hediyelerini al başına çal senden hediye falan istemiyorum tepe tepe kullan bunları
hanı hediyen nerde gaga ? böyle kuru tebrikmi olur
kırk yılda birde olsa doğru bişey seçmeyi başarmışsın gözlerim kamaştıTebrik ederim testereceğim önüne gelen her kızı kesmeye kalkıştığın için sana aşağıdaki ödülü vereyim Nam-ı değer melis , sen seversin @destere
harikasın @vadikızı özenle seçtiğin hediyeler için teşekürler@destere selimcim sana dünyaca ünlü üç starı armağan edeceğim çok ısrar ettiler bizleri selime armağan et dediler
jennifer lepoz en şık kıyafetleri ile poz verdi sana özel
shakira da öyle
Beyonce en güzel pozunu senin için verdi
ve ortak dizimz olan bates motel armağan edeyim dedim
İçimden gelmiyorhediyelerini al başına çal senden hediye falan istemiyorum tepe tepe kullan bunları
hanı hediyen nerde gaga ? böyle kuru tebrikmi olur
kırk yılda birde olsa doğru bişey seçmeyi başarmışsın gözlerim kamaştı
harikasın @vadikızı özenle seçtiğin hediyeler için teşekürler
için pis zaten gelsede kimbilir ne gelir gelmemesi daha hayırlıİçimden gelmiyor
açtığın konuda hediyelerinde sende harikasınız hogatha (sandalye hediyesi hariç ) eline sağlık ellerin dert görmesin ama ne yazıkki o kadar şansızımki 6. yılımda forum yine S.O.S veriyor foruma girene kadar neler çektik
açtığın konuda hediyelerinde sende harikasınız hogatha (sandalye hediyesi hariç ) eline sağlık ellerin dert görmesin ama ne yazıkki o kadar şansızımki 6. yılımda forum yine S.O.S veriyor foruma girene kadar neler çektik
ergenliğimizi bile forumda atlattık harbiden forum neler çekti yazık foruma )
mikasa hediyesi kırk hediyeye bedel teşekürler
teşekürler halef ..Tebrikler @destere
Tebrikler destere, nice senelere inşallah.
Tebrik ederim parlakçı Nice senelere.
Nice senelere @destere, bir daha uzun aralar vermemeni diliyorum
ben içeriğe bakmadım sandalyeyi görür görmez sandalye fırlatmıştım ekrana içeriği harikaymış ordaki anlamlı şarkı sözlerini yeni keşfettimŞarkının sözlerine bak ama bana söylüyor gibi düşün
Kafesinin Kapısını Kırıp Girerdim
Kavuştum Aşkıma Diye Diye
Yılların Acısını Söküp Atardık
Yanında Ben Olsaydım
teşekürler halef ..
hediyesiz kuru bir tebrikle yetinsenizde teşekürler
sizin içten dilekleriniz güzel beni sevdiğiniz belli o derecede seviliyorsunuz bunu bilesiniz )
ben içeriğe bakmadım sandalyeyi görür görmez sandalye fırlatmıştım ekrana içeriği harikaymış ordaki anlamlı şarkı sözlerini yeni keşfettim
Hahah Aaa ben sana boş hediye yollamam cnm , @Harunnn60 da sanki cenaze konusunda bulunuyor @Yiğitt @Thequeerİçimden gelmiyor
baldızım hala beni kutlamadı gürcistanla aramızda hatlar kesik sanırım ne pis bir baldızmış lanet olasıca )Hahah Aaa ben sana boş hediye yollamam cnm , @Harunnn60 da sanki cenaze konusunda bulunuyor @Yiğitt @Thequeer
@MasacRE- DEN Bekliyordum Kütük diye bosuna demiyorum ama @Thequeer den beklemiyorduk tabi cnm Enişte diye senden harçlık istemeyi biliyorbaldızım hala beni kutlamadı gürcistanla aramızda hatlar kesik sanırım ne pis bir baldızmış lanet olasıca )
bu arada bir kınama mesajıda @MasacRE- ye göndereyim hain sıvadaşım dediğin kadar kütükmüş bunda hiç sıvadaşlık ruhuda kalmamış insan bir tebrik eder )
teşekürler sanırım seninde bir o kadar yıl olmuştur
olsun geç olsada uğramış olman yeterli teşekürler
baldızım hala beni kutlamadı gürcistanla aramızda hatlar kesik sanırım ne pis bir baldızmış lanet olasıca )
bu arada bir kınama mesajıda @MasacRE- ye göndereyim hain sıvadaşım dediğin kadar kütükmüş bunda hiç sıvadaşlık ruhuda kalmamış insan bir tebrik eder )
Ben hazırlıksız yakalandım, daha sonra hediyelerimle birlikte geleceğim böyle kuru kuruya tebrik olmaz sıvadaşıma
ben verilen sözleri unutmam fil hafızası var bende daha sonra dediğine göre daha sonrası mutlaka gelmeli gelmezse tüm beddualarımı yollarım teker teker )Ben hazırlıksız yakalandım, daha sonra hediyelerimle birlikte geleceğim böyle kuru kuruya tebrik olmaz sıvadaşıma
Hediyelerimi özenle seçeceğim hiç merak etme, senin dualarını @Çiğdem- in beddualarını alacağım hediyelerden sonraben verilen sözleri unutmam fil hafızası var bende daha sonra dediğine göre daha sonrası mutlaka gelmeli gelmezse tüm beddualarımı yollarım teker teker )
Açarız tabi sen sadece Bizim yarışmalarımızı oyluyorsun , kıymetini bilmemiz lazım değilmi
Hediyelerimi özenle seçeceğim hiç merak etme, senin dualarını @Çiğdem- in beddualarını alacağım hediyelerden sonra
Yaa millete hediye vermezsen milletde sana vermez @destere efendi @Thequeer
@MasacRE- söz verdi o yüzden senin mesajın pek etkisi olmayacaktır sözünden dönecek kadarda şey değil yani