destere'nin Forumda 6.Yılı !

Sen forumda yokken sana selam yolladiğimda(söylemişmiydi bu arada:A) senle görüştüğünü söylemişti bana :X Ben hala iletişimde odugunuzu düşünmüştüm o yuzden sordum:X Bi mesaj at adama yokla bi:A
Söyledi söyledi. :D yazdım bu mesajını görmeden. :)

tebrikler la topaç neyse hesiye olarak @sürgünüm panpamın bnm adıma adult bir sitede açtığı hesabı vereyim @Çiğdem- gizli gizli girersin siteye :A birkaç noktayı kesmek zorunda kaldım forum kaldıramaz diye:A sürgünüm niye bnm adımı kullanıp bu siteye üye olmuş neler ypmış bilemem o kısmı @Forumdash la @Yakamoz-Asi araştırsın :A @MEnes @vadikızı @cookies @Aserat @Yiğitt @Thequeer @S.G.A.T. @XanTier @Dosi @MasacRE- @Harunnn60

@Ahmed sana da nanik bunu göndersem 1 bölümlük itiraf konun olurdu:A
Ekli dosyayı görüntüle 58242

@sürgünüm hiç yakıştıramadım:F sen nerden biliyorsun şifreyi sana verdi mi:A Sen de bana ver bakayım ne haltlar yemişsin:A

En azından kadın resimleri ya erkeklerin dolu oldugu resim hediye etseydi:A

öyle bişey yoktur tosbağanın iftiraları bunlar:) kendisii abone olmuştur itiraf edemiyor :))
@gözlemci Senin için butür sitelere giriyordur oyüzden şirketinde yasaklamıslardır forumu demişti ben seni savunmuştum tüh boyun posun devrilmesin @xemrexxx
:A :A :A @Yiğitt @Harunnn60

Yok uyelik alıp verdiğini düşünmüyorum zaten ama @sürgünüm 'ün bi siteye girdiğini biliyorum:A Hem nerde bu adam yaa? @Yakamoz-Asi bi çıtlatma yap abine de bi ugrasın selam desin gitsin:(
bir ara profiline mesaj yazmıştım daha burdayken görmezden gelmişti :)sonrada fazla rahatsız etmeyelim diye hiç sormadım neden kayboldu ortadan hiçbir fikrim yok :)

bir ara profiline mesaj yazmıştım daha burdayken görmezden gelmişti :)sonrada fazla rahatsız etmeyelim diye hiç sormadım neden kayboldu ortadan hiçbir fikrim yok :)
Doğrudur, son zamanları hep siyasetle geçmiş :X Değişmiş:( Ben onu öyle tanımamiştim ve mesafeli davranıyordu sanki:T: Ben de konuşamıyordum son zamanlarında:T:

Doğrudur, son zamanları hep siyasetle geçmiş :X Değişmiş:( Ben onu öyle tanımamiştim ve mesafeli davranıyordu sanki:T: Ben de konuşamıyordum son zamanlarında:T:
fazla siyaset bünyeye zarar ben kendimi çabuk kurtardım :) sigara alışkanlığından daha beter :)

@sürgünüm hiç yakıştıramadım:F sen nerden biliyorsun şifreyi sana verdi mi:A Sen de bana ver bakayım ne haltlar yemişsin:A

En azından kadın resimleri ya erkeklerin dolu oldugu resim hediye etseydi:A

Konuşmadım bende gittiğinden beri. İyidir inşallah.

@xemrexxx sen şifreyi nasıl buldun? 😱
Ayrıca fotoğrafta sürgünüm'den olduğu ne malum. :A

@gözlemci Senin için butür sitelere giriyordur oyüzden şirketinde yasaklamıslardır forumu demişti ben seni savunmuştum tüh boyun posun devrilmesin @xemrexxx
:A :A :A @Yiğitt @Harunnn60

kendisi giriyorda suçu başkasına atıyor tosbağa:) yok sürgünüm girmiş falan filan hepsi yalan :)

kendisi attı ayol bakın tarih 2015 :A
neyse faruk forumdash artık beni kafanda nasıl hayal ediyorsun demez bu olaydan sonra beterin beteri var:A
bvb vcbcvbc.png

hayır benim bu tarz sitelerde işim olmaz hogatham tanır beni :) ama şifresiz giriliyormu üyelikmi lazım falan gibi sorulara yanıt bulmak için tıkladım bir kez sadece:)) vee giriliyormuş direk, üyelik gerekmiyor sanırım :))
@gözlemci buraları not et yarın kullanırsın çiğdem gelince :A bu işleri öğreteyim sana mikser olmak zor iş :A

@xemrexxx de öyle seslenirdi ve senin hogathan @Çiğdem- onu can kulağıyla dinlerdi :A
dinlemezdi zaten zaten tosbağayı dinleseydi @Çiğdem- çooktan saç baş hogathamla birbirimize girmiştik :) tosbağa 4 yıldır uğraşıyor aramızı bozmak için ama başaramadı aynı sonuçsuz yola sende adım attın sonunda tosbağaya dönersin umarım :)

dinlemezdi zaten zaten tosbağayı dinleseydi @Çiğdem- çooktan saç baş hogathamla birbirimize girmiştik :) tosbağa 4 yıldır uğraşıyor aramızı bozmak için ama başaramadı aynı sonuçsuz yola sende adım attın sonunda tosbağaya dönersin umarım :)
Sen dur hele senin daha metro ve tranwaylardaki kızlara ne ettiğini anlatmadık hogathana :A @Çiğdem- gelince anlatırız :A