ben daha izlemedim hatta dün yavaşla dedin ?Homeland 5x4'ü izlemiştim.
Her gün bir bölüm deyip anlaşmıştık ya, nasıl dost kazığı oluyor?
bu arada şimdi 3x4 olmuş düzeltmişsin gibi
ben daha izlemedim hatta dün yavaşla dedin ?Homeland 5x4'ü izlemiştim.
Her gün bir bölüm deyip anlaşmıştık ya, nasıl dost kazığı oluyor?
Abi 1 bölümden fazla izleme diye yavaşla dedim. Her neyse, şimdi kaçı izliyoruz? Sen 4'ü izledin mi?ben daha izlemedim hatta dün yavaşla dedin ?
bu arada şimdi 3x4 olmuş düzeltmişsin gibi
ben hala dördü izleyemedimAbi 1 bölümden fazla izleme diye yavaşla dedim. Her neyse, şimdi kaçı izliyoruz? Sen 4'ü izledin mi?
Dün elektrik kesintisinden izleyemedim. Sen demek ki 2 gündür hiç izlememişsin. Şimdi yatmadan 1 bölüm izle bari?ben hala dördü izleyemedim
fırsat bulursam yarın akşama kadar 4 le 5 i izlerimDün elektrik kesintisinden izleyemedim. Sen demek ki 2 gündür hiç izlememişsin. Şimdi yatmadan 1 bölüm izle bari?
İyi, tamam yarına kadar izlemiyorum. Ben de izleyecek dizi nasılsa çok var.fırsat bulursam yarın akşama kadar 4 le 5 i izlerim
5. bölümü izleyebilirsin daha izlemediysen, ben iki bölüm izlerim yarına kadar ?İyi, tamam yarına kadar izlemiyorum. Ben de izleyecek dizi nasılsa çok var.
5. bölümü izleyebilirsin daha izlemediysen, ben iki bölüm izlerim yarına kadar ?
ben gazete yazılarındanda yorumlardanda sıkıldım artık siyasetle ilgili hiçbişeyle ilgilenmiyorumBurda çene yaparken vakit geçti. How to Get Away With Murder ve 2 komedi dizimin bölümleri var onları bitireyim de süre kalırsa anca geçerim. Çünkü 5'ten sonra gazete okumaya geçiyorum ve bütün köşe yazılarını okuyorum. Hem uykuya da iyi geliyor.
Benimki alışkanlık, siyasetle iç içe bir evde büyüdüğüm için ilkokula giderken gazete okumaya başladım, yaklaşık 25 senedir de her gün 4-5 gazete okuyorum. Komik olan ne biliyor musun? İsmi lazım değil forumdaki 18-20 yaşında adamlar siyaset dersi vermeye kalkıyorlar ben dahil herkese. Siyaseti bizzat yaşayan ben bilirim, çünkü petrolden her gün mazotu ben alıyorum, ay sonu 440 lira Bağkur taksitini ben ödüyorum, mutfak tüpünün yanına pahallılıktan varılmıyor. vs. Burada babasından haşlık alıp bazı insanların ahkam kesmesini anlamıyorum. Belki sorsam marketteki zeytin ve peynirin fiyatı ne bilmez. Biz tabii sert tepki gösterip kimsenin kalbini kırmamaya çalışıyoruz orası ayrı.ben gazete yazılarındanda yorumlardanda sıkıldım artık siyasetle ilgili hiçbişeyle ilgilenmiyorum
memleketten sıkıldım kısaca.... şeytan diyor git afrikaya ilkel bir kabileye katıl doğal hayatı yaşa sahtekarlıklardan yüzsüslüklerden yalancılardan uzak dur ?
tüm sezonu bitirdim şimdi gelelim pointlere
1.sezon: 8.4
2.sezon: 8.8
3.sezon: 6 (zar zor)
3.sezonun senaryosu @EFE UYSAL ve @Billy Kane in dirilişi gibi zamazingoydu
gedik ahmet paşa otrantoda ölmüyor bir kere edirne de ölüyor
onu geç fatih sultan mehmetin yerine tahta geçen 2.beyazıt bile öldü dizide
dizide gördüğümüz vlad seferden 4 yıl önce ölmüş olmalıydı çok saçma olmuş
venedik in osmanlıya karşı gelmesi de saçmalıktı
riarionun papayı öldürmesi de uydurulmuş adam daha yaşıyor otrantodan sonra
kısacası senarsitler elemini kederini kusmui tarihsel olarak burada
esas vahim olan dizide en sevdiğim karakterler riario ve clarice in başına gelenlerdi. clarice i de vaktinden önce haçlı seferi başlatmak için öldürdüler.
riario önce labirente katıldı sonra döndürüldü da vinci tarafındn sonra yine bişiler oldu ana sancısı başına vurdu yaşlı kadınla birlikte oldu
vanessa nasıl lorenzo ile kaldı onu da anlamadım kızcağız iyi biriydi onu da bozdular
riarionun yüzbaşını ve kardinali öldürmesi falan da saçmaydı bence
lucrezia nın hikayesini de beğenmedim ulubatlı hasan gibi öldü kız italyayı kurtardı kendi can verdi
sophia keşke daha önce girseydi diziye yazık oldu az gördük bir de o zekayla nasıl lupodan kurtulamadı kız çok mantıksız
da vincinin anası da final sezonu diye apar topar öldürüldü gedik ahmet tarafından
vlad gerçekten vampir galiba yandı-zehirlendi-boğazı kesildi ölmedi
niconun hikayesi ucu açık bırakıldı acaba netti tarihte araştırmalı
@destere @sürgünüm @Çiğdem- @Harunnn60
ne kadar izlenirse izlesin final bölümü diye millet izlemiştir son sezonda cıvıtmaya başlamıştı dizi ama yinede devam etseydi izlerdimSezonuna başlamadan iptal edilen Da Vinci’s Demons (Starz) 0.07 izlenme oranı tutturup 233 bin izleyiciyi ekran karşısına çekmiş. Söylenecek bir şey yok. İptal edildi zaten.