Starz Da Vinci's Demons - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2. sezon 1. bölüm.Süper bir bölümdü.

Bölüm zaten direk Pazzi ile Medici savaşıyla başladı ve beni benden aldı ama Loronzo iyileşti ortalık durulur.
Rieroya gıcık kapmamak elde değil.O bitiş sahnesi neydi öyle.:(Lucrezia ölmez umarım.
Loronzo Da Vinci'nin boğazında ama kolundakinden habersiz tabi.:F
Baştaki kurtulma olayı süperdi.Riero'yu yine mal eden bir Davinci.:Z
İlk baştaki 6 ay sonra olayı neydi öyle.😱Riero ölür bence orada.:Z
Clerice ilk bölüm harbiden coştu.Orada komutana yaptığı hareket.:A

Bölüme puan 10/10 :Z

2. Sezon 2. Bölüm.:D

Süper bir bölümdü yine.:DSıkılmadan usanmadan devirdim bölümü.:Z

Loronzo kurtuldu.Güzel oldu.Ortalığa çıkışı Da Vinci sayesinde efsane oldu.Pazzi'lerin mal oluşuna en az 10 dakika kahkaha attım.:DPazziler rezil oldu Francesco öldü o dombili salak oldu ve olaylar süper oldu.:Z
O ses olayı muhteşemdi.Da Vinci yine hayran bıraktı.

Lucrezia ile Zo'nun sahneşeri süperdi.:FZo'nun Lucrezia'ya Fahişe muamelesi yapması ve dalga geçişi güzeldi.
Lucrezia ile Da Vinci sahneleri yine güzeldi.Başka bir düyarda başka bir başlangıç.:(

Vennessa'nın Da Vinci'ye veda sahne ve Clerice ile olan sahneleri güzeldi.
Final ortalama bir finalde.Bekleyin bizi dediler resmen.:Z

Bölüme puanım 9.4/10

2. Sezon 3. Bölüm İzlendi

Orta bölümdü ama izlediğim en kötü bölümdü.

Da Vinci'nin ilginç olayları devam etti.Suyun altındaki olay cidden güzeldi ama kurgu işte ne yaparsın.:D
Lucrezia olay yarattı resmen.Bu fahi*e cidden zeki.:DBabasını kurtaracak gibi.
Riero yoktu bölümde.Riaro demişken Da Vinci'nin ilk baştaki panı tutsa yıkılırdım.:F
Loranzo'nun kardeşi çıktı.Tipini cidden sevmedim.
Toy denilen kız iyi çıktı bencede Da vinci'ye abayı yakacak.:D

Puanım 8.5

Son düzenleme:
2. Sezon 4. Bölüm

Sıkıcıydı pek sevmedim.

Lucrezia'nın sahneler en güzeliydi.
Babasıyla karşılaşması ve Sahte Papa'nın yaptıkalrı ve kardeşinin ölümü üzücüydü.
Da Vinci Dünya'yı yuvarladı.Adam dahi yapacak bir şey yok.
Sonunu pek beğenmedim.Gelecek bölüm neler olacak bakalım.

Puanım:8/10

2. Sezon 5. Bölüm izlendi.:Z

Orta başlayan ama güzel sonuçlanan bir bölümdü.

Çok psikopatın olduğu esrarengiz bir bölümdü.

Clerice'nin bol sahnesi olan güzel bölümdü.Siyah oğlan fena çıktı tabi Vennessa'da ayrı olaydı güzel sahnelere imza attılar.
Da Vinci sanırım Ankaların orayı buldular.Çok efane bir şehirmiş.Kızlarda efsaneydi.:A
Riero ile Da Vinci karşılaşması ve birleşke iyiydi.:D
Napoli krali aşırı psikopattı tabi bizim yabanıllarda.
Sondakı rahibe kadın ve Da Vinci'nin annesini gördüğünü söylemesi süper olaylar yaratacak.:Z

Akşama 1 bölüm daha izlesem bu hafta yetişirim rahat rahat size her halde @Forumdash

Bu arada kaç kişi izliyor diziyi.

2. Sezon 6. Bölüm.:D

Güzel bir bölümdeHerkes ayrı bir bilmecede.:D

Lucrezia ile Türk'ün birleşkesi ilginç.Türk sadece Da Vinci'nin olmalıydı.:F
Da Vinci'nin ve Riero'nun testi süperdi.Riero adamların her yerini oydu ama sonunda yine kaybetti.Zita üzdü.Da Vinci'nin yaşlı hali süperdi.Mano Lisa efsanesi nasıl anlatılacak acep.
Rahibe çok taşmış bu arada.Bizim GoT'ta Robb'un fanfoncusuna benzettim.:D
Loranzo iyi öldürdü.Alfanso'nun hali süperdi.Guliano'dan en çok nefret etmesi ve sebebi değişikti.

