Starz Da Vinci's Demons - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şu sıralar uğraşamıyorum buralarla.:F Ne dediniz özet geç bakem.:F
dedimki leo şu tarrak! kitabını aramaktan vazgeçse sadece keşifler buluşları beyniyle yapsa süper olacak :) biz leo nun falcılık yapmasını değil zekasını kullanmasını istiyoruz zekasına saygımız var :) yoksa koca karı hurafeleri peşinden koşarken leo çok ofsayt bir karaktere dönüşüyor :) şu an dizideki favorim lorenzo ile riario leo lu sahneler boş geçiyor umarım düzelir :)

Son düzenleme:
dedimki leo şu tarrak! kitabını aramaktan vazgeçse sadece keşifler buluşları beyniyle yapsa süper olacak :) biz leo nun falcılık yapmasını değil zekasını kullanmasını istiyoruz sekasına saygımız var :) yoksa koca karı hurafeleri peşinden koşarken leo çok ofsayt bir karaktere dönüşüyor :) şu an dizideki favorim lorenzo ile riario leo lu sahneler boş geçiyor umarım düzelir :)

2-3 bölüm öyle boşluyor ama sonra düzelecektir bence. 3. sezond aha iyi bir Leo göreceğiz ki sezan finalini izle öyle konuşalım.:F

Glu glu wak wak'ı izlemiyorum.:F Ayrıca Da Vinci'yi Emre izliyor.:F
emre bozuk saat misali bazen doğruyu gösteriyor mesela downton abbey ide izliyor:))

şimdi aklıma geldide empire ı izle mutlaka süper bir dizi :) bu sezon çıkan ve gerçekten başarılı olan nadir dizilerden biri :)

rectify ile the knick ı da mutlaka listeye al, özellikle rectify harikadır bir numara gelmiş geçmiş en nadide dizidir :)

emre bozuk saat misali bazen doğruyu gösteriyor mesela downton abbey ide izliyor:))

şimdi aklıma geldide empire ı izle mutlaka süper bir dizi :) bu sezon çıkan ve gerçekten başarılı olan nadir dizilerden biri :)

rectify ile the knick ı da mutlaka listeye al, özellikle rectify harikadır bir numara gelmiş geçmiş en nadide dizidir :)

Empire'a biraz tepkiliyim nedendir bilmiyorum ama çekici gelmiyor.

the Knick'i 2. bölümde terkettim.:F Diğerlerini izlemedim.:X

Empire'a biraz tepkiliyim nedendir bilmiyorum ama çekici gelmiyor.

the Knick'i 2. bölümde terkettim.:F Diğerlerini izlemedim.:X
empire a tepkiliyim falan deme @xemrexxx totoşu anında ırkçılıkla etiketliyor bizi :) viola yuvarlağını izlemiyoruz diye ırkçı faşo ilan etti bizi :) oysa violanın renginde sorun yok sorun totosunun yere yakın oluşundan kaynaklı :)

rectify bana göre muhteşemdirde herkesin seveceği tür değil ben bu tarz sessiz sakin dizileri seviyorum ruhu dinlendiriyor :)

empire a tepkiliyim falan deme @xemrexxx totoşu anında ırkçılıkla etiketliyor bizi :) viola yuvarlağını izlemiyoruz diye ırkçı faşo ilan etti bizi :) oysa violanın renginde sorun yok sorun totosunun yere yakın oluşundan kaynaklı :)

rectify bana göre muhteşemdirde herkesin seveceği tür değil ben bu tarz sessiz sakin dizileri seviyorum ruhu dinlendiriyor :)

Rectify'i direk sildim şuan.:F Emre'yi takan kim.:F HTGAWM muhteşem bir diziidir bence yazık etmişsin.:(