Netflix Daredevil - Dizi Yorumları

Sezon finali,ne 1 bölüm kala adamın haklı oluşunu gösteren bir bölümdü bence
@kerem @xemrexxx

9.Bölüm
Eski sevgilisi adamı herkesle aldatıyormuş şimdi yeni sevgilisi olan sarısın ecünnüde zaten herkesle aldatıyor piskoloklada oldular

Adamda aldattığı kişileri öldürüyor
Eski sevgilisini öldürdü mü yoksa saklıyor mu şimdi sarısın ecünnüye napacak sezon finalinde öldürücek mi saklıcak mı ya da eski sevgilisine tam olarak napmış ve sarısın ecünnüye napacak bunları görücez sanırım

Evet içerik çoğaltmak için kaliteye bakmıyor artık
Mesela Elite çakması başka bir dizi daha gelmiş
@Çiğdem- @Harunnn60 @xemrexxx YOU benzeri bişey de kendileri yapar
Titansı izledin mi burda izleyecek birisinide bulamıyorum
Batmanın yardımcısını konu alıyor CW tarzında bir superkahraman yapmış Nefltx tek izleyecem bu gidişle

Beck hak etti artık
Yerinde durmuyor o kız

Meğer takınsıtı bu kıza değilmiş katil olmayada bunla başlamamış

2.Sezon başka kız bulur sonra ona selam verenleri öldürmeye devam eder
Eski sevgilisi nerede sence?
Joe seviyordu Becki ama kız yanlış yaptı. Terapisti ile yatması filan. Sen şaşırdın mı

Eski sevgilisi nerede sence?
Joe seviyordu Becki ama kız yanlış yaptı. Terapisti ile yatması filan. Sen şaşırdın mı
Ben bu kıza takıntılı sanıyordum takıntısı öncekı kızla başlamıs ve onunda selam verdiklerini öldürüyormuş
Yanı kiminle sevgili oluyorsa selam verdiklerini öldürüyor bu sarısın ecünnüyle ilgili bir şey değil

Bence bu eski sevgilisini öldürmüş sezon finalinde de sarısın ecünnüyü öldürücek inş tabi

Tahminlerin senin çıkar genelde bakalım ne olacak

2.sezonu izlersin dimi

Tahminlerin senin çıkar genelde bakalım ne olacak

2.sezonu izlersin dimi
Arabada kızın hayalini görmüştü büyük ihtimalle öldürdü onu sakladını sanmıyorum hayallerini gördü için
Onu öldürdürse zaten aynı tarife şarısın ecünnüyede uygulanır o kıza naptıysa aynısını onada uygular

Okan Yalabık iyi ama adamın da sahnesi az anlamadım valla
Çağatay ve Hazar dısında zayıf oyuncu yok ama onlara fazla yer verilmiş sanırım zaten her dizide gereksizler fazla süre alıyor

Dizi şuan fena batmış durumda ama bir izleyip bilinçli şekilde dalga geçmeye devam ederim

Yorumlarını uzun tut, çerezimi bir yandan yerken bir yandan senin yorumunu okuyacağım