İşte kaliteli insanAtılacak dizi yoktu içinden, boş geçmesin de bari, "@denizz19'un bu kadar çok savunduğu, forumda da kitlesi olan bir diziye atayım bari oyu" dedim.
İşte kaliteli insanAtılacak dizi yoktu içinden, boş geçmesin de bari, "@denizz19'un bu kadar çok savunduğu, forumda da kitlesi olan bir diziye atayım bari oyu" dedim.
Teşekkürler canımTebrikler nice mesajlara. @denizz19
Gelecek sezon her hafta TV8'de keyifle izleyeceğine emin olduğum dizi de hediyen olsun.
Boş ataydın da bunu yapmayaydın be yiğidim. Sen sanatsever bir birey olarak izlemediğin bir işe oy vermezsin, vermemelisin. Hele en favori dizi oylamasında, come oonn.Atılacak dizi yoktu içinden, boş geçmesin de bari, "@denizz19'un bu kadar çok savunduğu, forumda da kitlesi olan bir diziye atayım bari oyu" dedim.
İnsanları lütfen algı operasyonlarınla yanıltma. Herkes sen miBoş ataydın da bunu yapmayaydın be yiğidim. Sen sanatsever bir birey olarak izlemediğin bir işe oy vermezsin, vermemelisin. Hele en favori dizi oylamasında, come oonn.
Ben sanatın yanındayım. Gerçek sanat algısının peşindeyim. Herkesin sanat algısını değiştireceğiz. Bu kutlu yoldan dönmemm.İnsanları lütfen algı operasyonlarınla yanıltma. Herkes sen mi
Foruma geleli 3 yıl olmuş bir şeyleri değiştirebileceğini sanıyorBen sanatın yanındayım. Gerçek sanat algısının peşindeyim. Herkesin sanat algısını değiştireceğiz. Bu kutlu yoldan dönmemm.
Değiştirmeye çalışırım, uğraşır didinirim en azından tarafım bellidir. Fikirler değişmese bile beyinde bir kuşku oluştursam yeterlidir.Foruma geleli 3 yıl olmuş bir şeyleri değiştirebileceğini sanıyor
Bunlar çok kararlı ama kararsız adımlar.Değiştirmeye çalışırım, uğraşır didinirim en azından tarafım bellidir. Fikirler değişmese bile beyinde bir kuşku oluştursam yeterlidir.
Sanat için her şey değer. Ülkedeki sanatı öldürdünüz bee.Bunlar çok kararlı ama kararsız adımlar.
Sanat dediğin şey Sıla, Kırgın Çiçekler, Bizim Hikaye gibi işler. Tabi buna Breaking Bad, Lost, Black Mirror, Beş Kardeş, Sense8, Friends falan da eklenebilir neden yazdım bunları emin değilimSanat için her şey değer. Ülkedeki sanatı öldürdünüz bee.
Sen kendi özelinde yanaştın duruma, ben genel bir serzenişte bulundum. Ülkede sanat namına çok az şeyin kaldığı su götürmez bir gerçek.Sanat dediğin şey Sıla, Kırgın Çiçekler, Bizim Hikaye gibi işler. Tabi buna Breaking Bad, Lost, Black Mirror, Beş Kardeş, Sense8, Friends falan da eklenebilir neden yazdım bunları emin değilim
Sanat dediğin şey toplum için ya da sanat İçin yapılır sen necisin?Sen kendi özelinde yanaştın duruma, ben genel bir serzenişte bulundum. Ülkede sanat namına çok az şeyin kaldığı su götürmez bir gerçek.
Sanat sanat içindir bunun lami cimi yoktur.Sanat dediğin şey toplum için ya da sanat İçin yapılır sen necisin?
Sende zaten bir Servet-i Fünuncu halleri vardıSanat sanat içindir bunun lami cimi yoktur.
Servet-i Funun'cu abilerim sanata sanat olduğu için bakan kaliteli abilerimdi. Kendileri o döneme rağmen inandıkları yoldan dönmemişler. Saygı duyulası ve takdir edilesi bir tablo onlarınki.Sende zaten bir Servet-i Fünuncu halleri vardı
Neticede Yok oldularServet-i Funun'cu abilerim sanata sanat olduğu için bakan kaliteli abilerimdi. Kendileri o döneme rağmen inandıkları yoldan dönmemişler. Saygı duyulası ve takdir edilesi bir tablo onlarınki.
Her düşüşün bir çıkışı olacaktır. Sanat her zaman hak ettiği yere gelmeyi hak eden bir olgudur. Biz de Neo Servet-i Fünun akımı başlatır sanatı hak ettiği yere getiririz.Neticede Yok oldular
Demet Akalın ile geldiğimiz yer sanatın tam göbeği Ama Sıla ile geldiğimiz yer ise senin tam bahsettiğin sanat sanat içindir tanımı yani doğru yoldayız kardeşimHer düşüşün bir çıkışı olacaktır. Sanat her zaman hak ettiği yere gelmeyi hak eden bir olgudur. Biz de Neo Servet-i Fünun akımı başlatır sanatı hak ettiği yere getiririz.
Sıla kesinlikle o olgunun has parçalarından. Doğru yoldan dönmemek gerek. En azından müzikte az buçuk gerçek sanata değer veriyorsun, bu biraz umut verici. Ama gerisi...Demet Akalın ile geldiğimiz yer sanatın tam göbeği Ama Sıla ile geldiğimiz yer ise senin tam bahsettiğin sanat sanat içindir tanımı yani doğru yoldayız kardeşim