Starz Da Vinci's Demons - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2x6 yı izledim :X

leonardo tam @Çiğdem- ya da @destere lik :F
adam ölürken bile sevişiyor

neyse genel olarak iyidi bölüm :X 8 point:)
lorenzo en çok gulianodan nefret ediyormuş vay melun.ss lucrezia istanbula geldi bakalım neler yapacak :X yanındaki çinliye kıl oldum.ss rairio zitayı öldürdü yazık be onlarınki de aşk sonuçta :( mona lisa yı gördük ama kimmiş çözemedik :(
adam ölürken dünyadaki en güzel işi yapıyor giderayak değdirip gidem demiştir :))

2*7 yi izledim :X

vışhhh o kız naptı öyle sonunda zıçtı yani :( tam book of leaves ve leonardonun annesiine ulaşıyyorduk
lucrezia da rehin alındı bakalım ikisinin de macerası nasıl bitecek

2x8 i izledim :X fantastiko süperenesto :F @Forumdash @BesaleT @destere

galiba bizim türk kızı diziden çıktı :F
lorenzo sonunda mutluluğu buldu :A emi de ne bulmak :A
dük federikonun ne garip zevkleri varmış öyle ölü adam koleksiyonu yapıyor adam :F işkence türleri de çok iyi :F
buradan sonra da vinci ve rairio arkadaş olıur mu (b) ikisi de birbirinin hayatını kurtardı
fatihin danılmanı olan paşa ne getirdi öyle buraya da büyü geldi :F lucrezia kurtulur umarım :(
floransa hiç gösteirlmedi bu bölüm ama eksikliği hissedilmedi

2x8 i izledim :X fantastiko süperenesto :F @Forumdash @BesaleT @destere

galiba bizim türk kızı diziden çıktı :F
lorenzo sonunda mutluluğu buldu :A emi de ne bulmak :A
dük federikonun ne garip zevkleri varmış öyle ölü adam koleksiyonu yapıyor adam :F işkence türleri de çok iyi :F
buradan sonra da vinci ve rairio arkadaş olıur mu (b) ikisi de birbirinin hayatını kurtardı
fatihin danılmanı olan paşa ne getirdi öyle buraya da büyü geldi :F lucrezia kurtulur umarım :(
floransa hiç gösteirlmedi bu bölüm ama eksikliği hissedilmedi
Türkçe konuşmaları gerçekten güzel Osmanlı'nın da işin içine girmesi heyecan kattı Fatih Sultan Mehmet'te boş durmaz gibi sultana yapılanlardan sonra.

Türk kızı hangisiydi ? :D

Türkçe konuşmaları gerçekten güzel Osmanlı'nın da işin içine girmesi heyecan kattı Fatih Sultan Mehmet'te boş durmaz gibi sultana yapılanlardan sonra.

Türk kızı hangisiydi ? :D
şu yerlilerin içindeki kız da vinci ile sevişen ya da ameriko vespuçinin gemisinde kalan ben de tam çözemedim:X

[HASHTAG]#DaVincisDemons[/HASHTAG] S02 B07

@BesaleT @xemrexxx videoyu izleyin:X
Diziye II.Beyazit'ta girmiş Türkçe'de konuşmuş:F:F Keşke Lucrezia'da türkçe filan konuşssaydı güzel olacakti.

Da Vİnci ile o yerli kadın naptılar öyle yahu:F O sahneler Vinci'nin ruya sahneleri filan oyundan calınma sahneler gibiydi. Video'yu paylaşmadan Mona'ya da değinim.Mona 2.sezonda görünecek diyorlardi.sadece ruyadan ibaret ve resim olarak olarak göründü yaa bişey demiyorum:(
Video 9 dk kadar uzun sıkın dişinizi izleyin :X Ruya sahneleri ve sevişme sahneleri resmen hikaye kurgu çalıntılığı yapmiş dizi:F

[HASHTAG]#DaVincisDemons[/HASHTAG] S02 B08
Dizi iyi güzel gidiyor da bazen sıkılıyorum niyeyse Lorenzo sahneleri ve karısı(bu bölüm yoktu şükr:X) Lorenzo da olmazsa dizi tadından yenmez:A

Riario annesinin öldürmesine üzüldüm dicem ama kadın ile göz göze geldiğinde anlamiş. Kadın biliyorduda neden o***pu gibi davranıyordu adamı ilk gördüğünde? O sahneyi pek anlayamadım(b)

