aaa ne varmış bende sen bunu dinleme @Forumdash çok iyi yoldasın devam etaaa laflara bak @Çiğdem- gibi parlakçı olduğunu bu ka belli etme .ss geçen hafta rairio vu hafta leonardo nesi varmış çocuğun anasının
aaa ne varmış bende sen bunu dinleme @Forumdash çok iyi yoldasın devam etaaa laflara bak @Çiğdem- gibi parlakçı olduğunu bu ka belli etme .ss geçen hafta rairio vu hafta leonardo nesi varmış çocuğun anasının
@destere gibi totoş olacak çocukaaa ne varmış bende sen bunu dinleme @Forumdash çok iyi yoldasın devam et
De get Melaune Olaya hep parlak tarafından bakan sensin aklın fikrin hep oralarda Anası bizim mahalledeki teyzelere benziyor Leo öylemi Tam senlik parlaklıga sahip oldugu için diyorum yoksa tabi bananeaaa laflara bak @Çiğdem- gibi parlakçı olduğunu bu ka belli etme .ss geçen hafta rairio vu hafta leonardo nesi varmış çocuğun anasının
de get seninle @Çiğdem- in ilgi alanı parlaklar anası osmanlıda teee 20 küsür yıldır tabi değişebilirDe get Melaune Olaya hep parlak tarafından bakan sensin aklın fikrin hep oralarda Anası bizim mahalledeki teyzelere benziyor Leo öylemi Tam senlik parlaklıga sahip oldugu için diyorum yoksa tabi banane
Osmanlıya giden mendeburlaşiyor mude get seninle @Çiğdem- in ilgi alanı parlaklar anası osmanlıda teee 20 küsür yıldır tabi değişebilir
belki da vinci ana tarafından arapOsmanlıya giden mendeburlaşiyor mu
Osmanlıyla ilgili çıkacak derken???
vay totoş orhanın bacağına bak dur sen .ssbu diziye başlayamadım daha
bacağa bir başlasan bizden daha çok fanatiği olacaksında başlamadın bir türlü totoş dizilerden fırsat bulamadın)vay totoş orhanın bacağına bak dur sen .ss
Da Vinci's Demons 1x1
Tom Riley Da Vinci rolüne oturmuş bence. Ayrıca o afet-i devran nedir yav? Böyle bir asalet, bir çekicilik, bir güzellik.
Hatun erik gibi valla @destere sen bayılırsın.
@Çiğdem- görse kıskançlığından çatlar ölür.
Dizideki tarihi manzaralar çizgi film izler gibi bir izlenim veriyor, daha gerçekçi bir boyut kazandırılması lazım. Kılık kıyafet saç sakal biraz daha o döneme uygun olabilirdi .Onun haricinde ilk bölüm çok kaliteli.
7.5/10Leonardo, Lorenzo de Medici'ye karşı rüştünü ispatlamak için sevgilisini ayarttıktan sonra onun resmini yapmak için anlaşma yaparken, bir yandan da kendi askeri zekasını pazarlamanın bir yolunu buluyor. Ancak afet-i devran yılan çıktı. 😱 Güzelliğin bir kez daha ne kadar tehlikeli olabileceğini görmüş olduk ki buna erkeklerin zaafı da eklenince durum bundan ibaret.
Yorumumu buraya taşıdım.
@destere @xemrexxx'in de izlediğini söyleyince bir an tereddüt yaşadım yol yakınken bıraksak mı o parlak kaliteli dizi izlemiyorda.
Her gün iki bölüm izleyeceğim, hemen tüketmeyelim. Yeni diziler başlayana kadar zamanımız var. Yoklukta bence iyi gider hatta dün gece diziyi izleyip yattıktan sonra rüyama girmiş 1450'li yıllardaydım.sen hızlı gideceksin sanırım @sürgünüm başlangıcı iki bölümle yaptıysan sana yetişmem zor
o kafa kesme sahnesi benimde rüyama girmişti adamın kafasını kesip biryerde topluyorlardı açılan arazide bina inşa ediyordukHer gün iki bölüm izleyeceğim, hemen tüketmeyelim. Yeni diziler başlayana kadar zamanımız var. Yoklukta bence iyi gider hatta dün gece diziyi izleyip yattıktan sonra rüyama girmiş 1450'li yıllardaydım.
Dizide Spartacus ve Sherlock havası var. Oyuncularda fena değil @OzaN niye sevemedi acaba?o kafa kesme sahnesi benimde rüyama girmişti adamın kafasını kesip biryerde topluyorlardı açılan arazide bina inşa ediyorduk
dizi harka ama bazı yerleri sıkıcı geçiyor mesela şu türkle leonardonun bir 5 dakika ne yumurtladıklarını çözemedim: sıkıcıydıDizide Spartacus ve Sherlock havası var. Oyuncularda fena değil @OzaN niye sevemedi acaba?