Şu An Hangi Şarkıyı Dinliyorsunuz? 🎧🎶🎵

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and Bully
Şarkısız yazmasanız bari :A

Neyse bu şarkıdanda bıktım ben :A bunuda açar hep sjsjjs
Ben iş yerindeyim yazamam şarkı :A Zaten sayaca işlemiyor bu mesajlar idare et şimdilik :A

Bir Çift Göz, Yerinde Dur ile aynı anda çıktı. Top10'a giremedi ama En Favori Şarkı'da iyi gider bence :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Ben iş yerindeyim yazamam şarkı :A Zaten sayaca işlemiyor bu mesajlar idare et şimdilik :A

Bir Çift Göz, Yerinde Dur ile aynı anda çıktı. Top10'a giremedi ama En Favori Şarkı'da iyi gider bence :A
Sizden sonra yazıp şarkı paylaşıp dengeliyorum ama sohbet tarzı olunca sohbet konusuna taşırım :A

Benim için yılın eni bu şarkı oldu:

• Güldürdün
Reactions: Bully and 12.Adam
Yeniler benlik de değil ama günceli de kaçırmamak gerek :A

Poizi ile Murat Boz düet şarkısı baya iyi :A
Murat olmasa dinlemeye değmez. :A
Şarkısız yazmasanız bari :A

Neyse bu şarkıdanda bıktım ben :A bunuda açar hep sjsjjs
Kim ? :A

Evet. :A
Sizden sonra yazıp şarkı paylaşıp dengeliyorum ama sohbet tarzı olunca sohbet konusuna taşırım :A

Benim için yılın eni bu şarkı oldu:

• Güldürdün
Reactions: Bully
Acayip oynak bir şarkı, gerçekten de insanda dans etme isteği uyandırıyor. İzlenmesi 39 milyon, Trendler'de 6 numara. Kadir Yanık etkisi.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
İyi benden de sana bu ; bir gün forumdan çeker gidersem aha aşağıdaki senin için geçerli 😂

sarkiyi biliyormusum ama Murat Gögebakan yorumunu ilk kez dinlemis oldum
sarki paylasman iyi oldu yoksa düz sohbete döner konu :A
Unut beni sonrasi Unutamam iyi kombin olmus :A

haydi ben kacayim ve bu sarki geldi sirada. Bunu asiri severim. sözleri cok hosuma gidiyor. Iyi anlastigim veya zamaninda iyi anlastigim ama sonrasina iletisimin kesildigi veya kesilecek olan dostlara gelsin (tabi cok sert bir ayrilik olmamissa) :A
her yasanmisligin bir hatirasi vardir. Iyi hatirlanmak veya hatirlamak dilegiyle (bazen geceleri böyle derinlere dalarim. cok uzun oldu:F)

• Harika
Reactions: 12.Adam and Alemdar
İşte bazı üyeleri de özetleyen bir durum, 'yazsan olmuyor, yazmazsan olmaz' 😂

Bu gece bitiyor mu senin için ? 😂

cok derin manalar iceriyor o durum :A

Yarina tatilim aslinda ama bugün erken uyuyasim var :A
otomatik videoda sirada bu sarki geldi. severiz bunuda :A

sarkiyi biliyormusum ama Murat Gögebakan yorumunu ilk kez dinlemis oldum
sarki paylasman iyi oldu yoksa düz sohbete döner konu :A
Unut beni sonrasi Unutamam iyi kombin olmus :A

haydi ben kacayim ve bu sarki geldi sirada. Bunu asiri severim. sözleri cok hosuma gidiyor. Iyi anlastigim veya zamaninda iyi anlastigim ama sonrasina iletisimin kesildigi veya kesilecek olan dostlara gelsin (tabi cok sert bir ayrilik olmamissa) :A
her yasanmisligin bir hatirasi vardir. Iyi hatirlanmak veya hatirlamak dilegiyle (bazen geceleri böyle derinlere dalarim. cok uzun oldu:F)

Sohbetinizi okudum. :A Uyumlu bir parça da buldum.

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Sohbetinizi okudum. :A Uyumlu bir parça da buldum.

Ula Unut Beni, Unutamam Seni, Hatıran Yeter sonrasında Öyle Kolaysa ?

IMG_6767.jpeg

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam