abi bu bilgesuda yılanlık görüyorum sinsilik görüyorum aman dikkatokula döndüğüm gün bilgesu'yun davranışlarda bi 183 derecelik dönüş vardı aşağı yukarı.bana gelip noldu neden gelmedin diye baya meraklı sordu,çok ilgilendi,cafer'i şutlayıp yanıma oturdu falan.davranışları değişikti.bunun benle bu kadar ilgilenmesi çok tersti.o kaslı veletin bana tekrar bulaşmasını istemiyordum...ya da dur bi ne oluyordu?hemen kendi kendime gelin güvey olmuştum,kızın benden hoşlaşmaya başladığı kesin değildi ki daha.hoşlansa da pas vermezdim zaten.benim hoşlandığım kız pas vermeyi bırak topa vurmamıştı.onu düşününce bencilliğim tuttu gene kendimi boynuzlanmış hissettim,eeeh pas vermek ne kelime asist yapardım bilgesu'ya,muz orta keserdim.ama sevgilisi olan kıza da bulaşmazdım tabii.tipim de değildi zaten.
iyice şizofrene bağlamaya başlamıştım...
bizim duygularımıza göre bilgesu olayı değişmeyecekse burda gerçek bir olay var demektir yanlış mıyım 😉ehehe 😛
kararım kesindi.o çocuktan ayrılmadıkça ona bakmayacaktım,hatta mümkünse ayrıldıkça da bakmayacaktım.ama en nihayetinde bana karşı boş değilse değerlendirmemezlik de etmezdim.erkeğim ve ergenim.şimdi burada bilgesu'ya sempati mi antipati mi besleniyor bilmiyorum,hikâyenin devamında bilgesu'yla çıkıp çıkmayacağım tepkinize göre değişmeyecektir sadece onu söyleyeyim.neyse,bilgesu bana meyilli olduğunu açıkça belli ediyordu,"adamın biri yatmış karısı tekne" desem ona bile ahahahadvskjob diye gülüyordu.ötekini aldatıyormş gibi hissediyordum,kendime "saçmalama yok öyle bişey,onun sevgilisi var dalgana bak" demek bile yetmiyordu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?