değerli okuyucu kitlem gelin kavgalı dövüşlü aşklı entrikalı hikâye anlatçam

okula döndüğüm gün bilgesu'yun davranışlarda bi 183 derecelik dönüş vardı aşağı yukarı.bana gelip noldu neden gelmedin diye baya meraklı sordu,çok ilgilendi,cafer'i şutlayıp yanıma oturdu falan.davranışları değişikti.bunun benle bu kadar ilgilenmesi çok tersti.o kaslı veletin bana tekrar bulaşmasını istemiyordum...ya da dur bi ne oluyordu?hemen kendi kendime gelin güvey olmuştum,kızın benden hoşlaşmaya başladığı kesin değildi ki daha.hoşlansa da pas vermezdim zaten.benim hoşlandığım kız pas vermeyi bırak topa vurmamıştı.onu düşününce bencilliğim tuttu gene kendimi boynuzlanmış hissettim,eeeh pas vermek ne kelime asist yapardım bilgesu'ya,muz orta keserdim.ama sevgilisi olan kıza da bulaşmazdım tabii.tipim de değildi zaten.

iyice şizofrene bağlamaya başlamıştım...

okula döndüğüm gün bilgesu'yun davranışlarda bi 183 derecelik dönüş vardı aşağı yukarı.bana gelip noldu neden gelmedin diye baya meraklı sordu,çok ilgilendi,cafer'i şutlayıp yanıma oturdu falan.davranışları değişikti.bunun benle bu kadar ilgilenmesi çok tersti.o kaslı veletin bana tekrar bulaşmasını istemiyordum...ya da dur bi ne oluyordu?hemen kendi kendime gelin güvey olmuştum,kızın benden hoşlaşmaya başladığı kesin değildi ki daha.hoşlansa da pas vermezdim zaten.benim hoşlandığım kız pas vermeyi bırak topa vurmamıştı.onu düşününce bencilliğim tuttu gene kendimi boynuzlanmış hissettim,eeeh pas vermek ne kelime asist yapardım bilgesu'ya,muz orta keserdim.ama sevgilisi olan kıza da bulaşmazdım tabii.tipim de değildi zaten.

iyice şizofrene bağlamaya başlamıştım...
abi bu bilgesuda yılanlık görüyorum sinsilik görüyorum aman dikkat :D

ehehe 😛

kararım kesindi.o çocuktan ayrılmadıkça ona bakmayacaktım,hatta mümkünse ayrıldıkça da bakmayacaktım.ama en nihayetinde bana karşı boş değilse değerlendirmemezlik de etmezdim.erkeğim ve ergenim.şimdi burada bilgesu'ya sempati mi antipati mi besleniyor bilmiyorum,hikâyenin devamında bilgesu'yla çıkıp çıkmayacağım tepkinize göre değişmeyecektir sadece onu söyleyeyim.neyse,bilgesu bana meyilli olduğunu açıkça belli ediyordu,"adamın biri yatmış karısı tekne" desem ona bile ahahahadvskjob diye gülüyordu.ötekini aldatıyormş gibi hissediyordum,kendime "saçmalama yok öyle bişey,onun sevgilisi var dalgana bak" demek bile yetmiyordu...

ehehe 😛

kararım kesindi.o çocuktan ayrılmadıkça ona bakmayacaktım,hatta mümkünse ayrıldıkça da bakmayacaktım.ama en nihayetinde bana karşı boş değilse değerlendirmemezlik de etmezdim.erkeğim ve ergenim.şimdi burada bilgesu'ya sempati mi antipati mi besleniyor bilmiyorum,hikâyenin devamında bilgesu'yla çıkıp çıkmayacağım tepkinize göre değişmeyecektir sadece onu söyleyeyim.neyse,bilgesu bana meyilli olduğunu açıkça belli ediyordu,"adamın biri yatmış karısı tekne" desem ona bile ahahahadvskjob diye gülüyordu.ötekini aldatıyormş gibi hissediyordum,kendime "saçmalama yok öyle bişey,onun sevgilisi var dalgana bak" demek bile yetmiyordu...
bizim duygularımıza göre bilgesu olayı değişmeyecekse burda gerçek bir olay var demektir yanlış mıyım 😉

hikâyede gerçek ve kurmaca bölümler var dedim.nereler gerçek nereler yalan orayı söylemiyorum.bilgesu'yla gerçekten çıkıp çıkmadığımı da asla söylemeyeceğim.hikâyede çıkıp çıkmayacağımı da zamanı gelince göreceksiniz.

sorun değil :)

ben öteki kıza karşı olan bağlılığımı zor yoldan yıkmaya karar verdim.okuldan bi 70-80 metre ilerdeki bakkala uğrayıp 2 şişe efesi kaptım zorla.adam da tanır beni arada okul çıkışı penguen falan alıyorum ondan,fazla üstelemedi.neyse,aldım biraları içiyorum orda bi yere oturmuş,bilgesu geldi yanıma.boştaki şişeyi uzattım ona centilmenlik olsun diye,istemedi içmeyecekmiş.canıma minnet,rahat rahat içerim. (böyle anlatıyorum diye bağımlı serseri falan zannetmeyin zaten nadir içerim onda da ayarlı içerim raad olun).ben birayı içerken noldu üzgün müsün diye sordu.he lan üzgünüm dedim.üzgündüm gerçekten ama 5 karış sırıtıyordum.nedense öyle olur,duygu yoğunluğu yaşadığımda (çok çok ağır olmadıkça) gülesim gelir benim."ilginç" dedi."ben de üzgünüm." dedi."sana noldu?" diye sordum,kızla "slm kenks nbr??" samimiyetinde değilim tabii,öyle ayaküstü muhabbet ediyoruz işte.napayım kovayım mı,yarın aynı okulda aynı sınıfta yüzyüze bakacaz.neyse bana verdiği cevap: "önce ben sordum".anlattım her şeyi.ah canım,ben de aşk acısı çekiyorum,gökberkten ayrıldım bugün dedi.gökberk=yapılı hıyar."hııı üzüldüm senin adına" dedim."ben üzülmedim hak etti şerefsiz" dedi."naptı ki?" dedim,umarım fazla özele girmiyordum.kıza onur konusunda yine baskı yapmış ve küfretmiş "onurla görüşmeyeceksin ******" demiş.kız kaldıramamış tabi bu lafı.ne yalan söyleyeyim üzüldüm o an.hiç itici ve samimiyetsiz görünmedi bana.

ikinci biradan sonra biraz kafam güzelleşti,ayarlı içiciyim çünkü,o kadarcık şey bile overdose sayılır benim için.oracıkta dudağına yapışasım geldi ama hayır,kendime hakim oluyorum.daha yeni ayrıldı artı bu kız benim tipim değil ulan,değil.niye prensiplerime 2 biranın gazı yüzünden ihanet edeyim?bu arada bilgesu da gökberk şöyle kötü böyle şerefsiz diye diye diye en son dayanamadım.başka türlü susacağı yoktu bunun,kalktım gittim iki bira daha istedim,adam "oğlum git içip içip bela mı çıkarcan" dediyse de "ya sen ver kendime almıyorum kız istedi" kız deyince düşündüğüm şeyi mi düşündü bilmiyorum ama verdi biraları.döndüm,hâlâ ordaydı kız."al şunu iç" dedim kucağına fırlatarak."istemiyorum içemem çarpar kusturcan mı beni" dediyse de "iç bişey olmaz hadi iç iç iç" dedim ve açtı birayı.baştan zor yudum alıyordu kusacak gibiydi ama alıştı buna sonra.

not: hikâyenin abazanların istediği yönde gelişmeyeceğini bildirip hayallerinizi saygıyla tekmelerim.

@134 kızı önemsemiyorum ki anasını önemseyeyim.dinlediğin için teşekkürler...

ben üçüncüyü çekince kafam kıyaklaştı iyice iradesizleştim.o arada gökberk olacak o eleman da geldi.siz napıyonuz burda demek manitamı ayartan ******** sendin dedi bana.ben de ******** anandır dedim.anamı karıştırma dedi atladı üstüme.yere düşmedim onu ittim düştü ben de üstüne atladım tuttum yakasından kafasını yere çarptırdım sonra boğazına yapışarak "bu kızı rahat bırakçan lan" dedim."bırakmazsan bunun 9 katını yaparım" dedim.bana pis pis baktı ama çekti gitti...

sonra bilgesu sağol beni savunduğun için dedi ve beni öptü (yanaktan).sonra kıpkırmızı oldu ve "ben gideyim artık tekrar teşekkürler" dedi ve koşa koşa kaçtı o da.arkasından baktım uzun süre sonra boşları attım ve eve dönmek için yola koyuldum.bira kokusu gelmesin diye eve gelir gelmez ağzımı güzelce çalkaladım,dişimi falan fırçaladım.o gün çok sessizdim,ne olduğunu sordular cevap vermedim,gerçekten sessizliğim beni de rahatsız ediyordu ama bozmak da içimden gelmiyordu.ertesi gün ne olacaktı şimdi?

bilgesu gayet rahattı,hatta sınıfça muhabbet ettiğimiz bi arada dünkü olaylardan imalı imalı bahsediyordu...yanlış anlaşıldı tabii.teneffüste onur gelip bana saldırdı,"sen niye benim helalim olan kızla takılıyon" falan gibilerinden.olm panpam olsan ben zaten asla bakmam ona bu 1.kızı insanlık vazifemi yaparak savundum öpen kişi ben değilim 2.aşk konusunda ben çok acı çektim,seninkini ipler miyim sanıyorsun artık bu 3.ben bencillik yapacaktım artık,çünkü başkalarını düşündükçe kaybeden ben oluyordum...