Starz Da Vinci's Demons - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben kaybetmem ki ama sen kaybedersin.😱
sen neler neler kaybettiğinin farkında değilsin :) benim kapak resmindeki iki sülün gibi kız rectify e ait dünyanın en nadide şaheserlerinden ikiside :) o diziyi izlemeyen ben dizi falan izliyorum demesin hatta intihar etsin bence :))

2x7. bölüm

süperdi

bu bölümde lorenzoyu göremedik, onun yerine zenci carlo çok aktifti, carlo lu sahneler belkide bölümün en iyi sahnelerini oluşturuyordu ..

clarice e kafa kol dalan carlo sonra clarice ve vanessayı öldürmeye gelen adamları temizledi bununlada yetinmedi onları gönderen sasettiyi doğradı :) carlo bunca çabayı boşuna göstermedi tabiki :) clarice in iç dünyasını bende yeni keşfettim harika bişeymiş :)) yani o kadın için değer bunca çabaya :)

lucresia nın beyazıt a yaptığı ziyaret çok anlamsız ve gerksizdi ben son üç bölümdür lucresia yı niye gösterdiklerini bile anlamadım , yine lupo lu bölüm biraz sıkıcıydı ..

2. bayazıd ın türkçesine hayran kaldık hele yanındaki yardımcısı türkçenin dibine vurdu: ''Beyefendii ozmanin kilınc babalarinin saray bulunir '' gibisinden saçma bir cümle kurdu :)) demekki onlara göre biz böyle konuşuyoruz :)) @sürgünüm ün söylediği eleştiriye katılıyorum onlara göre osmanlı arap gibi bişey sanırım zaten o türk dedikleri karakterde arap tipiydi :))

leo lu kısımlar biraz daha güzeldi çünkü leo tuneli açıp tarrak kitabına ulaşmak için zekasına başvurdu bu bölüm :)
son anda çıktıkları mağara deliğindeki harika manzara muhteşemdi :)

kızılderili kadın vücut olarak muhteşem ama çok soğuk bir tip, kadında bir clarice in sıcaklığı veya vanessa sempatikliği yok... kızılderili kadın sadece yatakta iş görür :)
zaten leo ya son sahnede ihanet edişi kadının pek güvenilir olmadığınıda gösterdi:)

@sürgünüm @sokak sanati @Forumdash

Son düzenleme:
2x8

@destere Yorumun 2x7 olacak. Şimdi @sokak sanati ve @Forumdash'ın yorumlarını okudum Lorenzo'ya katlanamamışlar bu bölümde, bende aynı fikire sahibim. :)

Sezon finaline iki bölüm kadar ortalama güzel bir bölüm izledim. :)

Bu diziyi tarihte şöyle olmuştu diye izlememek lazım. Bunu da bir kez daha vurgulmakta fayda var. :)

Beyazıt sahnesi ise harbi saçma ötesi olmuş. Koskoca padişahın oğlu bir kaç yeniçeri ile Vatikan da ne işi var. Gerçi mantık aramaya kalkarsak bir sürü yanlış var takılmamak lazım. :)

Leonardo yine dahilik özelliğini göstererek mıknatıs özellikli kürecikleri yerlerine koyup mağarayı açtı. Yaprak kitabını bulacak sandık yine hayal kırıklığı yaşadık. Annesi de çıkmadı karşımıza büst şeklinde robot heykel çıktı. Bu tam komediydi o zamanlarda sabit telefon olmayacağına göre aşırı saçmaydı. :)

Paraşütle kaçıs sahnesi ve Leonardo'nun Riario'ya yaptığı insanlık güzeldi. :)
8.5/10