denizz19 105.000'ler Kulübünde!

Kıvırma şimdi sözünün altında kaldın bu arada en favori dizide Kırgın Çiçekler kısmına da destek verirsen memnun olurum :A O da hediyem olsun :F
Kıvırma değil ki niye kıvırayım. Sen sadece olayın detayını bilmediğin için söylediğim kelimeleri yanlış anladın. :A Sözümün altında kaldığımı düşünmüyorum. :A Bu arada ben yerli 2 dizi izliyorum la. En Favori diziye oy atmayı bile düşünmüyorum. :A Bu yüzden hiç bulaşmayayım. :A
o sözün devamıda varda hatırlamıyorum, galiba twitterimde vardı :A
Neyse muhabbete tutmayayım, Deniz ile muhabbetin bir maç gibi heyecanlı geliyordur belki sana :F (anlarsın :F:F)
Neyse frene basayım burda :F
NET bir şekilde anladım merak etme. :A Ama sanırım ben de uzatmayacağım. :A Deniz'i fazla üzmek de istemiyorum. :A 3 4 gün üstüne Pc'ye oturdum, gidip bir şeyler izleyeceğim gibi duruyor. :A

Kıvırma değil ki niye kıvırayım. Sen sadece olayın detayını bilmediğin için söylediğim kelimeleri yanlış anladın. :A Sözümün altında kaldığımı düşünmüyorum. :A Bu arada ben yerli 2 dizi izliyorum la. En Favori diziye oy atmayı bile düşünmüyorum. :A Bu yüzden hiç bulaşmayayım. :A

NET bir şekilde anladım merak etme. :A Ama sanırım ben de uzatmayacağım. :A Deniz'i fazla üzmek de istemiyorum. :A 3 4 gün üstüne Pc'ye oturdum, gidip bir şeyler izleyeceğim gibi duruyor. :A
Kırgın Çiçeklere oy at yeter hadi :A

Bana izlemediğim bir diziye en favori dizim diyip o minvalde oy kullanmam için mantıklı bir sebep sun ve beni buna ikna et. :A Bunu yaptığın vakit oyum Kırgın Çiçekler'e gidecektir. :A
Arkadaşımın çok sevdiği diziye arkadaşım için destek vermem benden hiçbir şey çalmaz algısı bence yeterli :A

Ama benim sanat anlayışıma komple ters bir algı bu. :A Bir sanat ortada ve benim ona en favori dizim diyebilmem için o işi izliyor olmam gerekir sayın arkadaşım. :A
Ben de izlemediğim ama başarılı bulduğum işlere oy verdim .ss Ayrıca Kırgın Çiçeklere bir manevi borcum var malum gece yüzünden kazanmalıyız :A ben kazanırsam sen de kazanırsın :F

Ben de izlemediğim ama başarılı bulduğum işlere oy verdim .ss Ayrıca Kırgın Çiçeklere bir manevi borcum var malum gece yüzünden kazanmalıyız :A ben kazanırsam sen de kazanırsın :F
Ne demişler insan insana benzer ama her insan her insana benzemez. :A (Kim demiş diye sorma, cevabını aldığında hoşuna gitmez. :A) Sen vermiş olabilirsin ama bu benim vereceğim anlamına gelmez. :A Çünkü bir işi başarılı bulmak için en başında o işi izlemiş olman ve tüm detaylarıyla bilmen gerekir. Yoksa o işe en favorim demen imkansızdır. Sanatta bu böyledir yani, en azından benim sanat algımda böyledir. :A

Aslinda kutlamayacaktim ama neticede @Çiğdem- e fark atıyorsun o yüzden tebriks @denizz19 :A bu da hediyen kırgın kemoş ve ölümleri :A
maxresdefault.jpg
images (57).jpeg
kirgin-cicekler82.JPG
indir (10).jpeg
images (56).jpeg
images (55).jpeg

Ne demişler insan insana benzer ama her insan her insana benzemez. :A (Kim demiş diye sorma, cevabını aldığında hoşuna gitmez. :A) Sen vermiş olabilirsin ama bu benim vereceğim anlamına gelmez. :A Çünkü bir işi başarılı bulmak için en başında o işi izlemiş olman ve tüm detaylarıyla bilmen gerekir. Yoksa o işe en favorim demen imkansızdır. Sanatta bu böyledir yani, en azından benim sanat algımda böyledir. :A
İzleseydin bana Ne :A

Ben de bu kim diyorum meğer bizim ex-marul kafaymış :A :A Bu kadar mesajı nasıl yazıyorsun sırrını bana da ver :D

Forum İstatistikleri

Konular
172,746
Üyeler
8,480
Son Üye
galaksi