Çenem kopsun diyorsun ama en çok ben gitsem üzülürsün
6 ay yoktun hiç öyle bi şey demedim
Çenem kopsun diyorsun ama en çok ben gitsem üzülürsün
Geleceğimi biliyordun ayrıca forumdaydım sürekli6 ay yoktun hiç öyle bi şey demedim
Kıvırma değil ki niye kıvırayım. Sen sadece olayın detayını bilmediğin için söylediğim kelimeleri yanlış anladın. Sözümün altında kaldığımı düşünmüyorum. Bu arada ben yerli 2 dizi izliyorum la. En Favori diziye oy atmayı bile düşünmüyorum. Bu yüzden hiç bulaşmayayım.Kıvırma şimdi sözünün altında kaldın bu arada en favori dizide Kırgın Çiçekler kısmına da destek verirsen memnun olurum O da hediyem olsun
NET bir şekilde anladım merak etme. Ama sanırım ben de uzatmayacağım. Deniz'i fazla üzmek de istemiyorum. 3 4 gün üstüne Pc'ye oturdum, gidip bir şeyler izleyeceğim gibi duruyor.o sözün devamıda varda hatırlamıyorum, galiba twitterimde vardı
Neyse muhabbete tutmayayım, Deniz ile muhabbetin bir maç gibi heyecanlı geliyordur belki sana (anlarsın )
Neyse frene basayım burda
Kırgın Çiçeklere oy at yeter hadiKıvırma değil ki niye kıvırayım. Sen sadece olayın detayını bilmediğin için söylediğim kelimeleri yanlış anladın. Sözümün altında kaldığımı düşünmüyorum. Bu arada ben yerli 2 dizi izliyorum la. En Favori diziye oy atmayı bile düşünmüyorum. Bu yüzden hiç bulaşmayayım.
NET bir şekilde anladım merak etme. Ama sanırım ben de uzatmayacağım. Deniz'i fazla üzmek de istemiyorum. 3 4 gün üstüne Pc'ye oturdum, gidip bir şeyler izleyeceğim gibi duruyor.
Bana izlemediğim bir diziye en favori dizim diyip o minvalde oy kullanmam için mantıklı bir sebep sun ve beni buna ikna et. Bunu yaptığın vakit oyum Kırgın Çiçekler'e gidecektir.Kırgın Çiçeklere oy at yeter hadi
Arkadaşımın çok sevdiği diziye arkadaşım için destek vermem benden hiçbir şey çalmaz algısı bence yeterliBana izlemediğim bir diziye en favori dizim diyip o minvalde oy kullanmam için mantıklı bir sebep sun ve beni buna ikna et. Bunu yaptığın vakit oyum Kırgın Çiçekler'e gidecektir.
Ama benim sanat anlayışıma komple ters bir algı bu. Bir sanat ortada ve benim ona en favori dizim diyebilmem için o işi izliyor olmam gerekir sayın arkadaşım.Arkadaşımın çok sevdiği diziye arkadaşım için destek vermem benden hiçbir şey çalmaz algısı bence yeterli
Ben de izlemediğim ama başarılı bulduğum işlere oy verdim .ss Ayrıca Kırgın Çiçeklere bir manevi borcum var malum gece yüzünden kazanmalıyız ben kazanırsam sen de kazanırsınAma benim sanat anlayışıma komple ters bir algı bu. Bir sanat ortada ve benim ona en favori dizim diyebilmem için o işi izliyor olmam gerekir sayın arkadaşım.
Ne demişler insan insana benzer ama her insan her insana benzemez. (Kim demiş diye sorma, cevabını aldığında hoşuna gitmez. ) Sen vermiş olabilirsin ama bu benim vereceğim anlamına gelmez. Çünkü bir işi başarılı bulmak için en başında o işi izlemiş olman ve tüm detaylarıyla bilmen gerekir. Yoksa o işe en favorim demen imkansızdır. Sanatta bu böyledir yani, en azından benim sanat algımda böyledir.Ben de izlemediğim ama başarılı bulduğum işlere oy verdim .ss Ayrıca Kırgın Çiçeklere bir manevi borcum var malum gece yüzünden kazanmalıyız ben kazanırsam sen de kazanırsın
İzleseydin bana NeNe demişler insan insana benzer ama her insan her insana benzemez. (Kim demiş diye sorma, cevabını aldığında hoşuna gitmez. ) Sen vermiş olabilirsin ama bu benim vereceğim anlamına gelmez. Çünkü bir işi başarılı bulmak için en başında o işi izlemiş olman ve tüm detaylarıyla bilmen gerekir. Yoksa o işe en favorim demen imkansızdır. Sanatta bu böyledir yani, en azından benim sanat algımda böyledir.
Hahaha teşekkürler yumurta kafalım Hediyeler şahaneAslinda kutlamayacaktim ama neticede @Çiğdem- e fark atıyorsun o yüzden tebriks @denizz19 bu da hediyen kırgın kemoş ve ölümleri Ekli dosyayı görüntüle 60361 Ekli dosyayı görüntüle 60362 Ekli dosyayı görüntüle 60363 Ekli dosyayı görüntüle 60364 Ekli dosyayı görüntüle 60365 Ekli dosyayı görüntüle 60366
Seçiciliğim devreye girmiş izlememişim. Bu dakikadan sonra çok geç elimden bir şey gelmez.İzleseydin bana Ne
Bu olmamış içinde benim elimden bir şey gelmez.Seçiciliğim devreye girmiş izlememişim. Bu dakikadan sonra çok geç elimden bir şey gelmez.
Hahaha süper tespit valla görmemiştim @serhattNiye hiç kimse başlıktaki '19'un eksikliğine vurgu yapmamış?
Sırrım samimiyetim hepsi buBen de bu kim diyorum meğer bizim ex-marul kafaymış Bu kadar mesajı nasıl yazıyorsun sırrını bana da ver
Seçiciliğim devreye girmiş izlememişim. Bu dakikadan sonra çok geç elimden bir şey gelmez.
MEnes bu gece uyuyamaz olmamış yüzündenBu olmamış içinde benim elimden bir şey gelmez.
+1000 IQ canım, sen anlamazsın.(aşırı havalı)