Söyledi söyledi. yazdım bu mesajını görmeden.Sen forumda yokken sana selam yolladiğimda(söylemişmiydi bu arada) senle görüştüğünü söylemişti bana Ben hala iletişimde odugunuzu düşünmüştüm o yuzden sordum Bi mesaj at adama yokla bi
Söyledi söyledi. yazdım bu mesajını görmeden.Sen forumda yokken sana selam yolladiğimda(söylemişmiydi bu arada) senle görüştüğünü söylemişti bana Ben hala iletişimde odugunuzu düşünmüştüm o yuzden sordum Bi mesaj at adama yokla bi
tebrikler la topaç neyse hesiye olarak @sürgünüm panpamın bnm adıma adult bir sitede açtığı hesabı vereyim @Çiğdem- gizli gizli girersin siteye birkaç noktayı kesmek zorunda kaldım forum kaldıramaz diye sürgünüm niye bnm adımı kullanıp bu siteye üye olmuş neler ypmış bilemem o kısmı @Forumdash la @Yakamoz-Asi araştırsın @MEnes @vadikızı @cookies @Aserat @Yiğitt @Thequeer @S.G.A.T. @XanTier @Dosi @MasacRE- @Harunnn60
@Ahmed sana da nanik bunu göndersem 1 bölümlük itiraf konun olurdu
Ekli dosyayı görüntüle 58242
@sürgünüm hiç yakıştıramadım sen nerden biliyorsun şifreyi sana verdi mi Sen de bana ver bakayım ne haltlar yemişsin
En azından kadın resimleri ya erkeklerin dolu oldugu resim hediye etseydi
@gözlemci Senin için butür sitelere giriyordur oyüzden şirketinde yasaklamıslardır forumu demişti ben seni savunmuştum tüh boyun posun devrilmesin @xemrexxxöyle bişey yoktur tosbağanın iftiraları bunlar kendisii abone olmuştur itiraf edemiyor )
kendisi giriyorda suçu başkasına atıyor tosbağa yok sürgünüm girmiş falan filan hepsi yalan@gözlemci Senin için butür sitelere giriyordur oyüzden şirketinde yasaklamıslardır forumu demişti ben seni savunmuştum tüh boyun posun devrilmesin @xemrexxx
@Yiğitt @Harunnn60
Siteye giriş yapıp fotosunu atmış şifreyi nerden biliyormuş @xemrexxxkendisi giriyorda suçu başkasına atıyor tosbağa yok sürgünüm girmiş falan filan hepsi yalan
bir ara profiline mesaj yazmıştım daha burdayken görmezden gelmişti sonrada fazla rahatsız etmeyelim diye hiç sormadım neden kayboldu ortadan hiçbir fikrim yokYok uyelik alıp verdiğini düşünmüyorum zaten ama @sürgünüm 'ün bi siteye girdiğini biliyorum Hem nerde bu adam yaa? @Yakamoz-Asi bi çıtlatma yap abine de bi ugrasın selam desin gitsin
Doğrudur, son zamanları hep siyasetle geçmiş Değişmiş Ben onu öyle tanımamiştim ve mesafeli davranıyordu sanki Ben de konuşamıyordum son zamanlarındabir ara profiline mesaj yazmıştım daha burdayken görmezden gelmişti sonrada fazla rahatsız etmeyelim diye hiç sormadım neden kayboldu ortadan hiçbir fikrim yok
fazla siyaset bünyeye zarar ben kendimi çabuk kurtardım sigara alışkanlığından daha beterDoğrudur, son zamanları hep siyasetle geçmiş Değişmiş Ben onu öyle tanımamiştim ve mesafeli davranıyordu sanki Ben de konuşamıyordum son zamanlarında
Futbol ve siyaset hiç bulaşmam Keşke o da girmeseydi o kulvarlara şimdi etkinliğimizde olurdu:/fazla siyaset bünyeye zarar ben kendimi çabuk kurtardım sigara alışkanlığından daha beter
@sürgünüm hiç yakıştıramadım sen nerden biliyorsun şifreyi sana verdi mi Sen de bana ver bakayım ne haltlar yemişsin
En azından kadın resimleri ya erkeklerin dolu oldugu resim hediye etseydi
Konuşmadım bende gittiğinden beri. İyidir inşallah.
@xemrexxx sen şifreyi nasıl buldun? 😱
Ayrıca fotoğrafta sürgünüm'den olduğu ne malum.
@gözlemci Senin için butür sitelere giriyordur oyüzden şirketinde yasaklamıslardır forumu demişti ben seni savunmuştum tüh boyun posun devrilmesin @xemrexxx
@Yiğitt @Harunnn60
kendisi giriyorda suçu başkasına atıyor tosbağa yok sürgünüm girmiş falan filan hepsi yalan
kendisi attı ayol bakın tarih 2015Doğrudur, son zamanları hep siyasetle geçmiş Değişmiş Ben onu öyle tanımamiştim ve mesafeli davranıyordu sanki Ben de konuşamıyordum son zamanlarında
dur birde ben deniyim live jasminmiş sitenin adı )kendisi attı ayol bakın tarih 2015
neyse faruk forumdash artık beni kafanda nasıl hayal ediyorsun demez bu olaydan sonra beterin beteri var
Ekli dosyayı görüntüle 58249
çiğdeme yakalanma dadur birde ben deniyim live jasminmiş sitenin adı )
kesinlikle işim olmaz bu tür sitelerleçiğdeme yakalanma da
@gözlemci buraları not et yarın kullanırsın çiğdem gelince bu işleri öğreteyim sana mikser olmak zor işhayır benim bu tarz sitelerde işim olmaz hogatham tanır beni ama şifresiz giriliyormu üyelikmi lazım falan gibi sorulara yanıt bulmak için tıkladım bir kez sadece) vee giriliyormuş direk, üyelik gerekmiyor sanırım )
dünyalar güzeli hogathama sen paçoz dedikten sonra birde ondan senin sözlerine inanmasınımı bekliyorsun sen bu işi yanlış öğrenmişsin batırdın şimdiden )Üstadım seni dinliyorum paçoz @Çiğdem- gelince bir bir göstericem nasıl sen gibi oldum mu şimdiden
dinlemezdi zaten zaten tosbağayı dinleseydi @Çiğdem- çooktan saç baş hogathamla birbirimize girmiştik tosbağa 4 yıldır uğraşıyor aramızı bozmak için ama başaramadı aynı sonuçsuz yola sende adım attın sonunda tosbağaya dönersin umarım
Sen dur hele senin daha metro ve tranwaylardaki kızlara ne ettiğini anlatmadık hogathana @Çiğdem- gelince anlatırızdinlemezdi zaten zaten tosbağayı dinleseydi @Çiğdem- çooktan saç baş hogathamla birbirimize girmiştik tosbağa 4 yıldır uğraşıyor aramızı bozmak için ama başaramadı aynı sonuçsuz yola sende adım attın sonunda tosbağaya dönersin umarım