Starz Da Vinci's Demons - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Puuffff ona ne bakıyorsun. Leonardo'nun bacakları onun hoşuna gitmiyor o yüzden yani ona bacak lazım senaryo bu onun için.:F
Ben valla hep Leonardo ve Riario'lu sahneleri izlemeyi seviyorum. Sadece ekranda ikisi olsun saatlerce izlerim. Riario birde çok komik. Leo'nun dahiliklerini izlemekte büyük keyif. Mesela bu bölümde nasıl kurtulacak ölümden diye gerim gerim gerildim, heyecan yapıyorsun. :)

Ben valla hep Leonardo ve Riario'lu sahneleri izlemeyi seviyorum. Sadece ekranda ikisi olsun saatlerce izlerim. Riario birde çok komik. Leo'nun dahiliklerini izlemekte büyük keyif. Mesela bu bölümde nasıl kurtulacak ölümden diye gerim gerim gerildim, heyecan yapıyorsun. :)

:F Riaro ile olan münasebeti 2. sezon biraz sarpa sarıyordu ama olsun Riario idir. Loenun zihni zaen felaket. Daha neler göreceksiniz.:Z

2x6

İkinci sezonu çok farklı boyutlara geçti. Mükemmel bir bölüm izledik. :)

İstanbul sahnesinden anladığımız kadarıyla sanki şehire ters yönden geliyormuş gibi oldular. Denizin solda değil sağda olması lazımdı. :)

Riario'nun Leonardo'yu kurtarmak için mısır tarlasındaki kanlı dövüşü ve Zita'yı öldürmek zorunda kalması. Lorenzo'nun tek bir ok atışıyla atı vurması süperdi. :)

Leonardo'nun ayahuasca etkisi altında kadığı sahneler ve Lorenzo'nun hayalleri sıkıcıydı sadece. :X

Mona Lisa'yı görmek ise çok farklı bir andı. :)

Son olarak Amerikanya'daki rahibe hatunun memeleri. :A @sokak sanati @destere
Gönlümü bir kez daha fethetti. 9/10

2. ve 3. sayfalarda @sokak sanati ve @Forumdash'ın yorumları var. Herkes Leonardo'lu sahneleri seviyor sen tam tersi. 😱:)

o sahneleri sevmedim çünkü kızılderililer kızılderili değil kırmızıya boyanmış hormonlu oğlanlarla hormonlu kızdı :) inandırıcı değil adamlar amerika kıtasında bugüne kadar yaklaşık 100 milyon kızılderili öldürmüş artık o kadar zor durumdalarki filmde oynatacak kızılderili bulamıyorlar çünkü hepsini katletmiş şrfszler şimdide filmlerde dizilerde beyazları zenci kırmaları boyayıp bize kızılderili diye yutturuyorlar:)) sevmememin birinci nedeni buydu

ikincisi ordaki senaryo saçmalamaya doğru gidiyor bir kere leo nun güney amerika seyahati külliyen yalan tarihte öyle bişey yok araya vespucciyide katıp öyle bir hikaye uydurmuşlar tamamen yalan :) zamanında leonun anneside oraya uğramış habeş gübeş denen vatandaşta kızılderililere uğramışta güya at gibi hormonlu kızılderili kılıklı kız çatır çatır ingilizce çıtlatıyor yine ofsayt bir durum :))

son olarak @sokak sanati diyor ya destere güzel kız olmadığı için beğenmemiştir bu yorumda külliyen yalan :) bir kere sırf kız avlasaydım ordaki hormonlu kızılderili yüzünden o sahnelere tek eleştiri yapmazdım ama senaryo inandırıcılıktan çok uzak olunca kırk tane at gibi cıbıl kız da olsa diziyi kurtarmaz :))

ayrıca iyiki dizide clarice var iyiki vanessa var iyikide lorenzo var :) , leo son üç bölümdür otluyor resmen eğer diğer karakterler olmasa son üç bölüm çileye dönerdi :))

bu mesajı sabah yazmıştım bekleye bekleye biraz ekşimiş ama yinede idare eder :)

2x6

lorenzo ve riario harikaydı muhteşemdi,
leonardolu ve lucresia lı sahneler hariç süperdi bölüm :)

lorenzo nun sahnelerinde yer yer Got kalitesi vardı , riario ise harika bir oyuncu adamın yüzü konuşuyor :)

lorenzo bir eşek yükü dayak yedikten sonra özellikle boynu ipteyken atı öldürüşü muhteşem sahnelerdi
riario nun 3 kızılderiliyi öldürdükten sonra zitayı öldürmek zorunda kaldığı sahneler yine mükemmeldi

gilliamo nun ikide bir hem lorenzonun yanında hemde leo nun yanında ortaya çıkışı gereksizdi madem adamın seyirci tarafından sevildiğini biliyordunuz o zaman niye öldürdünüz?

