Starz Da Vinci's Demons - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2x3

Bu bölümde tempo biraz düşüktü. Ancak yinede çok güzeldi. :)

Lucrazia'nın babası gerçek Papa imiş. 😱 Zaten Papa Sixtus'un ne oğlancılığı kaldı ne yalancılığı ne de düzenbazlığı. :)

Vespucci satacak sandım Leonardo'yu fakat yanıldım. Meğer Duke Alfonso'nun gemisini almak için hepsi bir oyunmuş. :) Tahta denizaltı fikride çok iyiydi ama ilk sefere o kadar yolculuğa kim cesaret edebilirdi. Hemde içerisi su alırken. :)

Leonardo'nun Riario takliti güldürdü. :)
8/10

2x2 . bölüm

uzun bir aradan sonra tekrar devam , yine güzel bir bölümdü ilk defa
bir zenci kızıda soyuşunurken gördük:) riario kaptı zenciyi ..

leonardonun ses yankılanması üzerine yaptığı çalışma
başarıyla sonuçlandı , lorenzo etkili bir konuşmayla floransa halkını kendine bağlamayı bildi ,
francesco pazzi adlı pezzo ile kraliçenin kardinal kardeşinin asılışı güzzel oldu
vanessam güzel kuşum hamile kalışıyla sarayda yer bulabildi kendisine...
lucrezia lorenzoya aşık

1x8
Çok güzel bir sondu, 2. sezon çok hareketli geçecek gibi :X
Giuliano en sevdiğim karakterdi tam bölüm başında sevinmiştim ki bölüm sonu öldü :F Lucrezia Leo ile yüzleşme sahnesinde süper oynamış :bhr:

Son düzenleme:
2x4

Ortalama başlayan ama güzel sonuçlanan bir bölümdü. :)

Lucrezia Konstantinopolis'a yol alacağını söyledi. Bakalım İstanbul'un eski hallerini nasıl yapacaklar. :)

Sahte Papa Sixtus'un yaptıkları ve Luvrezia'nın kardeşini öldürmesi üzücüydü. Fakat kendisinden beklenen hareketlerdi.

Türkler'e ve Osmanlı'ya belirgin bir saygı hakimdi. Fakat Osman Gazi'nin kılıcı bizde dediklerinde protesto ettim. :)

İki gemide açık denizlere doğru yol alıyor, Riario'nun gemisi batma tehlikesiyle karşı karşıya. Leonardo'nun gemisindekiler hepten cahilmiş, dünya yuvarlak değil diye canlarından oldular. :)
8/10

2x3

bölümü üç gün önce izlemiştim @sürgünüm yorumlamakta geç kalmışım :)

leonardonun denizaltı icadı iyiydi

çerkez kızla alfonsonun güreşi iyiydi :) sonunda çerkez kız alfonsonun gögsüne oyuncak yazdı onu yazacağına öldürse daha iyiydi :)

2x3

bölümü üç gün önce izlemiştim @sürgünüm yorumlamakta geç kalmışım :)

leonardonun denizaltı icadı iyiydi

çerkez kızla alfonsonun güreşi iyiydi :) sonunda çerkez kız alfonsonun gögsüne oyuncak yazdı onu yazacağına öldürse daha iyiydi :)
Denizaltı fikri iyide tarihte böyle bişey olduğunu sanmıyorum. :)

Denizaltı fikri iyide tarihte böyle bişey olduğunu sanmıyorum. :)
tarihte leonun lorenzonun savaş mühendisi olduğuda yazmıyor :) çoğu uyarlama yada uydurulma senaryo :)

ayrıca vespucci denen vatandaş americo vespucci değilmi ? amerika kıtasına isim veren zat olmalı sanırım o da leo ile aynı yerde değildi normalde :)

tarihte leonun lorenzonun savaş mühendisi olduğuda yazmıyor :) çoğu uyarlama yada uydurulma senaryo :)

ayrıca vespucci denen vatandaş americo vespucci değilmi ? amerika kıtasına isim veren zat olmalı sanırım o da leo ile aynı yerde değildi normalde :)
Dizide bir çok mantık hatasına rağmen ben yine acayip derecede sevdim. Daha önce @Forumdash ve @sokak sanati izlememi söylediğinde hiçte meraklı değildim. Böyle bir diziyle karşılaşacağımı hiç beklemiyordum. Yoksa daha önceden izlerdim. :)

yanlışım varmış @sürgünüm ?
Amerigo Vespucci aynı dönem italyada yaşamış :)

