klasik destere yorumu diyip klasik beyazsoy yorumuyla karşı hamleye geçmişsin
hangi toplumda osurma normal karşılanıyor ?
söylede osurukçu toplumu bizde keşfedelim boşuna gaz tutup şişmeyelim oraya gidip rahatça stres atalım
eşçinsellik nerde normal? onlardaki toplumsal baskıların haddi hesabı yokmuş ortaçağda, ama adamlar ilerleme kaydetmesini bilmiş yerinde saymamış, biz mal geldik mal gideceğiz yoksa ecdadımız rahatsız olur dememişler
mesela daha o gün alan turing in hayat hikayesini anlatan film izlemiştik orda bile yıl 1950 ler ama adam sırf eşçinsel diye işten atılıp görevine son verilip birde üstüne üstlük adama hormon tedavisi uygulanıyor ve bu dediğim 1950 lerin ingilteresi, ama onlar zamanında yediği haltları filmlere dökebiliyor kendi pisliklerini ortaya koymaktan çekinmiyorlar yöneticilerin yediği haltları sanatçılar topluma anlatmakta özgür.. bizdeyse halen sanatçılar özgür değil baskı altında, sorun burdan kaynaklı.. elmalar armutları karıştırmadan önce olayın özüne in beyazsoy
senin başcumhur direk ertuğrul siparişi vermemiş olabilir ama senaristlerin yönetmenlerin ruhuna işlemiş yalakalık biliyorlarki belli bir zihniyettin dışına çıkarlarsa aç kalacaklar onun için efendilerinin hoşuna gidecek yağlama yıkama senaryolarla piyasaya çıkıyorlar
kişilerin kişilik hakkını incitmeyeyimde sansürün kulpu oluyor? hem özgürlükten dem vurup hemde her haberi sansürle boğmak için kişilerin kişilik hakkı diye uyduruk bahaneleri artık kimse yutmuyor? bunları geçeceksin.. adam katliam yaparken özgür, adam sapıklık yaparken özgür, adam hırsızlık yaparken özgür, ama sen bunu kaleme dökersen, halkın anlamasını sağlarken, her haltı yiyen adamın kişilik hakkı zedeleniyor yok öyle yağma
dizi çok güzel başladı , zaten bu türü seviyorum ikinci bir marco polo oldu benim için burda biraz daha fantazik olay karışmış işe
yani bu dizi aynı zamanda
@Çiğdem- ede hitap ediyor
yalnız
@sürgünüm beni solladı gitti yakında ilk sezonu bitirir ben daha ağır geliyorum