- Reaksiyon puanı
- 39,874
- Puanı
- 1,060
Bu şarkıcıyada çok maruz kalıyorum
Ben demode kaldım bu yeniler benlik değil.Ben de kardeşimden dolayı biliyorum UZİ'yiGençler sayesinde yakalamış oluyoruz modayı
![]()
Bu şarkıcıyada çok maruz kalıyorum
Ben demode kaldım bu yeniler benlik değil.Ben de kardeşimden dolayı biliyorum UZİ'yiGençler sayesinde yakalamış oluyoruz modayı
![]()
Bizde genciz öyle deme
Bu arkadaşta var
Yeniler benlik de değil ama günceli de kaçırmamak gerekBen demode kaldım bu yeniler benlik değil.![]()
Ben demode kaldım bu yeniler benlik değil.![]()
Şarkısız yazmasanız bariYeniler benlik de değil ama günceli de kaçırmamak gerek
Poizi ile Murat Boz düet şarkısı baya iyi![]()
Ben iş yerindeyim yazamam şarkıŞarkısız yazmasanız bari
Neyse bu şarkıdanda bıktım benbunuda açar hep sjsjjs
Sizden sonra yazıp şarkı paylaşıp dengeliyorum ama sohbet tarzı olunca sohbet konusuna taşırımBen iş yerindeyim yazamam şarkıZaten sayaca işlemiyor bu mesajlar idare et şimdilik
Bir Çift Göz, Yerinde Dur ile aynı anda çıktı. Top10'a giremedi ama En Favori Şarkı'da iyi gider bence![]()
Murat olmasa dinlemeye değmez.Yeniler benlik de değil ama günceli de kaçırmamak gerek
Poizi ile Murat Boz düet şarkısı baya iyi![]()
Kim ?Şarkısız yazmasanız bari
Neyse bu şarkıdanda bıktım benbunuda açar hep sjsjjs
Evet.Ben iş yerindeyim yazamam şarkıZaten sayaca işlemiyor bu mesajlar idare et şimdilik
Bir Çift Göz, Yerinde Dur ile aynı anda çıktı. Top10'a giremedi ama En Favori Şarkı'da iyi gider bence![]()
Sizden sonra yazıp şarkı paylaşıp dengeliyorum ama sohbet tarzı olunca sohbet konusuna taşırım
Benim için yılın eni bu şarkı oldu:
Valla tartışmasız yılın en büyük hiti oldu, umarım hakkı verilir En Favori Şarkı'daSizden sonra yazıp şarkı paylaşıp dengeliyorum ama sohbet tarzı olunca sohbet konusuna taşırım
Benim için yılın eni bu şarkı oldu:
hakki yenilir. Bu netValla tartışmasız yılın en büyük hiti oldu, umarım hakkı verilir En Favori Şarkı'da![]()