Starz Da Vinci's Demons - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şu sıralar uğraşamıyorum buralarla.
Ne dediniz özet geç bakem.
dedimki leo şu tarrak! kitabını aramaktan vazgeçse sadece keşifler buluşları beyniyle yapsa süper olacak
biz leo nun falcılık yapmasını değil zekasını kullanmasını istiyoruz zekasına saygımız var
yoksa koca karı hurafeleri peşinden koşarken leo çok ofsayt bir karaktere dönüşüyor
şu an dizideki favorim lorenzo ile riario leo lu sahneler boş geçiyor umarım düzelir

Son düzenleme:

2-3 bölüm öyle boşluyor ama sonra düzelecektir bence. 3. sezond aha iyi bir Leo göreceğiz ki sezan finalini izle öyle konuşalım.

2-3 bölüm öyle boşluyor ama sonra düzelecektir bence. 3. sezond aha iyi bir Leo göreceğiz ki sezan finalini izle öyle konuşalım.
zaten bir iki güne bu sezonu bitiriyoruz ondan sonra gelsin yeni sezon

yeni sezon başlangıcı ne zamandı ?

Glu glu wak wak'ı izlemiyorum.
Ayrıca Da Vinci'yi Emre izliyor.
emre bozuk saat misali bazen doğruyu gösteriyor mesela downton abbey ide izliyor
)

şimdi aklıma geldide empire ı izle mutlaka süper bir dizi
bu sezon çıkan ve gerçekten başarılı olan nadir dizilerden biri

rectify ile the knick ı da mutlaka listeye al, özellikle rectify harikadır bir numara gelmiş geçmiş en nadide dizidir

Empire'a biraz tepkiliyim nedendir bilmiyorum ama çekici gelmiyor.

the Knick'i 2. bölümde terkettim.
Diğerlerini izlemedim.

Empire'a biraz tepkiliyim nedendir bilmiyorum ama çekici gelmiyor.

the Knick'i 2. bölümde terkettim.
Diğerlerini izlemedim.
empire a tepkiliyim falan deme @xemrexxx totoşu anında ırkçılıkla etiketliyor bizi
viola yuvarlağını izlemiyoruz diye ırkçı faşo ilan etti bizi
oysa violanın renginde sorun yok sorun totosunun yere yakın oluşundan kaynaklı

rectify bana göre muhteşemdirde herkesin seveceği tür değil ben bu tarz sessiz sakin dizileri seviyorum ruhu dinlendiriyor

Rectify'i direk sildim şuan.
Emre'yi takan kim.
HTGAWM muhteşem bir diziidir bence yazık etmişsin.