dün izleyemedim davinci yi onun için bugün iki bölüm birden izleme hakkım doğduZorla güzellik yok tabii beğenmezsen izlemezsin.
@sokak sanati senin leo ya o kadar saydırıyoruz senden ses seda çıkmıyor
dün izleyemedim davinci yi onun için bugün iki bölüm birden izleme hakkım doğduZorla güzellik yok tabii beğenmezsen izlemezsin.
dün izleyemedim davinci yi onun için bugün iki bölüm birden izleme hakkım doğdu
@sokak sanati senin leo ya o kadar saydırıyoruz senden ses seda çıkmıyor
dedimki leo şu tarrak! kitabını aramaktan vazgeçse sadece keşifler buluşları beyniyle yapsa süper olacak biz leo nun falcılık yapmasını değil zekasını kullanmasını istiyoruz zekasına saygımız var yoksa koca karı hurafeleri peşinden koşarken leo çok ofsayt bir karaktere dönüşüyor şu an dizideki favorim lorenzo ile riario leo lu sahneler boş geçiyor umarım düzelirŞu sıralar uğraşamıyorum buralarla. Ne dediniz özet geç bakem.
dedimki leo şu tarrak! kitabını aramaktan vazgeçse sadece keşifler buluşları beyniyle yapsa süper olacak biz leo nun falcılık yapmasını değil zekasını kullanmasını istiyoruz sekasına saygımız var yoksa koca karı hurafeleri peşinden koşarken leo çok ofsayt bir karaktere dönüşüyor şu an dizideki favorim lorenzo ile riario leo lu sahneler boş geçiyor umarım düzelir
zaten bir iki güne bu sezonu bitiriyoruz ondan sonra gelsin yeni sezon2-3 bölüm öyle boşluyor ama sonra düzelecektir bence. 3. sezond aha iyi bir Leo göreceğiz ki sezan finalini izle öyle konuşalım.
zaten bir iki güne bu sezonu bitiriyoruz ondan sonra gelsin yeni sezon
yeni sezon başlangıcı ne zamandı ?
daha çok varmış ya ? biz ağırdan gidiyoruzda yalnız nisan ayına kadar araya üç dizi daha yerleştiririz bu ağır tempoylaNisan diye biliyorum. Yavaş ilerliyorsunuz ama.
daha çok varmış ya ? biz ağırdan gidiyoruzda yalnız nisan ayına kadar araya üç dizi daha yerleştiririz bu ağır tempoyla
black sails i tek geçerim başlıycanmı he )Güzel bir şeyler bulursanız banada haber edin.
black sails i tek geçerim başlıycanmı he )
outlander ı izliyormuydun ?2. tavsiyene geçelim.
outlander ı izliyormuydun ?
outlander izlemeyene ben ne öneride bulunayımki ne desem boş sen git @xemrexxx nin glu glu vak vakını izle benim diziler sana göre değil )İlk bölümde kaldım. Devam eder gibiyim.
outlander izlemeyene ben ne öneride bulunayımki ne desem boş sen git @xemrexxx nin glu glu vak vakını izle benim diziler sana göre değil )
emre bozuk saat misali bazen doğruyu gösteriyor mesela downton abbey ide izliyor)Glu glu wak wak'ı izlemiyorum. Ayrıca Da Vinci'yi Emre izliyor.
emre bozuk saat misali bazen doğruyu gösteriyor mesela downton abbey ide izliyor)
şimdi aklıma geldide empire ı izle mutlaka süper bir dizi bu sezon çıkan ve gerçekten başarılı olan nadir dizilerden biri
rectify ile the knick ı da mutlaka listeye al, özellikle rectify harikadır bir numara gelmiş geçmiş en nadide dizidir
empire a tepkiliyim falan deme @xemrexxx totoşu anında ırkçılıkla etiketliyor bizi viola yuvarlağını izlemiyoruz diye ırkçı faşo ilan etti bizi oysa violanın renginde sorun yok sorun totosunun yere yakın oluşundan kaynaklıEmpire'a biraz tepkiliyim nedendir bilmiyorum ama çekici gelmiyor.
the Knick'i 2. bölümde terkettim. Diğerlerini izlemedim.
empire a tepkiliyim falan deme @xemrexxx totoşu anında ırkçılıkla etiketliyor bizi viola yuvarlağını izlemiyoruz diye ırkçı faşo ilan etti bizi oysa violanın renginde sorun yok sorun totosunun yere yakın oluşundan kaynaklı
rectify bana göre muhteşemdirde herkesin seveceği tür değil ben bu tarz sessiz sakin dizileri seviyorum ruhu dinlendiriyor
madem öyle herşey karşılıklı sen rectify izlemeye başladığın an, ben viola yuvarlağını izlemeye başlarım )Rectify'i direk sildim şuan. Emre'yi takan kim. HTGAWM muhteşem bir diziidir bence yazık etmişsin.
madem öyle herşey karşılıklı sen rectify izlemeye başladığın an, ben viola yuvarlağını izlemeye başlarım )