@Yiğitt de bizle bitiriyor sen kendi başına motrunu aç izle abicim
@Yiğitt de bizle bitiriyor sen kendi başına motrunu aç izle abicim
Zaten iki bölüm izliyoruz hafta sonu iyi fikir az kafamız dinlensin @Forumdash kendi motoru hararet yapmıyor diye bizide robot sanıyor ayollHaftasonu başlayalım ST'ye, cumartesi mesela. @Forumdash da bizle izlesin bu sefer günde iki bölüm gidersek senkronize olabiliriz@Harunnn60
Tamam ikişer izleriz, yeter ki aynı gün başlayalımDüşmezse zaten haftasonu izlicem. Ama 2'şer izlicem
En can alıcı şeyler oldu 6. bölümde, tekrar tekrar yazamayacağım ama harika bölümdüJonesle domuz suratlı adamın konuşması dısında ne vardı bölümde ayoll@Harunnn60 @Yiğitt @kerem
Gerçi 7 de oda yok oyüzden 7 i daha kötü buldum ama 6 da o dedğim dısında bomboş ve şey sahnelerle doluydu
Zaten iki bölüm izliyoruz hafta sonu iyi fikir az kafamız dinlensin @Forumdash kendi motoru hararet yapmıyor diye bizide robot sanıyor ayoll@Yiğitt @Harunnn60
Görüşücez.... CMTS bi başlmaayın siz
Şey sahneleri için sevmediyseniz ben birşey bilmiyorum 2 sahnemi veriliyor birii sürekli şeydiEn can alıcı şeyler oldu 6. bölümde, tekrar tekrar yazamayacağım ama harika bölümdü
Cumartesi başlıyoruz ozaman @Yiğitt @MasacRE @Harunnn60 @kerem şöyle ağız tadıyla izleyelim birlikteGörüşücez.... CMTS bi başlmaayın siz
Hahah hayır saçmalama yani ben o yüzden izlemedim diğerlerini bilmemŞey sahneleri için sevmediyseniz ben birşey bilmiyorum 2 sahnemi veriliyor birii sürekli şeydi@Forumdash @Harunnn60
@MasacRE İçin dedim zaten daha çok cnmHahah hayır saçmalama yani ben o yüzden izlemedim diğerlerini bilmem
İzler evet öyle şeyleri o .
Düşmezse başlıcam cmts dedimBu arada yalnızlık zormuş değilmi abicim @ForumdashŞimdi bizi beklersin tabi sana acı bir ders olsun@MasacRE @Harunnn60
Tek başına istediğin zaman istedini izlersin forumda birlitke izlemek önemliDüşmezse başlıcam cmts dedimAyrıca ben yalnız kurt zaten
Ben yolu acayım daTek başına istediğin zaman istedini izlersin forumda birlitke izlemek önemliHerkes günde 2 bölüm yorumlar sıcak sıcak
Sonra yolunu alamıyoruzBen yolu acayım da
Sizi satarsa şaşmamSonra yolunu alamıyoruzCumartesi başlarız dedik işte @MasacRE i salarız üstüne kütük kütük konusur durur görürsün@Harunnn60
Öncesinde bile sizi beklemedi hey hey
Öncesinde bile sizi beklemedi hey heyBelki senin not etme huyunu almiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?