Riario ile Da Vinci sonunda arkadaş olmaya yakınlar süper oldu.
II.Beyazıt keşke yanında tercumanla gelseymiş.Kendisi türkçe konuşsaymiş:X Kılıçta iyi dövüştü ama:X Bu arada Jordon Paşa'mıydı neydi onun getirdiği kadın neydi öyle yaa bide zincire vurulmuş :F:F

şu yerlilerin içindeki kız da vinci ile sevişen ya da ameriko vespuçinin gemisinde kalan ben de tam çözemedim:X
Da Vinci ile işi pişiren değildir ya o kadar açık saçık olacağını sanmam. :D
Da Vinci'nin ayarladiği gemideki kız, çerkezim diyen kız gerçek türk kızı;
http://www.medya365.com/turkiye/da-...ri-izle-dilan-gwyn-gercekten-kim-h167974.html

Son düzenleme:
2x9 u izledim

da vinci @destere nin fok balıklarına geldi:A
cosimonun oğlu hain çıktı ya la hiç de şüphelenmemiştik
da vinci son sahneden nasıl kurtulacak bakalım
üstad öldü üzüldüm fok yoluna gitti
lorenzo kurtulamıcak bu gidişle kral ferrante de öldü ipler papanın elinde artıkın
lucrezia istanbuldan kurtulamıcak bu gidişle :(

2x9 u izledim

da vinci @destere nin fok balıklarına geldi:A
cosimonun oğlu hain çıktı ya la hiç de şüphelenmemiştik
da vinci son sahneden nasıl kurtulacak bakalım
üstad öldü üzüldüm fok yoluna gitti
lorenzo kurtulamıcak bu gidişle kral ferrante de öldü ipler papanın elinde artıkın
lucrezia istanbuldan kurtulamıcak bu gidişle :(
bizim orphan dada bir cosima var burdakide cosimo mu bu sanırım cosimanın oğlan versiyonu :)

[HASHTAG]#DaVincisDemons[/HASHTAG] S02 B09 İzledim
Bu haftaki bölüm özellikle son sahneyle süperdi;
O zencci p***ç naptı öylee yahu:bağır: Ben de adamı iyi rolde görünce diziyi bu sezon zenci basti diyordum. Süper oldu onu kötü rolde görmek. Sesszi ve derinden geldi rolü resmen:X

Da Vinci'nin anası nasıl bir zekaya sahipmiş öyle??? Müziğe yaprak kitabinin yerini şifrelemek. Sadece tebrikler diyorum muhtiş senaryo:)

Bu arada büstü kim yapmiş?? Geleceğin teknolojisini o zamanlarda kim bulmuş??? Oralarının cevaplarini da verseler keşke:(

Riario oğlum sana iyilik de yakişiyor yaa:X O bilek kesme şeklib bile bi karizmaydı:X Bizimkiler olsa bileğini tek tek keserdi adam tek hamlede iki bileğini kesti:X Sonraki sahnesi ise merak uyandırdı.

Kısaca haftayı iple çekiyorum:X

Lucrezia ve Lorenzo(özellikle Lorenzo) gereksiz sahnelerdi:T:

9/10

[HASHTAG]#DaVincisDemons[/HASHTAG] S02 B09 İzledim
Bu haftaki bölüm özellikle son sahneyle süperdi;
O zencci p***ç naptı öylee yahu:bağır: Ben de adamı iyi rolde görünce diziyi bu sezon zenci basti diyordum. Süper oldu onu kötü rolde görmek. Sesszi ve derinden geldi rolü resmen:X

Da Vinci'nin anası nasıl bir zekaya sahipmiş öyle??? Müziğe yaprak kitabinin yerini şifrelemek. Sadece tebrikler diyorum muhtiş senaryo:)

Bu arada büstü kim yapmiş?? Geleceğin teknolojisini o zamanlarda kim bulmuş??? Oralarının cevaplarini da verseler keşke:(

Riario oğlum sana iyilik de yakişiyor yaa:X O bilek kesme şeklib bile bi karizmaydı:X Bizimkiler olsa bileğini tek tek keserdi adam tek hamlede iki bileğini kesti:X Sonraki sahnesi ise merak uyandırdı.

Kısaca haftayı iple çekiyorum:X

Lucrezia ve Lorenzo(özellikle Lorenzo) gereksiz sahnelerdi:T:

9/10
@Çiğdem- gördün mü bu fankafalar hep parlak oğlancı :F bu da riario diyip duruyor :F