2. Sezon 7. Bölüm.:Z

Son 2 bölüm süper ilerliyoruz zaten yine efsaneydi.:Z

Da Vinci şifre çöze çöze bir hal oldu ama 101 şifresi süperdi.:ZOrada Riaro'yu dinlemeseydi keşke.Kazığa oturtacakalr şimdi bunları.:(
Beyazıt'ın sahneler vardı.Beyazıt'ı Roma'yle iş birliği yaparken göstemişler gayet ilginç ama beyazıt'ın lafı süperdi Lucrezia'ya.
Loranzo'nun sahneler gereksiz gibiydi.
İlk baştaki baskın süperdi.Şu Carlo fena çıktı.
Da Vinci'nin yaveri çok iyiydi orada Zo'nun ağzına lafı tkaması çok iyiydi.:F

Bölüm en az 9.5/1o hakediyor.:Z

2. sezon 8. Bölüm

Sezonun başında gösterilen ve Da Vinci nasıl kurtarılacak diye düşündürülen o sahnenin olduğu bölüm.:D

Riero ile Da Vinci süper kurtuldu.Paraşüt olayı efsaneydi ama güzel çekilmemişti orası ayrı.
Loranzzo'nun saçmalıkları aldı başını gitti.Cidden artık onun sahneleri saçmalık ötesi.
Beyazıt'ın olayı değişikti.Osmanlı'yı rezil etmişler.

Bölüm güzeldi.9/10.:)

2. Sezon 9. Bölüm.

Bir önceki bölüm ile aynı taddaydı.:D

Da Vinci bir gecede kurtardı Floransa'yı.:FCidden akıl her şeyden üstün.Ama bunun ki normal değil.:D
Lucrezia'nın en boş sahneleriydi o adamda nerden çıktı değişik.:D
Reiro tam düzeldi derken yine bela buldu.:(İnsanların düşmanıda neymiş.Dizi fazla kurgu olmaya başladı.Papa keşke kabul etseydi onu.
Alfazo fenaydı.Babasını öldürmesi çok korkunç.
En büyük golü Carlo'dan yedik.Da Vinci kurtulacak oradaki herşeyi yapmasıda çok uzun sürmez ama kötü etkiler.Carlo fenaydı özellikle babamı öldürdüm demesi.:(

Sonlara doğru açılan bu bölüm 9.5/10 alır.:D

[HASHTAG]#DaVincisDemons[/HASHTAG] S02 B09 İzledim
Bu haftaki bölüm özellikle son sahneyle süperdi;
O zencci p***ç naptı öylee yahu:bağır: Ben de adamı iyi rolde görünce diziyi bu sezon zenci basti diyordum. Süper oldu onu kötü rolde görmek. Sesszi ve derinden geldi rolü resmen:X

Da Vinci'nin anası nasıl bir zekaya sahipmiş öyle??? Müziğe yaprak kitabinin yerini şifrelemek. Sadece tebrikler diyorum muhtiş senaryo:)

Bu arada büstü kim yapmiş?? Geleceğin teknolojisini o zamanlarda kim bulmuş??? Oralarının cevaplarini da verseler keşke:(

Riario oğlum sana iyilik de yakişiyor yaa:X O bilek kesme şeklib bile bi karizmaydı:X Bizimkiler olsa bileğini tek tek keserdi adam tek hamlede iki bileğini kesti:X Sonraki sahnesi ise merak uyandırdı.

Kısaca haftayı iple çekiyorum:X

Lucrezia ve Lorenzo(özellikle Lorenzo) gereksiz sahnelerdi:T:

9/10

Şu Riero yine kötü oalcak galiba.:(

Son düzenleme:
2. sezon 8. Bölüm

Sezonun başında gösterilen ve Da Vinci nasıl kurtarılacak diye düşündürülen o sahnenin olduğu bölüm.:D

Riero ile Da Vinci süper kurtuldu.Paraşüt olayı efsaneydi ama güzel çekilmemişti orası ayrı.
Loranzzo'nun saçmalıkları aldı başını gitti.Cidden artık onun sahneleri saçmalık ötesi.
Beyazıt'ın olayı değişikti.Osmanlı'yı rezil etmişler.

Bölüm güzeldi.9/10.:)

2. Sezon 9. Bölüm.

Bir önceki bölüm ile aynı taddaydı.:D

Da Vinci bir gecede kurtardı Floransa'yı.:FCidden akıl her şeyden üstün.Ama bunun ki normal değil.:D
Lucrezia'nın en boş sahneleriydi o adamda nerden çıktı değişik.:D
Reiro tam düzeldi derken yine bela buldu.:(İnsanların düşmanıda neymiş.Dizi fazla kurgu olmaya başladı.Papa keşke kabul etseydi onu.
Alfazo fenaydı.Babasını öldürmesi çok korkunç.
En büyük golü Carlo'dan yedik.Da Vinci kurtulacak oradaki herşeyi yapmasıda çok uzun sürmez ama kötü etkiler.Carlo fenaydı özellikle babamı öldürdüm demesi.:(