Dizide bir çok mantık hatasına rağmen ben yine acayip derecede sevdim. Daha önce @Forumdash ve @sokak sanati izlememi söylediğinde hiçte meraklı değildim. Böyle bir diziyle karşılaşacağımı hiç beklemiyordum. Yoksa daha önceden izlerdim. :)
şu yaprak kitabı macerası olmasa leonardoyu sadece savaş mühendisi olarak izleseydik bence çok daha iyi olurdu :)

yanlışım varmış @sürgünüm ?
Amerigo Vespucci aynı dönem italyada yaşamış :)

şu yaprak kitabı macerası olmasa leonardoyu sadece savaş mühendisi olarak izleseydik bence çok daha iyi olurdu :)
Deniz yolculuğunu çok sevdim ben. Denizde geçen hikayelere bayılıyorum. Black Sails'i sonradan çok sevmem de bu yüzden. :) Şimdi Leonardo ve Riario ayrı ayrı gemilerle yola çıktılar nasıl buluşacaklar acaba? İkisi aynı anda varacakları yere ulaşırsa şaşırmayacağım. :)

Deniz yolculuğunu çok sevdim ben. Denizde geçen hikayelere bayılıyorum. Black Sails'i sonradan çok sevmem de bu yüzden. :) Şimdi Leonardo ve Riario ayrı ayrı gemilerle yola çıktılar nasıl buluşacaklar acaba? İkisi aynı anda varacakları yere ulaşırsa şaşırmayacağım. :)
gemi yolculuğu güzel , ben leo nun zekasıyla çözdüğü işleri zevkle izliyorum ne kadar saçmalasa saçmalasın yeterki zekasını kullansın ? ama bazen işin içine gayipten müdahaleler mesela türk denen karakterin bir görünüp bir kayboluşu arada bir ortaya çıkıp ders verişi o kısımlar sıkıcı olayı zekadan çok hurafelere bağlıyorki hayatta sevmiyorum o tarz STV filminden fırlamış görüntüleri :))

gemi yolculuğu güzel , ben leo nun zekasıyla çözdüğü işleri zevkle izliyorum ne kadar saçmalasa saçmalasın yeterki zekasını kullansın ? ama bazen işin içine gayipten müdahaleler mesela türk denen karakterin bir görünüp bir kayboluşu arada bir ortaya çıkıp ders verişi o kısımlar sıkıcı olayı zekadan çok hurafelere bağlıyorki hayatta sevmiyorum o tarz STV filminden fırlamış görüntüleri :))
Günde tek bölümü geçmeyelim. Bu arada sen Episodes'i izledin mi? :)

2x4. Bölüm

bu bölümde pekde bişey olmadı yer yer güzel yer yer sıkıcıydı ..

lucrezia nın geri dönüşümlü sahnelerini sevmedim , çerkez kız ve ahalisine laf anlatmaya çalışan leonardo hikayesini sevemedim ufku geniş okumuş adamların fikrini değiştirmek bile çok zorken kölelerin fikrini üçbeş hokus pokusla değiştirme çabaları gereksizdi hatta o kölelerle ilgili iki bölümdür devam eden konu baştan sona gereksiz

bu bölümde riario lu kısımlarda pek bişey yoktu , nico yu elmayla beslemekten başka bir faaliyeti olmadı
lucrezia nın babasının orda mahkum halde kaderine razı bir şekilde neyi beklediğinide çözemedim ?

tek bir severek izlediğim kısım lorenzo ile leo nun babası piero nun napoli krallığına olan yolculuğuydu ordada lorenzo kendi kendisini kurtardı pieronun pek katkısı olmadı ?

umalım diğer bölüm güzel çıksın :)

2x4

Ortalama başlayan ama güzel sonuçlanan bir bölümdü. :)

Lucrezia Konstantinopolis'a yol alacağını söyledi. Bakalım İstanbul'un eski hallerini nasıl yapacaklar. :)

Sahte Papa Sixtus'un yaptıkları ve Luvrezia'nın kardeşini öldürmesi üzücüydü. Fakat kendisinden beklenen hareketlerdi.

