Sana atan kim ayolNiye laf atıyorsun o zaman
Sana atan kim ayolNiye laf atıyorsun o zaman
Bana hayal görüyor demişsinSana atan kim ayol
Hahahahahh dedim ne olacak istediğime istediği derim şekerimBana hayal görüyor demişsin
Beni deli etmeHahahahahh dedim ne olacak istediğime istediği derim şekerim
Kaliteli dizilerimiz için youtube sayfasımıza bekleriz Kaliteye hasret kaldınız biliyorum. Çok az kaldı. Şu Çukur'dan bi kurtulabilirsekKaliteli bir dizinizi görelim artık
Eski bu oyun fazla yer kaplamıyor. Mobil halinden 10 - 12 sene öncesinde çıktı.Mobil halini birkaç kez indirmiştim ama her seferinde bir süre sonra koptum. Şimdi bilgisayara indirmeye kalksam hem çok yer kaplar hem de hevesim yine kaçar o yüzden helal olsun. @mrt-06
Harbiden niye devam ettiriyorsunuz hala Çukur’uKaliteli dizilerimiz için youtube sayfasımıza bekleriz Kaliteye hasret kaldınız biliyorum. Çok az kaldı. Şu Çukur'dan bi kurtulabilirsek
Yeter artık bırak şu benzetmeleri
Sen oldunu kabul et @serhatt peşinden düşer @Forumdash Tekrar peşine takılır amaYeter artık bırak şu benzetmeleri
Sen ölmedikce o dizi devam edecek @ÇiğdemHarbiden niye devam ettiriyorsunuz hala Çukur’u
Faruk bey bu adamı mı seviyor @ForumdashSen oldunu kabul et @serhatt peşinden düşer @Forumdash Tekrar peşine takılır ama
Ayy yok bacım Aç karnını doyurmak için bi tas corba vermek için peşine düşerim ancak @eskiciSen oldunu kabul et @serhatt peşinden düşer @Forumdash Tekrar peşine takılır ama
Sen zaten delirmişsin .ssBeni deli etme
Ayy yok bacım Aç karnını doyurmak için bi tas corba vermek için peşine düşerim ancak @eskici
Kedi besler gibi beslicekmiş seniFaruk bey bu adamı mı seviyor @Forumdash
Çöpçü hali daha iyi
Sen oldunu kabul et @serhatt peşinden düşer @Forumdash Tekrar peşine takılır ama
ekmeeeeğni bile tasa doğrucam @eskiciKedi besler gibi beslicekmiş seni