destere'nin Forumda 6.Yılı !

Sen dur hele senin daha metro ve tranwaylardaki kızlara ne ettiğini anlatmadık hogathana :A @Çiğdem- gelince anlatırız :A
sırf kızlar rahatsız olmasın diye metro ve tramvayların üstüne çıkıp öyle yolculuk yapıyorum:) biraz yukarısı rüzgarlı oluyor bir tarafımız donuyor ama olsun maksat kızlar rahatsız olmasın :)

sırf kızlar rahatsız olmasın diye metro ve tramvayların üstüne çıkıp öyle yolculuk yapıyorum:) biraz yukarısı rüzgarlı oluyor bir tarafımız donuyor ama olsun maksat kızlar rahatsız olmasın :)
Senin amacın kızları yukarıdan aşağıya dikizlemek :A yoksa niye çıkasın tepelere :D

kesinlikle işim olmaz bu tür sitelerle :)

@gözlemci buraları not et yarın kullanırsın çiğdem gelince :A bu işleri öğreteyim sana mikser olmak zor iş :A

Üstadım seni dinliyorum :A :A paçoz @Çiğdem- gelince bir bir göstericem :A nasıl sen gibi oldum mu şimdiden :F

dinlemezdi zaten zaten tosbağayı dinleseydi @Çiğdem- çooktan saç baş hogathamla birbirimize girmiştik :) tosbağa 4 yıldır uğraşıyor aramızı bozmak için ama başaramadı aynı sonuçsuz yola sende adım attın sonunda tosbağaya dönersin umarım :)
@destere beye kalp attım afferim dedim işim olamz diyince ama xemrexxx in alıntısından gördüm ki yine bir mesaj düzeltme hilesine başvurmuş neyse ki xemrexxx öcneden alıntılamış :A :A :A

Yinede @gözlemci biraz gaz versin @destere geldiğinde iyice oklavayı kafasında kırıcak kadar sinirli olmalıyım :A :A :A

@destere beye kalp attım afferim dedim işim olamz diyince ama xemrexxx in alıntısından gördüm ki yine bir mesaj düzeltme hilesine başvurmuş neyse ki xemrexxx öcneden alıntılamış :A :A :A

Yinede @gözlemci biraz gaz versin @destere geldiğinde iyice oklavayı kafasında kırıcak kadar sinirli olmalıyım :A :A :A
Aferim böyle devam etmeliisn :A @xemrexxx de olmasa yalancı konumuna düşeceğiz :A neyse ki sende at gözlüklerini kenara koymuşsun :A

Aferim böyle devam etmeliisn :A @xemrexxx de olmasa yalancı konumuna düşeceğiz :A neyse ki sende at gözlüklerini kenara koymuşsun :A
@destere nin mesajında ayrı kelime yazıyor ama bakıyorum @xemrexxx in alıntıladı emsajta da başka şeyler yazıyor :F :F :F

Yinede bir savunma yapsın , 5 dakıka erken gelemedim hemen kaçmış oklavanın kokusunu alıp fokların burnu keskin koku alır :A :A :A

@destere nin mesajında ayrı kelime yazıyor ama bakıyorum @xemrexxx in alıntıladı emsajta da başka şeyler yazıyor :F :F :F

Yinede bir savunma yapsın , 5 dakıka erken gelemedim hemen kaçmış oklavanın kokusunu alıp fokların burnu keskin koku alır :A :A :A
Bu foklar ne mübarek hayvanmış :A Tıpkı av köpeği gibi , avlanacağını anlayınca kaçıvermiş @destere :A :A

Derim:A @sürgünüm seni yanliş tanımış napsın ademceğiz:A

açtin mi?:A
şifre gerekmiyormuş direk açılıyor :)

Üstadım seni dinliyorum :A :A paçoz @Çiğdem- gelince bir bir göstericem :A nasıl sen gibi oldum mu şimdiden :F

dünyalar güzeli hogathama sen paçoz dedikten sonra birde ondan senin sözlerine inanmasınımı bekliyorsun :) sen bu işi yanlış öğrenmişsin batırdın şimdiden :))

beni kınarken bu yazılan mesajları niye hiç dikkate almıyorsun hogatha sana paçoz demişler ben nasıl savunmuşum canla başla :)

cicili bicili geceler @Çiğdem- ben filme dalıyorum sende sanırım yarın izlersin artık hem senide fazla uykusuz bırakmayalım yine japon kızı hallerine bürünmüşsündür :)

Off @xemrexxx ya okadar mesajından hangisine etiketlemiş :F
tramvayda kimse yanımda oturmuyor şükür yoksa karizmam çizilirdi o cıpcıvıldak karılar yüzünden :F @gözlemci @vadikızı

@destere sonra sana hediyelerimi paylaşacağım. Şimdi Emre'ye yaptığım bu sitemde gölgede kalmasın :A