Türkler'e ve Osmanlı'ya belirgin bir saygı hakimdi. Fakat Osman Gazi'nin kılıcı bizde dediklerinde protesto ettim. :)

İki gemide açık denizlere doğru yol alıyor, Riario'nun gemisi batma tehlikesiyle karşı karşıya. Leonardo'nun gemisindekiler hepten cahilmiş, dünya yuvarlak değil diye canlarından oldular. :)
8/10
beşinci bölüme geçiyorum şimdi :)

2x4. Bölüm

bu bölümde pekde bişey olmadı yer yer güzel yer yer sıkıcıydı ..

lucrezia nın geri dönüşümlü sahnelerini sevmedim , çerkez kız ve ahalisine laf anlatmaya çalışan leonardo hikayesini sevemedim ufku geniş okumuş adamların fikrini değiştirmek bile çok zorken kölelerin fikrini üçbeş hokus pokusla değiştirme çabaları gereksizdi hatta o kölelerle ilgili iki bölümdür devam eden konu baştan sona gereksiz

bu bölümde riario lu kısımlarda pek bişey yoktu , nico yu elmayla beslemekten başka bir faaliyeti olmadı
lucrezia nın babasının orda mahkum halde kaderine razı bir şekilde neyi beklediğinide çözemedim ?

tek bir severek izlediğim kısım lorenzo ile leo nun babası piero nun napoli krallığına olan yolculuğuydu ordada lorenzo kendi kendisini kurtardı pieronun pek katkısı olmadı ?

umalım diğer bölüm güzel çıksın :)

beşinci bölüme geçiyorum şimdi :)
Tamam tek bölüm izleyelim. :)

2x5

Neymiş la bu yaprak kitabı? İyice merak ettirmeye başladı. :)

Şu adadaki maceralara ağırlık verseler on numero olacak. Leonardo'lu sahneler müthişti yine, ne zaman ki Mediciler ve Napoli kralı çıktı sıkıcı geçmeye başladı. :)

Kızlıderelimiydi neydi kızlar çok güzeldi. Hele içlerinden biri vardı. Uğruna ömür boyu o adada kalmayı göze alırsın. Bu arada Leonardo'nun annesinide tanırmış ondan dil öğrenmiş. Bence kaleyi içerden fethetmiş. Leonardo ile aralarında bir yakınlaşma olabilir. :)

Lorenzo'nun karısı bizi şaşırttı. Kime güvendiysek sıtımızdan bıçaklandık. Kadın namusludur, kocasının arkasında dik duruyor derken adamı zenciyle boynuzladı. :bağır:
/spoiler]
8.5/10

2x5. bölüm

@sürgünüm dediğinin tam aksi leo lu besili kızılderili sahneler sıkıcıydı :)

yine lorenzolu bölümle iyiydi , clarice in çip zenci ile güreşi fevkaladeydi :)
lorenzonun sarışın sevgiliside süperdi ..
vanessayı daha çok görürüz umarım :)

2x5. bölüm

@sürgünüm dediğinin tam aksi leo lu besili kızılderili sahneler sıkıcıydı :)

yine lorenzolu bölümle iyiydi , clarice in çip zenci ile güreşi fevkaladeydi :)
lorenzonun sarışın sevgiliside süperdi ..
vanessayı daha çok görürüz umarım :)
2. ve 3. sayfalarda @sokak sanati ve @Forumdash'ın yorumları var. Herkes Leonardo'lu sahneleri seviyor sen tam tersi. 😱:)