sen neler neler kaybettiğinin farkında değilsinben kaybetmem ki ama sen kaybedersin.😱
sen neler neler kaybettiğinin farkında değilsinben kaybetmem ki ama sen kaybedersin.😱
Tek bölüm izlede bende Black Sails'i izleyim.dün izleyemedim davinci yi onun için bugün iki bölüm birden izleme hakkım doğdu
@sokak sanati senin leo ya o kadar saydırıyoruz senden ses seda çıkmıyor![]()
Üçüncü sezondan ses seda yok başlasada birlikte izlesek.@sokak sanati
Fazla bişey kalmamış o zaman Nisan ayıyla birlikte tekrar muhteşem diziler izlemeye başlayacağız.Nisan'da başlar diye bekliyordum.Geçen yıl Got ile beraber izlemiştim.
![]()
Fazla bişey kalmamış o zaman Nisan ayıyla birlikte tekrar muhteşem diziler izlemeye başlayacağız.![]()
Aynı anda başlamasalar daha iyi. Sonra GoT'un gölgesinde kalabilir.Tom Riley göüntüleri paylaşıyordu aslında Ocak'ta. çekimler daha bitmemiş bile olabilir.![]()
Aynı anda başlamasalar daha iyi. Sonra GoT'un gölgesinde kalabilir.![]()
@destere ve sen varsın gözümün gördüğü sakın bir yerlere kaybolayım demeyin bozuşuruz.Yabancı dizi bölümü yetim kaldı.![]()
@destere ve sen varsın gözümün gördüğü sakın bir yerlere kaybolayım demeyin bozuşuruz.![]()
@sürgünüm sabaha doğru uyuduğu için uykusuzluktan artık gözüçift görüyor rakamları çiftleri tek görüyor karıştırmıştırbende Sürgünüm'ün yorumuna bakark dedim zaten.![]()
@sürgünüm sabaha doğru uyuduğu için uykusuzluktan artık gözüçift görüyor rakamları çiftleri tek görüyor karıştırmıştır)
Ne özür diliyorsun sonradan düzeltmiş baksana last edildi yazıyor. O giderken ben geliyordum.Aynen özür dileriz.![]()