destere'nin Forumda 6.Yılı !

Ozaman tek başına izler cnm
öyle bir film varmış sanırım o gün bir yorumda görmüştümde o filmden uzak durmaya çalışıyorum şimdilik

@Doğu beni kutlamamış değilmi ne hainler var arkadaşlar arasında
hatırladıkça saydırasım geliyor
@xemrexxx topacı artık haftaya kutlar mecburen

Aaa @xemrexxx kutlamadı seni değilmi gül konumuzu batırıcak

Çok hızlı izliyorsunuz yetişemiyorum hızınıza
Beni de bekleyin
günde topu topu bir film izliyoruz neresi hızlı bunun
@Çiğdem- e ayak uydurmaya çalışıyorum aslında yoksa günde iki film rahatlıkla izleyebilirim

Destere sen yokten yazdım öyle bir sahne Bodrumda deprem oldu 6.9 Amerika 7.1 şiddetinde deprem oldu @destere O Gölcük depremi gibiymiş
bağlantıyı kuramadım ama olsun sen diyorsan doğrudur pompy

Sevgili sıvadaşım @destere 6. yılın kutlu olsun. 6 yılda forumu bir güzel sıvayıp batırdığın için sana özel hediyeler getirttim

@Çiğdem- in sandalyesi gibi ben de dünya starımız Aleyna'yı çağırayım her yere artık
Zaten sen de seviyorsun

Diğer konuklar spoilerların içinde gizlendi sana özel. Çiğdem sen açma sakın, düşüp bayılırsın sonra

hediyeler muhteşem olağanüstü eline koluna herbiryerlerine sağlık saygıdeğer sıvadaşım
birde spoiler içindeki nadide parçaları tilkimin harika şarkısı eşliğinde süzmek keyiflerin en güzeli

tebrikler la topaç neyse hesiye olarak @sürgünüm panpamın bnm adıma adult bir sitede açtığı hesabı vereyim @Çiğdem- gizli gizli girersin siteye
birkaç noktayı kesmek zorunda kaldım forum kaldıramaz diye
sürgünüm niye bnm adımı kullanıp bu siteye üye olmuş neler ypmış bilemem o kısmı @Forumdash la @Yakamoz-Asi araştırsın
@MEnes @vadikızı @cookies @Aserat @Yiğitt @Thequeer @S.G.A.T. @XanTier @Dosi @MasacRE- @Harunnn60

@Ahmed sana da nanik bunu göndersem 1 bölümlük itiraf konun olurdu

bu nasıl hediye la önemli yerleri sansürlemişsin kelleyi napalım? işe yaramaz kısımları kalmış
) neyse kendi çabamızla açarız artık

@sürgünüm hiç yakıştıramadım
sen nerden biliyorsun şifreyi sana verdi mi
Sen de bana ver bakayım ne haltlar yemişsin

bu nasıl hediye la önemli yerleri sansürlemişsin kelleyi napalım? işe yaramaz kısımları kalmış
) neyse kendi çabamızla açarız artık
En azından kadın resimleri ya erkeklerin dolu oldugu resim hediye etseydi

Yok uyelik alıp verdiğini düşünmüyorum zaten ama @sürgünüm 'ün bi siteye girdiğini biliyorum
Hem nerde bu adam yaa? @Yakamoz-Asi bi çıtlatma yap abine de bi ugrasın selam desin gitsin

Konuşmadım bende gittiğinden beri. İyidir inşallah.

@xemrexxx sen şifreyi nasıl buldun? 😱
Ayrıca fotoğrafta sürgünüm'den olduğu ne malum.

Konuşmadım bende gittiğinden beri. İyidir inşallah.

@xemrexxx sen şifreyi nasıl buldun? 😱
Ayrıca fotoğrafta sürgünüm'den olduğu ne malum.
Sen forumda yokken sana selam yolladiğimda(söylemişmiydi bu arada
) senle görüştüğünü söylemişti bana
Ben hala iletişimde odugunuzu düşünmüştüm o yuzden sordum
Bi mesaj at adama yokla bi