Starz Da Vinci's Demons - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2x8. bölüm

harikaydı özellikle leo nun kaçışı güzeldi :)

@sokak sanati ile @Forumdash ın bu bölümde lorenzoyu kıskanması ondan nefret etmeleri normal bencede @sürgünüm :) lorenzonun götürdüğü sarışını görünce bende vatandaşı kıskandım:) o ne biçim bişeydi ya lorenzo artık ölmez ölsede cennete gider :)

leo ile riario nun kaçış planı güzeldi, özellikle leo nun söylediği ''unutmayın bir kürek dolusu güneşte kurumuş deve sümüğünden başka bişey değilsiniz'' tarzı şifreli konuşmaları ilginçti o şifreyi çözen Zo yu da kutluyoruz ben olsam ne sümüğü ne küreği adam dayak yemekten balataları sıyırmış derdim :)
paraşütle atladıkları yerde manzara muhteşemde ordan atlarken birde aşağıdan yukarı doğru kızılderili kızın apış arasına dikiz atmak bulunmaz bir fırsat olmalı :)) millet neler neler görüyor biz burda anca ekran başında pinekleyelim :)

bizim 2. bayazıt ı papa sixtus çip edip bıraktı:) soyunuk bir vaziyette kapıda bırakmakda nedir? adamın karizması yerle bir oldu resmen :)

lorenzo baştanda söylediğim gibi orda sarışın afetin yardımıyla ozzo denen korsanı altedip napoli kralı ferrante nin gözüne girmeyi başardı... üstelik sarışınada girmeyi başardı :) kutluyoruz vatandaşı :)

2x9. bölüm

harikaydı ya heyecan kasırgası şeklinde geçti baştan sona süperdi bölüm
@sürgünüm geç kaldın ben önce izledim bölümü :)

leo ile riario nun amerikadan dönüşüyle başladı bölüm , leo floransayı bıraktığı gibi bulamadı... tek gözlü dük federico, sahte papanın emriyle floransanın ebesini bellemişti resmen her köşe başında kadınlara tecavüz cinayet gırla birde clarice i de esir almışlar tam bir felaket yaşıyordu floransa
bu arada lorenzo alfonso nun karısıyla çekirdek kırıyordu karısını kim biplemiş haberi yok :) alfonso babasının gözünü oyup lorenzonun anlaşma planlarının içine etti bakalım diğer bölüm ne olacak babasının gözleri oyuk heykel gibi duruşu güzeldi :)

nerde kalmıştık ? leo plan proje geliştirdi lorenzonun çip kardeşi carlo ile fırın bacasından tırmanıp içerdekileri uyutması sonunda tek gözlü federico yu safdışı bırakışı ve de federico nun clarise tarafından gözünden kılıçla delinişi harika sahenelrdi ..

asıl olay bölümün sonlarına doğru koptu tamda leo ile üstad andrea heykeldeki şifreyi çözmüşlerdiki cosimonun çip oğlu carlo asıl yüzünü gösterdi meğersem iblisin ta kendisiymiş tarrak kitabını kovalıyormuş carlo :) , bakalım sezon finalinde neler neler olacak...?

unutmadan lucresia ile riario ya da bir kaç kelime sarfedelim..
lucresia yı yıkıyorlar sanırım bayazıtla halvete girecek :)
riario da intihar teşebbüsünde bulundu ama onuda kurtarıp ters vaziyette tavana astılar:))
bu arada riario lucresia nın babası asıl papaya anahtarları teslim etti eğer isterse asıl papa başakları sallaya sallaya dışarı çıkabilir anahtar elinde :) ama onunda ne halt ettiği belli değil kodesten çıkmaya niyeti yok kafayı sıyırmış sanırım :))

@sokak sanati @Forumdash @xemrexxx

Son düzenleme:
2x10 sezon finali

güzel bir sezon finali oldu kafalarda bir sürü soru işareti kaldı aslında diziyi neden nasıl falan sorularını sormadan izlersen mükemmel gidiyor ama bir çok tarihi gerçeklerle pekde uyumlu değil :) neys yani sonunda fantaziye kaçıyor dizi @Çiğdem- izlesin diye yoksa ilgi görmez böyle arada bir tarihte olmayan şeyleride araya sıkıştırmaları şartki fantazik seyircilerin ilgisini çeksin :))

