- Reaksiyon puanı
- 29,811
- Puanı
- 1,059
Tabi ki kafama yatmayan şeyler var, ben her şeyi anladığımı iddia etmiyorum?Ya seninde kafana yatmayan şeyler var bırak şu coolluğu ayy@Çiğdem
Tabi ki kafama yatmayan şeyler var, ben her şeyi anladığımı iddia etmiyorum?Ya seninde kafana yatmayan şeyler var bırak şu coolluğu ayy@Çiğdem
Uykum gelir belki izleyeyim.Masacre niye 7 i beğendi sence boş olduğu içinÇünkü adam boş şeyleri beğeniyor yanı onun beğenmesi bile sana uyarı olsun cnm
DüzelttimMesajın olmamış abicim 26 da gidicem demiş @ForumdashAma ben senden daha erken gidicem zaten 20 den sonra@Harunnn60 @Yiğitt @MasacRE @xemrexxx @serhatt
Birkaç gün ara veririm benO yaşlı kadın olayı @Harunnn60 @Çiğdem
Kadın Jonas'ın babası öldüğü zaman yaşıyordu. Döngü yeniden başlayacaği için kadın da yaşamış oluyor. Kadının ölümü döngü sonu. Herşey yeniden başlayacaği zaman.
Zaten döngüde Jonasın babasının ölmesiyle başladı deniyordu.
Ağır vasita bunlar@Çiğdem @Harunnn60 @MasacRE
Biz Ferrari filan@kerem
ST bugun düşüyor. Herkes diziyi bitirdiğine göre Cuma günü izlemeye başlayalım?? Ne diceksiniz buna ozaman? @Çiğdem @MasacRE @Harunnn60 Biraz beynimiz dinlensin filan bahanesini mi süreceksiniz önünze
Bu arada ben 28'de gidicem ama 26'dan forumdan ayrılcam @Harunnn60 Kınan da gelir o güne@Çiğdem
Al işteBirkaç gün ara veririm ben
Sen veletler için bizi bekleme zaten beklesen ne olacakkı biz 2.bölümü izlerken sen sezon fınalınde olucan yine aynı hesapDüzelttimİçiçe geçmişti
@Harunnn60 da beğenmiş de dizinin hatalarını aramaya çalışıyor işte, asıl cool görünmeye çalışan oMasacre niye 7 i beğendi sence boş olduğu içinÇünkü adam boş şeyleri beğeniyor yanı onun beğenmesi bile sana uyarı olsun cnm
Uykunun gelmesini istiyorsan izle @MasacRE de zaten dizinin 10.dakıaksında uyuyor ve uyanınca dizinin son dakıkasını izleyip rüyasında gördüklerini gelip burada yazıyor diziyle alakalı sanıpUykum gelir belki izleyeyim.
Jonas için bakıyorum diziye@Harunnn60 da beğenmiş de dizinin hatalarını aramaya çalışıyor işte, asıl cool görünmeye çalışan o
@Harunnn60 6 dan bahsediyor 7 i görünce görücem ben onu@Harunnn60 da beğenmiş de dizinin hatalarını aramaya çalışıyor işte, asıl cool görünmeye çalışan o
Etiketine bak
o da 8 bölümmüşSen veletler için bizi bekleme zaten beklesen ne olacakkı biz 2.bölümü izlerken sen sezon fınalınde olucan yine aynı hesap@MasacRE @Harunnn60
nere cansisterımMesajın olmamış abicim 26 da gidicem demiş @ForumdashAma ben senden daha erken gidicem zaten 20 den sonra@Harunnn60 @Yiğitt @MasacRE @xemrexxx @serhatt
@MasacRE Tam bizim istediğimiz bir ekip arkadaşı @Harunnn60o da 8 bölümmüş
@kerem şimdi ilk sezonu izlese siz başlayana kadar bitirir 2 sezontayfanıza birini daha ekledim
İki bölüm de dolu doluydu, o beğenmediğin 6. bölüm imdb'de 9.8 puan ile dizinin en yüksek puanlı bölümü olmuş
Haftasonu başlayalım ST'ye, cumartesi mesela. @Forumdash da bizle izlesin bu sefer günde iki bölüm gidersek senkronize olabiliriz
Düşmezse zaten haftasonu izlicem. Ama 2'şer izlicemHaftasonu başlayalım ST'ye, cumartesi mesela. @Forumdash da bizle izlesin bu sefer günde iki bölüm gidersek senkronize olabiliriz@Harunnn60
Jonesle domuz suratlı adamın konuşması dısında ne vardı bölümde ayollİki bölüm de dolu doluydu, o beğenmediğin 6. bölüm imdb'de 9.8 puan ile dizinin en yüksek puanlı bölümü olmuş
Yıllık zorunlu aram geliyor köye fındığa gidicez yine cnm bizimde tatilimiz böyle oluyor işte bahçede çalısıyoruznere cansisterım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?