Starz Da Vinci's Demons - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,475
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Starz'ın geçtiğimiz sezon başlayan ve kendi kitlesini oluşturan, aynı zamanda jeneriğiyle 2 Emmy kazanan dizisi Da Vinci's Demons'un ikinci sezonu geçtiğimiz gece başladı.

Fantastik & tarihi dizinin ikinci sezonuyla ilgili bölüm yorumlarını bu başlıktan yapabilirsiniz...

Da-Vincis-Demons.jpg

ilk bölümü izledim :X
clarici çok iyiydi bu bölüm :oley: hele ki o komutana yaptığı:A
da vinci nin rüyaları,görüleri sıktı artık azaltılmalı bence :)
lorenzo adam hayatını kurtarmış sen hala öldürücem diyorsun:F
papa ile kardeşinin çok değişik bir iletişim şekli varmış:F
lucrezia ve zoroaster nasıl kurtulacak merak ediyorum :X

S02 B01 izledim:oley:

Bir senelik uzun aranın ardınan hiç ara ara vermemiş gibi geçen haftanın devamı gibi başladi :F:F
Neyse 6 ay sonrasından başladi.Aynı hanibal gibi :X Sezonun nereye gideceğini biliyoruz.

Lorenzo'ya bende gıcık oldum :bağır: Ölmemişte sonda çıkan fragmanda gördüm.Leo'da insanlık yardım etmeyeceksin böylelerine.Bu arada o kan olayı çok saçma derdirtti bana.Kocaman yarık yapıyorsun koluna o kan o bağirsaktan hortumdan su akar gibi gidiyor:F Neyse dönemin şartlarina verdik:X

Lorenzonun karisi başka bir alemde.Hurrem'lik taslıyor zaar:F @xemrexxx Çocuklarinin ölümü başkalarinin ellerinden olmasın zehirli öldürme taktiği:F:F Sen bunu haber yaparsin şimdi:F

Lucrezia ve Zoro :F Lucrezia ölsün de kurtulsak dedirtti:F Güzelliği var ama oyunculugu 10 para etmiyor.İnsan acık Kuzeni(girolamo) gibi rol keser:X

Guilino gerçekten öldü mü:( Yazık oldu. İyiydi aslında.Neyse çocuk bıraktı dünyaya:A
Savaş taktiği de sanki G.o.T'tan alınma gibiydi:X Kapılar kırılmaca filan yukardan aşağı atılar yağlar oktaşlar filan:X

Bölüme puanım 8 olsun :X

2.bölümü izledim :oley:
ameriko vespuçi ne dingil adammış ders kitaplarında hiç böyle değil :F lorenzo yola geldi aferin :F clarice hala favori kadın oyuncum dizide her ne ka lucrezia yüklense de :A rairio iyice düştü o zenci kız nedir nicoya sarksa daha iyiydi :F

2.bölümü izledim :oley:
ameriko vespuçi ne dingil adammış ders kitaplarında hiç böyle değil :F lorenzo yola geldi aferin :F clarice hala favori kadın oyuncum dizide her ne ka lucrezia yüklense de :A rairio iyice düştü o zenci kız nedir nicoya sarksa daha iyiydi :F
dingil mingil ama koskoca kıtaya ismini vermiş alıntı yapınca mecburen okudum yazıyı :)

S02 B02 izledim.

Lorenzo ile Da Vinci'nin kan kardeşi olmasına sevindim:X Lorenzo hep Da Vinciyi sevdiydi zaten:A Yine Vinci'nin akıl üstünlüğünü gösteren sahneler vardi ama bu pek etkili değildi:X

Lorenzo'nun karisi yeni geline çok kötülük ediliyor.(isimleri unuttum türk iş gibi anlatmaya başladım:F)

Iyyy Roiro başka bi alemde zaten:F Vucut yapmiş onu göstermelik sahne için:X Adam incile göre yaşamiş zevklerden mahrum kala kala eldekiyle yetiniyor:F

Haa unutmadan Riora vucut yaparken Lucrezia da silikon yapmiş :F Geçen seneye göre bu sene bayaa dolgun:A

Neyse güzel bölümdü yine 7.5'dan 8 vereyim:X

Bu arada bizim türk kız nerde kaldı @xemrexxx türk kızı oynayacak diyorlardi.Riora ile karşilaşsa da güzel kız görse adam-ceğiz:F

