Bir haftalık süreye yayalım o zaman.bugün zaten büyük ihtimal tek bölüm izlerim veya sana yetişmek için iki bölüm izleyip durabilirim
Bir haftalık süreye yayalım o zaman.bugün zaten büyük ihtimal tek bölüm izlerim veya sana yetişmek için iki bölüm izleyip durabilirim
2x3
bölümü üç gün önce izlemiştim @sürgünüm yorumlamakta geç kalmışım
leonardonun denizaltı icadı iyiydi
çerkez kızla alfonsonun güreşi iyiydi sonunda çerkez kız alfonsonun gögsüne oyuncak yazdı onu yazacağına öldürse daha iyiydi
tarihte leonun lorenzonun savaş mühendisi olduğuda yazmıyor çoğu uyarlama yada uydurulma senaryoDenizaltı fikri iyide tarihte böyle bişey olduğunu sanmıyorum.
Dizide bir çok mantık hatasına rağmen ben yine acayip derecede sevdim. Daha önce @Forumdash ve @sokak sanati izlememi söylediğinde hiçte meraklı değildim. Böyle bir diziyle karşılaşacağımı hiç beklemiyordum. Yoksa daha önceden izlerdim.tarihte leonun lorenzonun savaş mühendisi olduğuda yazmıyor çoğu uyarlama yada uydurulma senaryo
ayrıca vespucci denen vatandaş americo vespucci değilmi ? amerika kıtasına isim veren zat olmalı sanırım o da leo ile aynı yerde değildi normalde
şu yaprak kitabı macerası olmasa leonardoyu sadece savaş mühendisi olarak izleseydik bence çok daha iyi olurduDizide bir çok mantık hatasına rağmen ben yine acayip derecede sevdim. Daha önce @Forumdash ve @sokak sanati izlememi söylediğinde hiçte meraklı değildim. Böyle bir diziyle karşılaşacağımı hiç beklemiyordum. Yoksa daha önceden izlerdim.
yanlışım varmış @sürgünüm ?
Amerigo Vespucci aynı dönem italyada yaşamış
şu yaprak kitabı macerası olmasa leonardoyu sadece savaş mühendisi olarak izleseydik bence çok daha iyi olurdu
Deniz yolculuğunu çok sevdim ben. Denizde geçen hikayelere bayılıyorum. Black Sails'i sonradan çok sevmem de bu yüzden. Şimdi Leonardo ve Riario ayrı ayrı gemilerle yola çıktılar nasıl buluşacaklar acaba? İkisi aynı anda varacakları yere ulaşırsa şaşırmayacağım.
Günde tek bölümü geçmeyelim. Bu arada sen Episodes'i izledin mi?gemi yolculuğu güzel , ben leo nun zekasıyla çözdüğü işleri zevkle izliyorum ne kadar saçmalasa saçmalasın yeterki zekasını kullansın ? ama bazen işin içine gayipten müdahaleler mesela türk denen karakterin bir görünüp bir kayboluşu arada bir ortaya çıkıp ders verişi o kısımlar sıkıcı olayı zekadan çok hurafelere bağlıyorki hayatta sevmiyorum o tarz STV filminden fırlamış görüntüleri )
izleyemiyorum bu aralar misafirlerle başım belada arada fırsat bulup foruma giriyorum yoksa boş bir zaman bulup dizilere pek zaman ayıramıyorumGünde tek bölümü geçmeyelim. Bu arada sen Episodes'i izledin mi?
Mutlaka izle ama.izleyemiyorum bu aralar misafirlerle başım belada arada fırsat bulup foruma giriyorum yoksa boş bir zaman bulup dizilere pek zaman ayıramıyorum
beşinci bölüme geçiyorum şimdi2x4
Ortalama başlayan ama güzel sonuçlanan bir bölümdü.
8/10Lucrezia Konstantinopolis'a yol alacağını söyledi. Bakalım İstanbul'un eski hallerini nasıl yapacaklar.
Sahte Papa Sixtus'un yaptıkları ve Luvrezia'nın kardeşini öldürmesi üzücüydü. Fakat kendisinden beklenen hareketlerdi.
Türkler'e ve Osmanlı'ya belirgin bir saygı hakimdi. Fakat Osman Gazi'nin kılıcı bizde dediklerinde protesto ettim.
İki gemide açık denizlere doğru yol alıyor, Riario'nun gemisi batma tehlikesiyle karşı karşıya. Leonardo'nun gemisindekiler hepten cahilmiş, dünya yuvarlak değil diye canlarından oldular.
Tamam tek bölüm izleyelim.2x4. Bölüm
bu bölümde pekde bişey olmadı yer yer güzel yer yer sıkıcıydı ..
lucrezia nın geri dönüşümlü sahnelerini sevmedim , çerkez kız ve ahalisine laf anlatmaya çalışan leonardo hikayesini sevemedim ufku geniş okumuş adamların fikrini değiştirmek bile çok zorken kölelerin fikrini üçbeş hokus pokusla değiştirme çabaları gereksizdi hatta o kölelerle ilgili iki bölümdür devam eden konu baştan sona gereksiz
bu bölümde riario lu kısımlarda pek bişey yoktu , nico yu elmayla beslemekten başka bir faaliyeti olmadı
lucrezia nın babasının orda mahkum halde kaderine razı bir şekilde neyi beklediğinide çözemedim ?
tek bir severek izlediğim kısım lorenzo ile leo nun babası piero nun napoli krallığına olan yolculuğuydu ordada lorenzo kendi kendisini kurtardı pieronun pek katkısı olmadı ?
umalım diğer bölüm güzel çıksın
beşinci bölüme geçiyorum şimdi
2. ve 3. sayfalarda @sokak sanati ve @Forumdash'ın yorumları var. Herkes Leonardo'lu sahneleri seviyor sen tam tersi. 😱2x5. bölüm
@sürgünüm dediğinin tam aksi leo lu besili kızılderili sahneler sıkıcıydı
yine lorenzolu bölümle iyiydi , clarice in çip zenci ile güreşi fevkaladeydi
lorenzonun sarışın sevgiliside süperdi ..
vanessayı daha çok görürüz umarım