denizz19 105.000'ler Kulübünde!

Sıla kesinlikle o olgunun has parçalarından. Doğru yoldan dönmemek gerek. :A En azından müzikte az buçuk gerçek sanata değer veriyorsun, bu biraz umut verici. :A Ama gerisi...
Müzik sanatın ta kendisidir zaten aşkta öyle değil midir zaten. Okunan her bir mısra aşkın ruhuna el Fatiha değil midir :A

Ula felsefeye girme bari o topa girmek senin işin mi. :A Cümle zaten devrik devrik karman çorman. :F
Ben şiir sokakta kültürcüsüyüm yüklem illa Ki sonda olacak diye bir kaide yoktur bazen devrik cümleler de derdini fazlasıyla empoze eder karşıya ama sen bunu henüz anlayabilecek olgunlukta değilsin :A

Ben şiir sokakta kültürcüsüyüm yüklem illa Ki sonda olacak diye bir kaide yoktur bazen devrik cümleler de derdini fazlasıyla empoze eder karşıya ama sen bunu henüz anlayabilecek olgunlukta değilsin :A
Hayır anlatmak istediğin durumu anladım zaten. Devrik diye demedim onu, devrik olup derdini anlatabilirsin elbette ama burda ortada şiirsellik adına hiç bir şey yok. :A Ve niyeyse senin nickinin altında da hiç güzel durmadı. :A O cümlenin olduğuna ikna oldun mu cidden yaa. :A

Hayır anlatmak istediğin durumu anladım zaten. Devrik diye demedim onu, devrik olup derdini anlatabilirsin elbette ama burda ortada şiirsellik adına hiç bir şey yok. :A Ve niyeyse senin nickinin altında da hiç güzel durmadı. :A O cümlenin olduğuna ikna oldun mu cidden yaa. :A
Dini açıdan hayır ama işlevsel olarak evet :A

Bence işlevsel olarak da olmadı. :A İlk cümlende 2 tane zaten yazmışsın. İkincide ise müziğin her bir mısrasının aşkı öldürdüğünü söylemişsin. :A Bunu kanıtlaman ve insanları ikna etmen imkansız. :A
Aşkı yaralayıcı cümleler kurdum ve ağır kan kaybından öldü başımız sağ olsun :A