riario papayı kurtardı suya daldı ve baktıkki carlo kazmasının grubu yakalamış adamı gözüne bir şeyler sıkıp işkence ettiler adama sonunda 4 kişiyi teke indirdide kurtuldu işkenceden :)
vanessa nico nun ısrarı ve sahte imzasıyla floransadaki tek yetkili konumunda artık önünde diz çöküyor floransa hakediyor vanessam zaten dizideki en pemboş bakılası şey seviyorum kızın herbir yerini :)
clarice kızlarını alıp kendi köyüne döndü pancar yetiştirecekmiş artık :)

bayazıt tüm hışmıyla döndü bayazıtın orduyla otranto kıyılarına dayanışı haçlıları bayağı korkuttu papa napoli kralı ve floransa boncuğu güç birliği yaptı bayazıt a karşı tabi tarihte otrantoyu bayazıt değil gedik paşa kuşatıyor bayazıt işin hikayesi :)

ayrıca tarihe bağlı kalırlarsa zaten orda leonardoda yok o sahnede lorenzoda yoktu yani orada bayağı bir zorlama senaryo var :)
leonardo tam topu ateşleyecekti babasının uyarısıyla bayazıtın gemisindeki kadının annesi olduğunu anladı o toplar ateşlenmeyecek gibi, zaten tarihe bağlı kalacaklarsa otrantoyu işgal edecektir osmanlı aksi bir durum yalan olur :)

lucresia leo nun çabasıyla kurtardı totoyu, bakalım önümüzdeki sezon kime verecek :)
lucresia nın babası yani gerçek papa da riarionun verdiği anahtarı klullanıp kaçmış zindandan yeni zezonda iki papa iş başında :)

@sürgünüm @sokak sanati @xemrexxx @Forumdash

önümüzdeki sezonu büyük bir aşkla ve şevkle bekliyoruz :)

ne zaman başlayacaktı dizi acaba ?

2x10 sezon finali

güzel bir sezon finali oldu kafalarda bir sürü soru işareti kaldı aslında diziyi neden nasıl falan sorularını sormadan izlersen mükemmel gidiyor ama bir çok tarihi gerçeklerle pekde uyumlu değil :) neys yani sonunda fantaziye kaçıyor dizi @Çiğdem- izlesin diye yoksa ilgi görmez böyle arada bir tarihte olmayan şeyleride araya sıkıştırmaları şartki fantazik seyircilerin ilgisini çeksin :))

riario papayı kurtardı suya daldı ve baktıkki carlo kazmasının grubu yakalamış adamı gözüne bir şeyler sıkıp işkence ettiler adama sonunda 4 kişiyi teke indirdide kurtuldu işkenceden :)
vanessa nico nun ısrarı ve sahte imzasıyla floransadaki tek yetkili konumunda artık önünde diz çöküyor floransa hakediyor vanessam zaten dizideki en pemboş bakılası şey seviyorum kızın herbir yerini :)
clarice kızlarını alıp kendi köyüne döndü pancar yetiştirecekmiş artık :)

bayazıt tüm hışmıyla döndü bayazıtın orduyla otranto kıyılarına dayanışı haçlıları bayağı korkuttu papa napoli kralı ve floransa boncuğu güç birliği yaptı bayazıt a karşı tabi tarihte otrantoyu bayazıt değil gedik paşa kuşatıyor bayazıt işin hikayesi :)

ayrıca tarihe bağlı kalırlarsa zaten orda leonardoda yok o sahnede lorenzoda yoktu yani orada bayağı bir zorlama senaryo var :)
leonardo tam topu ateşleyecekti babasının uyarısıyla bayazıtın gemisindeki kadının annesi olduğunu anladı o toplar ateşlenmeyecek gibi, zaten tarihe bağlı kalacaklarsa otrantoyu işgal edecektir osmanlı aksi bir durum yalan olur :)

lucresia leo nun çabasıyla kurtardı totoyu, bakalım önümüzdeki sezon kime verecek :)
lucresia nın babası yani gerçek papa da riarionun verdiği anahtarı klullanıp kaçmış zindandan yeni zezonda iki papa iş başında :)

@sürgünüm @sokak sanati @xemrexxx @Forumdash

önümüzdeki sezonu büyük bir aşkla ve şevkle bekliyoruz :)

ne zaman başlayacaktı dizi acaba ?
hayırr fantazik izlemiyorum ben fantastik izliyorum ikisi ayrı şeyy:F:F:F

3x1

Özlemişim be Leonardo. Gerçekten güzel bir bölümdü. :)

