İnterneti kapatıp yeni sekme açarak dinozor da zıplatılabilir
En güzeli bu kütük bey birde kahveİnterneti kapatıp yeni sekme açarak dinozor da zıplatılabilir
Kız sen harbiden kör cahilsinAnkaraya yapılacak avmlerin taslakları sandım bende @sokak sanati @Yiğitt @Bully @sokak sanati @serhatt @xemrexxx
Aklım zaten gidip geliyordu birde şey olayıyla hanı şeylikte aklın başında olmaz derlerya tam gitti işte @Forumdash @mrt-06 @Yiğitt @Bully @sokak sanati @kerem @xemrexxxKız sen harbiden kör cahilsin
Ablacım onların devri bitti artık
Anladım anladım neylikte aklın gittiğiniAklım zaten gidip geliyordu birde şey olayıyla hanı şeylikte aklın başında olmaz derlerya tam gitti işte @Forumdash @mrt-06 @Yiğitt @Bully @sokak sanati @kerem @xemrexxx
@Yiğitt bilgisayarda ne yapıyordur tahmin etmek zor değil. @sokak sanati
Bilgisayarımı kıskanıyorsunuz, nazar değdireceksiniz üç koldan zaten. @MasacRE @Çiğdem@Yiğitt bilgisayarda ne yapıyordur tahmin etmek zor değil. @sokak sanati
ATC City Ankara'dan daha iyi, pavyonlarımız daha gelişmiş.Bu arada konuyu senin açtığını görünce şehir kesin ANKARA'dır dedim, konuyu görünce olmamış atacaktım kıyamadım... YAZIKLAR OLSUN diyorum sadece... @mrt-06
Anam ona nazar değse ne olacak. .ss
Ben para vermem öyle şeylere
Çukurdan aliçoya benzetiyordum seni kızıyordunBen para vermem öyle şeylere
Kızarım tabi benzemiyorum çünküÇukurdan aliçoya benzetiyordum seni kızıyordun
Sen beni kendinle mi karıştırdın fesat .ss
@MasacRE şehrimi nasıl buldun. Yorum yapmamıştın, malum dönemde.