şu tarrak kitabımıdır nedir? o kitap hikayesi bitsede leo yine zekasını kullanacağı işler yapsa keşke, bu tarz gayipten hikayelerle leonardo foka batıyor, geleceğiyle konuşmalar falan gereksiz yerler ?

yine şu türk denilen kıl karakterle lucresia nın gereksiz boş sahneleri bölümü katletmişti

@sürgünüm @sokak sanati @Forumdash

2x6

İkinci sezonu çok farklı boyutlara geçti. Mükemmel bir bölüm izledik. :)

İstanbul sahnesinden anladığımız kadarıyla sanki şehire ters yönden geliyormuş gibi oldular. Denizin solda değil sağda olması lazımdı. :)

Riario'nun Leonardo'yu kurtarmak için mısır tarlasındaki kanlı dövüşü ve Zita'yı öldürmek zorunda kalması. Lorenzo'nun tek bir ok atışıyla atı vurması süperdi. :)

Leonardo'nun ayahuasca etkisi altında kadığı sahneler ve Lorenzo'nun hayalleri sıkıcıydı sadece. :X

Mona Lisa'yı görmek ise çok farklı bir andı. :)

Son olarak Amerikanya'daki rahibe hatunun memeleri. :A @sokak sanati @destere
Gönlümü bir kez daha fethetti. 9/10
leo lu kısımları sende sevmemişsin :)

kızılderili kısrağın sadece boobsları değil önü arkası sağı solu heryeri muhteşemdi :) o sahne için bu saatte izledim diziyi ama değdi harika bişeydi :)

ama mal leonardo öyle bir muhteşem varlığı kucaklamışken hala lucresia yı hayal ediyor tam kafadan kontak :))

Son düzenleme:
2x6

lorenzo ve riario harikaydı muhteşemdi,
leonardolu ve lucresia lı sahneler hariç süperdi bölüm :)

lorenzo nun sahnelerinde yer yer Got kalitesi vardı , riario ise harika bir oyuncu adamın yüzü konuşuyor :)

lorenzo bir eşek yükü dayak yedikten sonra özellikle boynu ipteyken atı öldürüşü muhteşem sahnelerdi
riario nun 3 kızılderiliyi öldürdükten sonra zitayı öldürmek zorunda kaldığı sahneler yine mükemmeldi

gilliamo nun ikide bir hem lorenzonun yanında hemde leo nun yanında ortaya çıkışı gereksizdi madem adamın seyirci tarafından sevildiğini biliyordunuz o zaman niye öldürdünüz?

şu tarrak kitabımıdır nedir? o kitap hikayesi bitsede leo yine zekasını kullanacağı işler yapsa keşke, bu tarz gayipten hikayelerle leonardo foka batıyor, geleceğiyle konuşmalar falan gereksiz yerler ?

yine şu türk denilen kıl karakterle lucresia nın gereksiz boş sahneleri bölümü katletmişti

@sürgünüm @sokak sanati @Forumdash

leo lu kısımları sende sevmemişsin :)

kızılderili kısrağın sadece boobsları değil önü arkası sağı solu heryeri muhteşemdi :) o sahne için bu saatte izledim diziyi ama değdi harika bişeydi :)

ama mal leonardo öyle bir muhteşem varlığı kucaklamışken hala lucresia yı hayal ediyor tam kafadan kontak :))
Bölüm acayip tempoluydu. Lorenzo ve Riario döktürdü resmen. Ben Leonardo'nun ayahuasca etkisi altında kaldığı sahneyi sevmedim, her dakikada aksiyon olmaz. Arada Leonardo'nun da sıkılacağımız bölümleri olabilir ama dizinin en müthiş oyuncusu olduğu gerçeğini değiştirmez. :)

Bir gün ara verelim Gotham ve Black Sails'i izleyeceğim ben. Hemen tüketmeyelim. :)

Son düzenleme:
Bölüm acayip tempoluydu. Lorenzo ve Riario döktürdü resmen. Ben Leonardo'nun ayahuasca etkisi altında kaldığı sahneyi sevmedim, her dakikada aksiyon olmaz. Arada Leonardo'nun da sıkılacağımız bölümleri olabilir ama dizinin en müthiş oyuncusu olduğu gerçeğini değiştirmez. :)

Bir gün ara verelim Gotham ve Black Sails'i izleyeceğim ben. Hemen tüketmeyelim. :)
bu akşam araya sıkıştırırız bir bölüm :) gotham ı izlemişsin nasıl olsa akşama black sails ve bundan bir bölüm izlersin harika olur :)

bu akşam araya sıkıştırırız bir bölüm :) gotham ı izlemişsin nasıl olsa akşama black sails ve bundan bir bölüm izlersin harika olur :)
İkiside aynı tür dizi peş peşe izlemeyeceğim. Black Sails 4 gün daha beklesin. Bu aralar her gece tek bölüm yanına katık olarakda Episodes dizisi. İzledinmi bu arada bildiğin +18 komedi dizisi. :)

İkiside aynı tür dizi peş peşe izlemeyeceğim. Black Sails 4 gün daha beklesin. Bu aralar her gece tek bölüm yanına katık olarakda Episodes dizisi. İzledinmi bu arada bildiğin +18 komedi dizisi. :)
bende episodes a sıra gelmeyecek gibi :)

buğün pll izledim empire izledim yarın eye candy var episodes için hiç zaman kalmıyor maalesef :)

2x7

Eleştirilecek çokça yönleri var ama severek izlemeye devam. :)

Dizideki bütün kadınlar kevaşe çıktı. Kadın milleti işte eskiden neyse şimdide o. :) Lucrezia malum yatmadığı kimse kalmadı, Clarice ilk fırsatta Lorenzo'yu boynuzladı. Son olarak İma'ya güvenelim dedik o da Leonardo'ya kazık attı. :)

Koskoca Osmanlı taht varisi Türkçe konuşamıyor, her dizi ve filmde de aynımı arkadaş Osmanlıyı arap bedeviler gibi göstermekten vazgeçemiyorlar. İstanbul'da çöl arazisi var sanki. :)

Şifreli kapılar, tuzaklar, gaipten gelen sesler falan bigisayar oyunlarını hatırlattı. :)
9/10