Bizimkiler saldırdıkça nasıl mutlu oldum anlatamam. Hele Alfonso'yu öldüren eleman neydi öyle? Tamam Türkleri kötü gösteriyorlar falan gibi sığ düşüncelere sahip değilim ama ''Yaşlıları ve sakatları öldürün! Geri kalanını köle yapın!'' kadar da değil. Yalnız iyi koyduk öyle böyle koymadık çok iyi koyduk. :) Şaka maka o sancağı oraya dikti ya o yiğidimiz, tüyler dikenleşti. :Z
8.5/10

a01Zq7.jpg

3x1. bölüm

savaş sahneleri güzel olmakla birlikte yer yer sıkıcıydı ?

geçen sezonki yorumdada söylemiştim
otranto yu almamız lazım gerçek tarihe bağlı gittiler :)

koskoca ypımda onlarca masraf edenler doğru dürüst türkçe bilen birini bulamamışlar lanet olsun :) ''yaşlilari öldürttin geri kalalari yasatmayin derken ben gülüyordum :)
alfonso ayısı öldü hiç sevmezdim dallamayı güzel oldu :)
meğersem türkler leonardonun eserlerini çalıp anca öyle girmiş ortantoya.. silahları nasıl arakladıkları belli değil :)
lucrezia ve vanessamı göremediğim boş bir bölümdü :)

ben pek bu sezonun ilk bölümünde bir zevk alamadım @sürgünüm sen sevmişsin diziyi @xemrexxx de sevmiş sanırım ? ben aradığımı bulamadım :))

tosuncuğa iyi oldu kazığa oturttular :))

senin yorum nerde @xemrexxx

3x1. bölüm

savaş sahneleri güzel olmakla birlikte yer yer sıkıcıydı ?

geçen sezonki yorumdada söylemiştim
otranto yu almamız lazım gerçek tarihe bağlı gittiler :)

koskoca aypımda onlarca amsraf edenler doğru dürüst tükçe bilen birini bulamamışlar lanet olsun :) ''yaşlilari öldürttin geri kalalari yasatmayin derken ben gülüyordum :)
alfonso ayısı öldü hiç sevmezdim dallamayı güzel oldu :)
meğersem türkler leonardonun eserlerini çalıp anca öyle girmiş ortantoyu nasıl arakladıkları belli değil :)
lucrezia ve vanessamı göremediğim boş bir bölümdü :)

ben pek bu sezonun ilk bölümünde bir zevk alamadım @sürgünüm sen sevmişsin diziyi @xemrexxx de sevmiş sanırım ? ben aradığımı bulamadım :))

tosuncuğa iyi oldu kazığa oturttular :))
3x2 yi izle vanessa neler yapıyor neler:D

3x2. bölüm

bir önceki bölüme göre çok daha güzeldi ben savaşlı sahneelri fazla sevmiyormuşum demekki savaşlı bölüm uzayınca ilk bölümü pek sevmemiştim burda işler değişti
@xemrexxx vanessayı anlatmışsın ama rodrigodanda bahsedeydin biraz @Çiğdem kesin başlardı diziye :))
ölü sertliği adamın malafatı ne hale getirmişti:))) kızkardeşi laura vites kolunu beşten bire aldı tek hareketle :))

ayrıca bu bölümde güzelliklerde vardı
mesela vanessam çok etkili bir konuşma yaptı izleyicilerin bamyaları döküldü heyecandan , o bebesini anlayamadım vanessayı emmiyor çip mırın kırın yapıyor deniz anası kılıklı süt anneye koşturuyor insan vanessayı bırakırmı :)) büyüyünce kesin top olacaktır tercihleri bozuk beybinin :)
lucresia clarice e yakalandı ama clarice gerdanlığı tekrar kadına verdi ilginçtir affetmiş gözüküyor lucresia yı ..
leo nun iple karşıdan karşıya geçme sahnesi güzeldi
leo fadırını kaybetti fadırın kelle gitti ama giderayak leoyu bayağı gaza getirdi fadırcık ?

atalarımız o kadar gaddarmıymış tam bir işit portresi çizmişler :)
ya islamiyeti kabul et ya kelle gider uygulaması bayağı bir günümüz işit benzeri bir sahne, olmuş osmanlıyı kalaylamışlar epeyce :))

@sürgünüm ikinci bölüm yorumunu bekliyoruz
@sokak sanati kazayla izlediğin bölümün yorumun nerde
@xemrexxx sen 3x2 de nereye yorumunu yaptın?????:)

@Çiğdem- i etiketlerken hata yapmışım kelime eksik olunca kız anlamıyor etiketlendiğini ? :)) :))

