Starz Da Vinci's Demons - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aaa laflara bak @Çiğdem- gibi parlakçı olduğunu bu ka belli etme .ss geçen hafta rairio vu hafta leonardo:F nesi varmış çocuğun anasının:F
De get Melaune :bağır: Olaya hep parlak tarafından bakan sensin aklın fikrin hep oralarda :F:F Anası bizim mahalledeki teyzelere benziyor Leo öylemi :F Tam senlik parlaklıga sahip oldugu için diyorum yoksa tabi banane :F

De get Melaune :bağır: Olaya hep parlak tarafından bakan sensin aklın fikrin hep oralarda :F:F Anası bizim mahalledeki teyzelere benziyor Leo öylemi :F Tam senlik parlaklıga sahip oldugu için diyorum yoksa tabi banane :F
de get seninle @Çiğdem- in ilgi alanı parlaklar :F anası osmanlıda teee 20 küsür yıldır tabi değişebilir :A

da vinci's demonds

1x1 bölüm

harikaydı ben tarihi dizileri filmleri seviyorum heleki birde fantazikse hiç kaçırılmamalı ?

@Çiğdem- madem fantazi dizi arıyorsun bu diziyi kaçırmaman lazımdı :)

dizide bir vanessa vardı oyy anlatılmaz yaşanır sonra birde lucresia donati vardı onuda yaşamak lazım

leonardo bildiğimiz leonardo değilmiş bayağaı renkli bir karakter

ilk bölümde 35 .dakikaile 40. dakiak arası şu turk denen karakterle aralarında geçen sıkıcı bir diyaloğ vardı @sürgünüm onun haricinde dizi mükemmel başladı

günde bir bölüm anca izlerim

bunu zamanında @Forumdash izliyordu sanırım ilimünatilerden bahsediyorduda ben olayın ilimünati kısmını anlamadım ?

yahudilerle bağlantılı yapraklı kitap ve mithras ın oğularından bahsediliyorda konuda o kısımlar karışık ?

yalnız türk karakterinin türkle alakası yok seçilen tip türk tipi değil?

bu diziyi izleyen arkadaşlar çokmuş :) konuyu bulamamıştım :) @xemrexxx de izliyormuş hiç belli etmiyordu

Son düzenleme:
Da Vinci's Demons 1x1

Tom Riley Da Vinci rolüne oturmuş bence. Ayrıca o afet-i devran nedir yav? Böyle bir asalet, bir çekicilik, bir güzellik. :)

Hatun erik gibi valla @destere sen bayılırsın. :)
@Çiğdem- görse kıskançlığından çatlar ölür. :)

Dizideki tarihi manzaralar çizgi film izler gibi bir izlenim veriyor, daha gerçekçi bir boyut kazandırılması lazım. Kılık kıyafet saç sakal biraz daha o döneme uygun olabilirdi .Onun haricinde ilk bölüm çok kaliteli. :)

Leonardo, Lorenzo de Medici'ye karşı rüştünü ispatlamak için sevgilisini ayarttıktan sonra onun resmini yapmak için anlaşma yaparken, bir yandan da kendi askeri zekasını pazarlamanın bir yolunu buluyor. Ancak afet-i devran yılan çıktı. 😱 Güzelliğin bir kez daha ne kadar tehlikeli olabileceğini görmüş olduk ki buna erkeklerin zaafı da eklenince durum bundan ibaret. :)
7.5/10

Yorumumu buraya taşıdım.
@destere @xemrexxx'in de izlediğini söyleyince bir an tereddüt yaşadım yol yakınken bıraksak mı o parlak kaliteli dizi izlemiyorda. :)

Da Vinci's Demons 1x1

Tom Riley Da Vinci rolüne oturmuş bence. Ayrıca o afet-i devran nedir yav? Böyle bir asalet, bir çekicilik, bir güzellik. :)

Hatun erik gibi valla @destere sen bayılırsın. :)
@Çiğdem- görse kıskançlığından çatlar ölür. :)

Dizideki tarihi manzaralar çizgi film izler gibi bir izlenim veriyor, daha gerçekçi bir boyut kazandırılması lazım. Kılık kıyafet saç sakal biraz daha o döneme uygun olabilirdi .Onun haricinde ilk bölüm çok kaliteli. :)

Leonardo, Lorenzo de Medici'ye karşı rüştünü ispatlamak için sevgilisini ayarttıktan sonra onun resmini yapmak için anlaşma yaparken, bir yandan da kendi askeri zekasını pazarlamanın bir yolunu buluyor. Ancak afet-i devran yılan çıktı. 😱 Güzelliğin bir kez daha ne kadar tehlikeli olabileceğini görmüş olduk ki buna erkeklerin zaafı da eklenince durum bundan ibaret. :)
7.5/10

Yorumumu buraya taşıdım.
@destere @xemrexxx'in de izlediğini söyleyince bir an tereddüt yaşadım yol yakınken bıraksak mı o parlak kaliteli dizi izlemiyorda. :)
oğlancı papanın oğlan oynaşını havuzda öldürdükleri sahnede harikaydı, leonardonun kuşları bırakırken ağır çekim hareketlerini izleyişi harikaydı , ayrıca leonardonun yaptığı yapay kuşta güzeldi havada uçan yapay kuşu nasıl uzaktan yönlendirip meşaleyi yaktılar o kısmı anlamadım o dönem uzaktan kumanda yoktu
nico denen leonardonun şişko yardımcısını atla giderken havada uçuruşu harikaydı

tabikide vanessa, ben lucrezia dan çok ilk beş dakikadaki vanessayı sevdim :) lucrezia fazla kullanılmış :)

Da Vinci's Demons 1x2

Bu bölüm öncekinden de güzeldi. İMDB'ye göre de öyleymiş. :)

İlerleyen bölümler ne getirir bilinmez lakin ilk iki bölümüyle kesinlikle gözüme girmeyi başardı. :)

Gizem ve tarihi o kadar güzel harmanlamışlar ki hayran kalmamak elde değil ve daha sezonun ilk iki bölümünden bunun örneklerini gördük. :)

Sherlock'tan bildiğimiz güzeller güzeli Irene Adler'i de yeniden görmek güzeldi. :)

Riario sinir bozucu bir kötü karakter, izlerken kıl oldum kendisine. Ama çok iyi oynuyor, kusura bakmasın artık. :) Anahtarın öteki teki bende dediği sannede de istemsizce bende güldüm onunla. :) Leonardo iyi ders verdi fona ama kafası iyi çalışıyor. İkiliyi Sherlock Holmes ve Jim Moriarty iklisine benzetiyorum. :)
8/10

sen hızlı gideceksin sanırım @sürgünüm başlangıcı iki bölümle yaptıysan sana yetişmem zor :)
Her gün iki bölüm izleyeceğim, hemen tüketmeyelim. Yeni diziler başlayana kadar zamanımız var. Yoklukta bence iyi gider hatta dün gece diziyi izleyip yattıktan sonra rüyama girmiş 1450'li yıllardaydım. :)

Her gün iki bölüm izleyeceğim, hemen tüketmeyelim. Yeni diziler başlayana kadar zamanımız var. Yoklukta bence iyi gider hatta dün gece diziyi izleyip yattıktan sonra rüyama girmiş 1450'li yıllardaydım. :)
o kafa kesme sahnesi benimde rüyama girmişti :) adamın kafasını kesip biryerde topluyorlardı açılan arazide bina inşa ediyorduk :)