S02 B03 izledim
Sonunda bizi türk kızı geldi diziye.Ama çerkez kızı olarak geldi:X Hemen kıza sex sahneleri yazılmış :X Papa'nın savaşçi oğlu kızı hemen yatağa atti Leonardo hemen yettişti imdadına:F Daha bitmedi Kızımız Leo'ya abayı yakacak daha:F:F

Keşke dün sıcaği sıcağina yazsydım yorumu:(

2x3 ü izledim :)

maşallah leonardo her şeyi bulmuş zamanında o su altındaki halleri neydi :F seyyar tayyar mübarek :F

lucrezia ve leonardo biri okyonustan biri omadan işleri karıştıracak olan lorenzoya olcak gibi:(

o kız bence zorastere aşık olur @Forumdash :X

2x3 ü izledim :)

maşallah leonardo her şeyi bulmuş zamanında o su altındaki halleri neydi :F seyyar tayyar mübarek :F

lucrezia ve leonardo biri okyonustan biri omadan işleri karıştıracak olan lorenzoya olcak gibi:(

o kız bence zorastere aşık olur @Forumdash :X
Leo'nun bir resmi vardı ama şimdi araştiramiyeceğim:X GOT izlemeye:X Yarın bakarim:A

2x4 ü izledim :) türk kız bakalım neler yapacak :F @Forumdash

lucrezia istanbula yelken açtı bakalım neler yapacak :) kardinalin papaya oynaması iyiydi :) rairio ve zenci kız fena :A ama rairioya eli yüzü düzgün bir şart artık :F

2x5 i izledim :)

türk kızı o rahibe olan olmasın @Forumdash (b)

rairio-da vinci işbirliği güzel olacak :oley:
vanessaya yazık medici sarayında paslanıyor kızcağız:(
clarice zenci adamla naptı öyle 😱
napoli kralının ve yabanilerin kesme-biçme işlemleri midemi bulandırdı :(

2x5 i izledim :)

türk kızı o rahibe olan olmasın @Forumdash (b)

rairio-da vinci işbirliği güzel olacak :oley:
vanessaya yazık medici sarayında paslanıyor kızcağız:(
clarice zenci adamla naptı öyle 😱
napoli kralının ve yabanilerin kesme-biçme işlemleri midemi bulandırdı :(
Türk kızı derken (haberleri çıkan turk kızı mı) Oysa eğer haberini sen açmiştin git kızın resmine baksana :F O kız Çeçeni oynadı çıktı şimdide.

S02B05 izledim.

Bölüm sıkıcı ilerliyordu. Özellikle Clarice sahneleri beni aşiri sıktı. Hep Da Vinci ve onlarin oldugu yeri göstersinler.Hem konuşmalar çok güzel oluyor hem de en azından aksiyon var onlarda.

Şu hayat bilmecesi süperdi. Ben mısırı bolluk bereket olarak çiftçilik olarak yorumlamiştim.Ben de mısırı seçsem ölecekmişim demek:F

Leo'lu olan sahneler bolcana olur umarim. Bu arada o rahibe kadın Leo'nun anasını küçükken tanıyorsa o kadın kaç yaşinda? Leo dan kaç yaş büyük? Belli ki aralarinda bişeyler de olacak :A

9/10 sırf tapınaklı sahneler için:oley:

6.bölümü şimdi izledim efsane bir bölüm olmuş.

İstanbul sınırına dayandı artık dizi yakında Türkiye'de olacak 7.bölümde Akın Gazi adında Kıbrıslı bir Türk oynayacakmş bakalım neler olacka Leo'nun yaşlı halini görmesi, Riario'nun dövüş sahneleriyle Lorenzo'nun yaşam savaşıyla efsane bir bölüm olmuş.

2x6 yı izledim :X

leonardo tam @Çiğdem- ya da @destere lik :F
adam ölürken bile sevişiyor

neyse genel olarak iyidi bölüm :X 8 point:)
lorenzo en çok gulianodan nefret ediyormuş vay melun.ss lucrezia istanbula geldi bakalım neler yapacak :X yanındaki çinliye kıl oldum.ss rairio zitayı öldürdü yazık be onlarınki de aşk sonuçta :( mona lisa yı gördük ama kimmiş çözemedik :(