destere'nin Forumda 6.Yılı !

@destere selimcim sana dünyaca ünlü üç starı armağan edeceğim çok ısrar ettiler bizleri selime armağan et dediler:F
jennifer lepoz en şık kıyafetleri ile poz verdi sana özel:F

shakira da öyle:F

Beyonce en güzel pozunu senin için verdi :F

ve ortak dizimz olan bates motel armağan edeyim dedim:D

@destere al aşkum. :A
baris-arduc-142943KG.jpg

f28f141a-7723-4d90-8b5d-006ce1d6f5df.jpg

tumblr_nruegqCGr01s9y2eyo2_400.gif
hediyelerini al başına çal senden hediye falan istemiyorum tepe tepe kullan bunları :)

hanı hediyen nerde gaga ? böyle kuru tebrikmi olur :)

Tebrik ederim testereceğim önüne gelen her kızı kesmeye kalkıştığın için sana aşağıdaki ödülü vereyim Nam-ı değer melis , sen seversin :A :A @destere
melis-birkan-102513AZ.jpg
kırk yılda birde olsa doğru bişey seçmeyi başarmışsın :) gözlerim kamaştı :)

@destere selimcim sana dünyaca ünlü üç starı armağan edeceğim çok ısrar ettiler bizleri selime armağan et dediler:F
jennifer lepoz en şık kıyafetleri ile poz verdi sana özel:F

shakira da öyle:F

Beyonce en güzel pozunu senin için verdi :F

ve ortak dizimz olan bates motel armağan edeyim dedim:D
harikasın @vadikızı özenle seçtiğin hediyeler için teşekürler :)

hediyelerini al başına çal senden hediye falan istemiyorum tepe tepe kullan bunları :)

hanı hediyen nerde gaga ? böyle kuru tebrikmi olur :)

kırk yılda birde olsa doğru bişey seçmeyi başarmışsın :) gözlerim kamaştı :)

harikasın @vadikızı özenle seçtiğin hediyeler için teşekürler :)
İçimden gelmiyor :(

açtığın konuda hediyelerinde sende harikasınız hogatha :) (sandalye hediyesi hariç :) ) eline sağlık ellerin dert görmesin ama ne yazıkki o kadar şansızımki 6. yılımda forum yine S.O.S veriyor foruma girene kadar neler çektik :)

açtığın konuda hediyelerinde sende harikasınız hogatha :) (sandalye hediyesi hariç :) ) eline sağlık ellerin dert görmesin ama ne yazıkki o kadar şansızımki 6. yılımda forum yine S.O.S veriyor foruma girene kadar neler çektik :)

ergenliğimizi bile forumda atlattık :) harbiden forum neler çekti yazık foruma :))

mikasa hediyesi kırk hediyeye bedel teşekürler :)

Şarkının sözlerine bak ama bana söylüyor gibi düşün :A :A :A
Kafesinin Kapısını Kırıp Girerdim
Kavuştum Aşkıma Diye Diye
Yılların Acısını Söküp Atardık
Yanında Ben Olsaydım

teşekürler halef ..

Tebrikler destere, nice senelere inşallah. :D

Tebrik ederim parlakçı:X Nice senelere.

Nice senelere @destere, bir daha uzun aralar vermemeni diliyorum :)

Zaman ne çabuk geçiyor:X demek @destere ile tanışalı 6 yıl olmuş:) İyi ki tanımışım dediğim insanlardan biridir oldu. Umarım muahbbetimiz hep sürer:X Nice senelere @destere

hediyesiz kuru bir tebrikle yetinsenizde teşekürler:)
sizin içten dilekleriniz güzel beni sevdiğiniz belli o derecede seviliyorsunuz bunu bilesiniz :))

Şarkının sözlerine bak ama bana söylüyor gibi düşün :A :A :A
Kafesinin Kapısını Kırıp Girerdim
Kavuştum Aşkıma Diye Diye
Yılların Acısını Söküp Atardık
Yanında Ben Olsaydım
ben içeriğe bakmadım sandalyeyi görür görmez sandalye fırlatmıştım ekrana:) içeriği harikaymış ordaki anlamlı şarkı sözlerini yeni keşfettim :)

Son düzenleme:
teşekürler halef ..