3x2. bölüm

bir önceki bölüme göre çok daha güzeldi ben savaşlı sahneelri fazla sevmiyormuşum demekki savaşlı bölüm uzayınca ilk bölümü pek sevmemiştim burda işler değişti
@xemrexxx vanessayı anlatmışsın ama rodrigodanda bahsedeydin biraz @Çiğdem kesin başlardı diziye :))
ölü sertliği adamın malafatı ne hale getirmişti:))) kızkardeşi laura vites kolunu beşten bire aldı tek hareketle :))

ayrıca bu bölümde güzelliklerde vardı
mesela vanessam çok etkili bir konuşma yaptı izleyicilerin bamyaları döküldü heyecandan , o bebesini anlayamadım vanessayı emmiyor çip mırın kırın yapıyor deniz anası kılıklı süt anneye koşturuyor insan vanessayı bırakırmı :)) büyüyünce kesin top olacaktır tercihleri bozuk beybinin :)
lucresia clarice e yakalandı ama clarice gerdanlığı tekrar kadına verdi ilginçtir affetmiş gözüküyor lucresia yı ..
leo nun iple karşıdan karşıya geçme sahnesi güzeldi
leo fadırını kaybetti fadırın kelle gitti ama giderayak leoyu bayağı gaza getirdi fadırcık ?

atalarımız o kadar gaddarmıymış tam bir işit portresi çizmişler :)
ya islamiyeti kabul et ya kelle gider uygulaması bayağı bir günümüz işit benzeri bir sahne, olmuş osmanlıyı kalaylamışlar epeyce :))

@sürgünüm ikinci bölüm yorumunu bekliyoruz
@sokak sanati kazayla izlediğin bölümün yorumun nerde
@xemrexxx sen 3x2 de nereye yorumunu yaptın?????:)

@Çiğdem- i etiketlerken hata yapmışım kelime eksik olunca kız anlamıyor etiketlendiğini ? :)) :))
ben 2.sezon başlamadan 1.sezonu bitirmeyi çok düşünmüştüm aslında ama fırsat olmadı şimdi 3.sezona gelmişler kısmet değilmiş cnm :F:F:F

3. Sezon ilk 2 bölümü izledim.

Savaş sahneleri 1-2 sahne dışında hiç etkileyici değildi. Türklere helal olsun.:Z Adamlar yine iyi dinini değiştirene yaşam hakkı veriyor.

Venessa'nim meclis Konuşması en iyi meclis Konuşmasıydı. Orada metris olayina girdi ve ardarda kapaklar süperdi.:D

Da Vinci'nin Mancınik patlatma olay süperdi. İçkiler ile harika bir zeka yaa.:F
Kuleden uçma sahneside güzeldi.

Babası rahmetli oldu. Gevur gitti. Cehennemde yansın artık.:D
Alfanzo boğasının ölümüne bende sevindim.:F
Mitra'nın oğulları mı ne. Bizim Riaro lucrasia Da Vinci hepsi bu oğullardan olacak final oalcak sanırım. Neye hizmet ediyorlarsa attık ama sezonu böyle geçirecekler.

Ben ortalama buldum başlangıcı. 8/10 iki bölüm ortalaması.

3. Sezon ilk 2 bölümü izledim.

Savaş sahneleri 1-2 sahne dışında hiç etkileyici değildi. Türklere helal olsun.:Z Adamlar yine iyi dinini değiştirene yaşam hakkı veriyor.

Venessa'nim meclis Konuşması en iyi meclis Konuşmasıydı. Orada metris olayina girdi ve ardarda kapaklar süperdi.:D

Da Vinci'nin Mancınik patlatma olay süperdi. İçkiler ile harika bir zeka yaa.:F
Kuleden uçma sahneside güzeldi.

Babası rahmetli oldu. Gevur gitti. Cehennemde yansın artık.:D
Alfanzo boğasının ölümüne bende sevindim.:F
Mitra'nın oğulları mı ne. Bizim Riaro lucrasia Da Vinci hepsi bu oğullardan olacak final oalcak sanırım. Neye hizmet ediyorlarsa attık ama sezonu böyle geçirecekler.

Ben ortalama buldum başlangıcı. 8/10 iki bölüm ortalaması.

bu bölümde babasının sözleri etkili olmuş olabilir babası ölmeden önce mithras ın oğullarını bayağı kalayladı babasından etkilendiyse leo, onlara pek katılmayacak gibi :)

ben 2.sezon başlamadan 1.sezonu bitirmeyi çok düşünmüştüm aslında ama fırsat olmadı şimdi 3.sezona gelmişler kısmet değilmiş cnm :F:F:F
zararın neresinden dönersen kardır başlasan yetişirsin bir kaç yıla :))

Başka izleyecek diziniz yok mu, niye buna bu kadar ağırlık verdiniz? @destere Öteki geride kaldığın dizileri izle biraz da.