Ne bileyim ben ne dedininsan profilde yazarmerhaba dedik tam oraya yakışırdı bu mesaj
![]()
Ne bileyim ben ne dedininsan profilde yazarmerhaba dedik tam oraya yakışırdı bu mesaj
![]()
@xemrexxx pek hoş gelmedi bana bukez
@xemrexxx pek hoş gelmedi bana bukez
beni etiket manyağına cevirirdi ve bula bula tek ona etiketlemiş
Bir alıntısıda vardı sanki. Sonra bakacam tüm bildirimlere![]()
bekliyorum hediyeleri isveçten olsun yerli hediye istemiyoruz
sen beni kutlamışmıydınTekrar hoşgeldin aramıza![]()
Bu ne küstahsızlıkbekliyorum hediyeleri isveçten olsun yerli hediye istemiyoruz
sen beni kutlamışmıydın![]()
@destere reyiz al bakalımTebrik ederim testereceğim önüne gelen her kızı kesmeye kalkıştığın için sana aşağıdaki ödülü vereyim Nam-ı değer melis , sen seversin![]()
@destere
![]()
pardon kutlamayan hainlerle karıştırdım seni
bekliyorum hediyeleri isveçten olsun yerli hediye istemiyoruz![]()
Sen yeterki iste
Sana 4 hediye vereceğim.
İşte geliyor:
Ekli dosyayı görüntüle 58265
açıklama için kendini yorma. Google geçen seferki gibi iyi göstermiyor.
Ben sana türkçesini belirttim okursun
Sıradakı:
Bunu bir tek sen anlarsın
Sıradaki:
Buda geçen bir günümü özetlemiştimya, bunu saklamıştım.Buda ogünden. Şimdi zamanı
Sıradaki:
Müzik olmazsa olmaz ve bir tek bu yeni değil
Tüm dertlere aman boşver haide haide diyoruz
teşekürler turkuazz , hediyelerin hepsi güzel ama özellikle dilan çiçek daha bir güzel
Fotoğraflarımı paylaştığım karatavuğu keşfettiğin yere bak çeviri ordahediyelerin hepsi birbirinden muhteşem @Dosi teşekürlerilk hediye akrostiş muhteşem zaten çevirisini yapmıştın çeviride muhteşemdi
ikinci resimdeki isveç karatavuğu o da harika
üçüncü resim kuzey ülkelerinde yaygın olan harika bir sokak heykeli yalnız tosbağaya binmiş tıfıl oğlanın oraya özgü bir hikayesi varmı ?
dördüncü hediye ise zaten benim helenam)
teşekürler turkuazz , hediyelerin hepsi güzel ama özellikle dilan çiçek daha bir güzel![]()
bundan sonra tek tek kare kare isveçi keşfedeceğiz birlikteFotoğraflarımı paylaştığım karatavuğu keşfettiğin yere bak çeviri orda
Bu şiir o şiir değil. 0 kilometre sıcağı sıcağına yazıp paylaştım. Diğeri kafiyeli falandı bu farklı
o heykelinde hikayesini araştıracam. Bilgi falan yoktu üstünde.
Seninle birlikte keşfediyorum bazı şeyleri![]()
20 bildirimin 18 i sana aitti, güzel bir tablobundan sonra tek tek kare kare isveçi keşfedeceğiz birlikte![]()
şimdi ilginç yorumlar konusunu bile bulamıyorum kaldıki 9. sayfayı bulmak daha zor20 bildirimin 18 i sana aitti, güzel bir tablo
Keşfederiz tabiki. Hele bi havalar ısınsın neler neler keşfedeceğiz bakalım
Şu ilginç yorumlarda 9. sayfadaki bir mesajımı görmemişsin. Sende varsın içinde
Aaa bide gece yoktun![]()
8mişşimdi ilginç yorumlar konusunu bile bulamıyorum kaldıki 9. sayfayı bulmak daha zor![]()