Yok sana diss
Senden bir şey beklemiyorum+1000 IQ canım, sen anlamazsın.(aşırı havalı)
Ayrıca hediye ve tebrik falan bekleme.
Yok sana diss
Senden bir şey beklemiyorum+1000 IQ canım, sen anlamazsın.(aşırı havalı)
Ayrıca hediye ve tebrik falan bekleme.
Milettin damarlarına basıyorum bazen ama bana diss atan yok birini iyi işlettim ama, baya diss verdi sağolsun. Onu zamanı gelince açıklayacam. Belki daha işime yararYok sana diss
Senden bir şey beklemiyorum
Çirkef karıMilettin damarlarına basıyorum bazen ama bana diss atan yok birini iyi işlettim ama. Onu zamanı gelince açıklayacam. Belki daha işime yarar
Aaaaaaa forumun en gelecek vaadeden üyesiyim. Bana yatırım yapman lazım.Yok sana diss
Senden bir şey beklemiyorum
Bence deSenin eline su dökemem
Benim sana hediye vermem lazımAaaaaaa forumun en gelecek vaadeden üyesiyim. Bana yatırım yapman lazım.
Güzel bir avatar verde ona, gözlerimiz bozulmasınBence de
Benim sana hediye vermem lazım
Ne hediyesi vereceksin kız?Bence de
Benim sana hediye vermem lazım
Sen kendi avatarına bak. İsveç Kuşcular Birliği Derneği Başkanı mı oldun?Güzel bir avatar verde ona, gözlerimiz bozulmasın
Çok çirkin, sanki bilerek seçiyor
Bir önceki avatarda kendimi tanıyamıyordum yorumlarda Benim forumdaki ilk avatara dönecektim oda @denizz19 şuan kırmızı renkte diye bazen ben sanıyorumSen kendi avatarına bak. İsveç Kuşcular Birliği Derneği Başkanı mı oldun?
Öyle söyledim ki mahçup olasınNe hediyesi vereceksin kız?
Sana da avatar beğendiremiyorum. Zevksizlik tavan yapmış sende.Bir önceki avatarda kendimi tanıyamıyordum yorumlarda Benim forumdaki ilk avatara dönecektim oda @denizz19 şuan kırmızı renkte diye bazen ben sanıyorum
Şimdilik idaretten dursun bu, senin avatara 1000 basar çirkin avatarlı bey
O avatar ile mi beni mahcup edeceksin ahahahahha.Öyle söyledim ki mahçup olasın
Olurmu canım, koyun maskesi takana kadar iyiydin. Kutlama konunda bile övdüm avatarını ama nezamanki maskeleri taktın en çirkin avatarlı oldun.Sana da avatar beğendiremiyorum. Zevksizlik tavan yapmış sende.
Iyyyy forumun en samimi, espritüel komik üyesi benim. Beni derin dondurucuya koy yine de soğumam.Olurmu canım, kuzu maskesi takana kadar iyiydin. Kutlama konunda bile övdüm avatarını ama nezamanki maskeleri taktın en çirkin avatarlı oldun.
O yazıyı en çirkin sözlerle değiştirebilirim.
Zaten çekilmezsin, maskeli avatarla daha bi soğuk geliyon
Teşekkürler AktanBenim muhalifbaşım. Nice nice çeneli günlere.
artı en çirkin avatarlı ve bu avatarları seçecek kadarda en zevksiz üyesisinIyyyy forumun en samimi, espritüel komik üyesi benim. Beni derin dondurucuya koy yine de soğumam.
Var ya be 19 uyduruyor MUHALİF ŞEY