Sonlara doğru açılan bu bölüm 9.5/10 alır.:D

Şu Riero yine kötü oalcak galiba.:(
İyiyken de sarmiyor yaa salya sümük neydi öyle:F Bildiğin acıların çocuguymuş anası O... kendisi o...ç 'muş başkası yetiştirmiş onlarda onu karanlık yola yönlendirmişler😕 Çok uyduruk bir hayat çizmişler:(

İyiyken de sarmiyor yaa salya sümük neydi öyle:F Bildiğin acıların çocuguymuş anası O... kendisi o...ç 'muş başkası yetiştirmiş onlarda onu karanlık yola yönlendirmişler😕 Çok uyduruk bir hayat çizmişler:(

Şyi haline zaten hiç ısınamadım çok kötüydü ama son bölüm iyiydi adamsın Riero dedim ki tekmeyi yedim.:(Dram sahnelerini sevmedim zaten.
Şu insanlığın düşmanı kim ki acaba uzaylılar mı.:F

2.sezon finalini izledim :) her karakter içni ayrı ayrı yorumlamalı

leonardo
kitabı bulma konusunda ibretlik bir son olacak bence bu gidişle kitabı bulamayacak :F lucrezia yı serbest borakması iyi oldu

clarice
oh olsun beter ol gördüğün ilk zenciyi yatağına alırsan böyle çulsuz kalırsın evinden kaçarsın

piero
nasıl bir adamsız yav senin metresin hizmetçi değil miydi ne ara osmanlı ya danışlman oldu :F

lucrezia (@Çiğdem- örnek almalı :A)
dizinin güzellik yükü sonunda maskeleri düşürdün:) osmanlı ile italyayı da düşman ettin helalvalla kadın mileltinden korkucan intikam için neler yapıyor :F
nico ve vanessa
nico nun oyunu sayesinde floransa vanessa ve oğluna kaldı :F vanessanın şehri yönetme macerası merakla bekleniyor.. o güzellikle şehre barış getirecektir:bhr:

lorenzo
lucrezia nın ihaneti adamın içinde ukte kalmış :F karın seni boynuzladı sen hala lucrezia da lucrezia :F kral ferranteyi yola getirecek gibi lorenzo

papa sixtus
oh olsun sana beter ol izleyiciye sarkmış totounu göstere göstere milletin psikoljisini bozmuştun şimd masken düştü işte gerçek papa zindandan kaçtı kardinal mercuri de gerçeği biliyor sonun yakın inşallah

girolamo
adama nasıl işkence ettiler lo 😱 romanyalardan su getirtmişler ne işe yariyi ki hem bunların amacı ne oğlum kitabı yok etme derdindeler.ss adam gibi adam dedik sana gittin nerelere katıldın bir de carlo ile işbilriği.ss

ve bölümün sürprizi
da vinci nin meşhur anası osmanlı büyücüsü çıktı ya la :F vışşhhhh da vinci kendi anasının gemisine nişan ald geç buldu hemen kaybedecek gibi anayı :F

@Forumdash @sokak sanati @BesaleT @destere

Açıkçası fragmandaki o heyecanı bölümde bulamadım.:(

Birde o nasıl Türkçe konuşmak yaw.İk başta Türkçe konuştuklarını anlamadım o derece.:T:

Da Vinci bu sefer İtalya'yı kurtaracak gibi ama bir savaş sahnesi olmalıydı gelecek sezona sakladılar demekki.
Riero gitti Girelomo geldi hadi hayırlısı.:FAma bundan ve o zenci Carlo'dan bir cacık olmaz.
Venessa gider ayak Floransa'yı kaptı. Bu işler böyle demekki İtalya'da.
Gerçek Papa kurtuldu ama hemen papa olmaz her halde.
Clerice nereye kaçacak acaba.:Dbelki eski eyaletine geri döner.
Da Vinci anasını buldu.Direk şaşırtmaya yönelik olmuş ama güzeldi sonu.:D

Bölüm 9/10 :D

Açıkçası fragmandaki o heyecanı bölümde bulamadım.:(

Birde o nasıl Türkçe konuşmak yaw.İk başta Türkçe konuştuklarını anlamadım o derece.:T:

Da Vinci bu sefer İtalya'yı kurtaracak gibi ama bir savaş sahnesi olmalıydı gelecek sezona sakladılar demekki.
Riero gitti Girelomo geldi hadi hayırlısı.:FAma bundan ve o zenci Carlo'dan bir cacık olmaz.
Venessa gider ayak Floransa'yı kaptı. Bu işler böyle demekki İtalya'da.
Gerçek Papa kurtuldu ama hemen papa olmaz her halde.
Clerice nereye kaçacak acaba.:Dbelki eski eyaletine geri döner.
Da Vinci anasını buldu.Direk şaşırtmaya yönelik olmuş ama güzeldi sonu.:D

Bölüm 9/10 :D
Aynen valla Türkçe konuşmalar çok yapmacık zor anlıyorum ben ya. :D Gurbetçiler bile daha iyi konuşur bunlar hiç Türkiye'ye gelmemiş galiba.