den olduğu ne malum. :A
Sen forumda yokken sana selam yolladiğimda(söylemişmiydi bu arada:A) senle görüştüğünü söylemişti bana :X Ben hala iletişimde odugunuzu düşünmüştüm o yuzden sordum:X Bi mesaj at adama yokla bi:A