hediyesiz kuru bir tebrikle yetinsenizde teşekürler:)
sizin içten dilekleriniz güzel beni sevdiğiniz belli o derecede seviliyorsunuz bunu bilesiniz :))

ben içeriğe bakmadım sandalyeyi görür görmez sandalye fırlatmıştım ekrana:) içeriği harikaymış ordaki anlamlı şarkı sözlerini yeni keşfettim :)
İçimden gelmiyor :(
Hahah Aaa ben sana boş hediye yollamam cnm , @Harunnn60 da sanki cenaze konusunda bulunuyor :F :F :F @Yiğitt @Thequeer

Hahah Aaa ben sana boş hediye yollamam cnm , @Harunnn60 da sanki cenaze konusunda bulunuyor :F :F :F @Yiğitt @Thequeer
baldızım hala beni kutlamadı gürcistanla aramızda hatlar kesik sanırım ne pis bir baldızmış lanet olasıca :))

bu arada bir kınama mesajıda @MasacRE- ye göndereyim hain sıvadaşım dediğin kadar kütükmüş:) bunda hiç sıvadaşlık ruhuda kalmamış insan bir tebrik eder :))

baldızım hala beni kutlamadı gürcistanla aramızda hatlar kesik sanırım ne pis bir baldızmış lanet olasıca :))

bu arada bir kınama mesajıda @MasacRE- ye göndereyim hain sıvadaşım dediğin kadar kütükmüş:) bunda hiç sıvadaşlık ruhuda kalmamış insan bir tebrik eder :))
@MasacRE- DEN Bekliyordum Kütük diye bosuna demiyorum ama @Thequeer den beklemiyorduk tabi cnm Enişte diye senden harçlık istemeyi biliyor :A :A :A

Vaaayyy forumun olmazsa olmazlarından @destere demek 6 yıldır forumda. Nice senelere esprilerinle bazen dertlerimi unutturuyorsun sağol :A

@Çiğdem- Mayıs ayında benim konumu da açarsın :A
teşekürler sanırım seninde bir o kadar yıl olmuştur :)

Tebrikler enişte nice @Çiğdem- li 6 yıllara :bhr: @destere

Ay yeni gördüm enişte günahımı alıyorsun yin :A @destere
olsun geç olsada uğramış olman yeterli teşekürler :)

@MasacRE- DEN Bekliyordum Kütük diye bosuna demiyorum ama @Thequeer den beklemiyorduk tabi cnm Enişte diye senden harçlık istemeyi biliyor :A :A :A
Ben hazırlıksız yakalandım, daha sonra hediyelerimle birlikte geleceğim böyle kuru kuruya tebrik olmaz sıvadaşıma :A

Ben hazırlıksız yakalandım, daha sonra hediyelerimle birlikte geleceğim böyle kuru kuruya tebrik olmaz sıvadaşıma :A
ben verilen sözleri unutmam fil hafızası var bende :) daha sonra dediğine göre daha sonrası mutlaka gelmeli gelmezse tüm beddualarımı yollarım teker teker :))

ben verilen sözleri unutmam fil hafızası var bende :) daha sonra dediğine göre daha sonrası mutlaka gelmeli gelmezse tüm beddualarımı yollarım teker teker :))
Hediyelerimi özenle seçeceğim hiç merak etme, senin dualarını @Çiğdem- in beddualarını alacağım hediyelerden sonra :A

Vaaayyy forumun olmazsa olmazlarından @destere demek 6 yıldır forumda. Nice senelere esprilerinle bazen dertlerimi unutturuyorsun sağol :A

@Çiğdem- Mayıs ayında benim konumu da açarsın :A
Açarız tabi sen sadece Bizim yarışmalarımızı oyluyorsun , kıymetini bilmemiz lazım değilmi :A :A :A

Hediyelerimi özenle seçeceğim hiç merak etme, senin dualarını @Çiğdem- in beddualarını alacağım hediyelerden sonra :A
Tebrikler enişte nice @Çiğdem- li 6 yıllara :bhr: @destere

Ay yeni gördüm enişte günahımı alıyorsun yin :A @destere
Yaa millete hediye vermezsen milletde sana vermez @destere efendi :A :A :A @Thequeer

Sen hediye falan verme @MasacRE- :A :A :A