Çukurdan aliçoya benzetiyordum seni kızıyordun
Benziyor mesleğiniz aynı @serhatt @Forumdash @xemrexxxKızarım tabi benzemiyorum çünkü
@eskici bundan daha daştır
Bu adam eskici değil ki
Aaa hemen baltayı indirelim kütük kafasına @MasacRE 😱😱😱Bir konuda bana karşı düşmanlık yaptı ben de bir süre konuşmama kararı almıştım. Ben de ona ilgi göstermiyordum.
Bu adam eskici değil ki
@eskici daha modern görüyor mesleğini iş adamı gibi @Forumdash@eskici bundan daha daştır
azalan bir meslek alanı o yuzden modernleşen bir iş alanı sanıyor demek @eskici @serhatt@eskici daha modern görüyor mesleğini iş adamı gibi @Forumdash
Öyle tabi ne sandın@eskici daha modern görüyor mesleğini iş adamı gibi @Forumdash
Senin yapımcılık ne alemde devam ediyor musun
Evet ama şu aralar inzivaya cekildim Başka yapımcılari desteklıyorum belki ortak filan oluruz Yeni sezonda görüşücez amaSenin yapımcılık ne alemde devam ediyor musun
Başladın yine uydurmalara@eskici daha modern görüyor mesleğini iş adamı gibi @Forumdash
Hayal görüyor
Belli oluyor Timur Savcı’nın dizilerine sarmışsınEvet ama şu aralar inzivaya cekildim Başka yapımcılari desteklıyorum belki ortak filan oluruz Yeni sezonda görüşücez ama
Arkamdan konuşma etiketle öyle konuşHayal görüyor
@xemrexxx yemeğe cıkıyor toplantı ayarlıcak bize Biraz sessiz olurmusun şuan ortakliğin detaylarını vermek istemıyorumBelli oluyor Timur Savcı’nın dizilerine sarmışsın
Kaliteli bir dizinizi görelim artık@xemrexxx yemeğe cıkıyor toplantı ayarlıcak bize Biraz sessiz olurmusun şuan ortakliğin detaylarını vermek istemıyorum
Muhatabım olmadığını söylemiştimArkamdan konuşma etiketle öyle konuş
Niye laf atıyorsun o zamanMuhatabım olmadığını söylemiştim