Akın Gazi olmalı çocuğun ismi twitter adresinden tanıyorum.
vet öyle bir şeydi diğer konularda konuşmuştuk @Forumdash ile ama 1 yıl oldu unutmuşum. İngilizceyi Türkçe'den daha iyi konuşan Beyazıt'ı canlandırıyordu.
Akın Gazi olmalı çocuğun ismi twitter adresinden tanıyorum.
3. bitti, birazdan 4. bölümü yorumlarım@destere Sen izlemiyormusun altıncı bölüme geçtim şimdi izliyorum, sen kaçtasın?
1x6
Çok sarmadı bu bölüm olsun canları sağolsun.
7/10Dracula pezevenkinin Türklere olan nefretinden dolayı bölümü sevmemişte olabilirim.
Riario, Lucrezia'nın ölüm emrini verdi. Leonardo'da yok ortada hatuna bir şey olmasın.
Lucrezia'nın Leonardo'ya verdiği yüzük başına iş açacak gibi.
Riario bu arada Papa'dan iyi dayak yedi.
Kazıklı sahneler güzeldi ekrana bakamadım.
1x8. Bölüm
harika bir sezon finali
guiliamo ölmedi dedik ama yine öldü bu sefer kurtuluş yok
vanessa hamile
lorenzo medici boynundan yaralı
leonardo gemiye binemedi ama son dakika riario nun gülle atışındankurtulacakmı belirsiz
yine lucrezia tehlikede kargaşanın içinde öldümü kaldımı belli değil
lorenzonun karısı ve çocukları kurtuldu sevindim
lucresia nın babasıyla papa kardeşmiymiş o kısmı anlamadım
lucresia nın özünü seviyorumPapa kardeşini yani Lucrezia'nın babasını tutsak almış öldürmekle tehdit ediyor, Lucrezia özünde iyi birisiymiş babası içn yapıyormuş bu oruspulukları.
lucresia nın özünü seviyorum
yalnız lucresia papanın amcası olduğunu bilmiyor sanırım
zaten beni geçeceğini biliyordum o yüzden önce başlayayım dedim ve tabikide geçmişsin bile ikiye transit geçiş yapmışsınBu arada aşk olsun bana hiç söylemeden ikinci sezona geçmişsin. Fakat sen ilk sezonu bitirmedin diye ben ikinci başlamamıştım. Bu kapağı da not düşeyim.Nasıl bilmiyor Riario ile kuzen işte.
Hacı dizi mükemmel bir hal aldı. Her gece 2-3 bölüm izleyipte tüketmek istemiyorum. Günde bir bölüme düşürelim mi ne diyorsun?zaten beni geçeceğini biliyordum o yüzden önce başlayayım dedim ve tabikide geçmişsin bile ikiye transit geçiş yapmışsın
bugün zaten büyük ihtimal tek bölüm izlerim veya sana yetişmek için iki bölüm izleyip durabilirimHacı dizi mükemmel bir hal aldı. Her gece 2-3 bölüm izleyipte tüketmek istemiyorum. Günde bir bölüme düşürelim mi ne diyorsun?