Tamam, bundan sonra ne yapacağımı biliyorum en azından.
İyi geceler
Yahu yanlış anladım ve deniz bu böyle hareketleri oluyor dedim neye kızdın şimdi sen
Tamam, bundan sonra ne yapacağımı biliyorum en azından.
İyi geceler
Aslinda kutlamayacaktim ama neticede @Çiğdem- e fark atıyorsun o yüzden tebriks @denizz19 bu da hediyen kırgın kemoş ve ölümleri Ekli dosyayı görüntüle 60361 Ekli dosyayı görüntüle 60362 Ekli dosyayı görüntüle 60363 Ekli dosyayı görüntüle 60364 Ekli dosyayı görüntüle 60365 Ekli dosyayı görüntüle 60366
Kemalimin ölümü neresi şahane @DarkLegenDHahaha teşekkürler yumurta kafalım Hediyeler şahane
Bir senle ben adamın kıymetini bildik Mesude bile bilemediRezil bir ölüm. Ölmesi değil öldürmesi lazımdı. Ah ah.
Şunu belirtmeden edemeyeceğim. Kanımı donduruyorsun.Bu olmamış içinde benim elimden bir şey gelmez.
Foruma girmeyip fark etmemem iyi olmuş. Yoksa Deniz'e o olmamışın bedelini ödetmeden uyumazdım.MEnes bu gece uyuyamaz olmamış yüzünden
İyi iyi bizim yeni bölüm gelmeden bir kıpırdama var MEnes'de
Bak @Arslan Bey beni hiç görmemiş biri olarak hatır gönül diyerek oy vermiş üstelik oy ver demememe rağmen ama sen oyyy senŞunu belirtmeden edemeyeceğim. Kanımı donduruyorsun.
Foruma girmeyip fark etmemem iyi olmuş. Yoksa Deniz'e o olmamışın bedelini ödetmeden uyumazdım.
@Arslan Bey in sanat anlayışında bunun yer aldığını sanmıyorum. Gelip kendisi durumu aydınlatacaktır. Ha verdiyse de insandır hatadır yapmış olabilir deriz fazla takılmadan atlatırız. Ama ben, benn o hataya düşmeemmm.Bak @Arslan Bey beni hiç görmemiş biri olarak hatır gönül diyerek oy vermiş üstelik oy ver demememe rağmen ama sen oyyy sen
Yalan mı söyleyeceğim söylemedim işte@Arslan Bey in sanat anlayışında bunun yer aldığını sanmıyorum. Gelip kendisi durumu aydınlatacaktır. Ha verdiyse de insandır hatadır yapmış olabilir deriz fazla takılmadan atlatırız. Ama ben, benn o hataya düşmeemmm.
Rica ederim.Kuru kuruya tebrik etmek yok hediyem nerde
Attığım resimler güldürdü mü?İyi en azından iki tanesi güzel
Aşk ve Mavi değilde Çukur ve UTC güldürüyor ya, ne desem bilemedim şimdi.Çukur ve UTC evet
Ben lezzet aldığım işi izlerim kalite falan önemli değil böyle bir burnu havada duruşum yoktur sizler gibi İlla AB olacak izlediğim diziler gibi takıntılarım yok Yani.Aşk ve Mavi değilde Çukur ve UTC güldürüyor ya, ne desem bilemedim şimdi.
Kendi adıma benimde öyle bir takıntım yok. Hangi dizi hoşuma gidiyorsa onu izliyorum. Kaliteli diziyi beğenmenin burnu havada olmakla ne alakası var anlamış değilim doğrusu.Ben lezzet aldığım işi izlerim kalite falan önemli değil böyle bir burnu havada duruşum yoktur sizler gibi İlla AB olacak izlediğim diziler gibi takıntılarım yok Yani.
Kaliteli demedim AB dizi anlamında söyledim daha çok onuKendi adıma benimde öyle bir takıntım yok. Hangi dizi hoşuma gidiyorsa onu izliyorum. Kaliteli diziyi beğenmenin burnu havada olmakla ne alakası var anlamış değilim doğrusu.
Atılacak dizi yoktu içinden, boş geçmesin de bari, "@denizz19'un bu kadar çok savunduğu, forumda da kitlesi olan bir diziye atayım bari oyu" dedim.@Arslan Bey in sanat anlayışında bunun yer aldığını sanmıyorum. Gelip kendisi durumu aydınlatacaktır. Ha verdiyse de insandır hatadır yapmış olabilir deriz fazla takılmadan atlatırız. Ama ben, benn o hataya düşmeemmm.