Biliyorum bizim sınıftaki kızlarda vardı.Biz de her hafta sonu giderdik küçükken.. Ben de ordan Samsung Corby almıştım renkli kapakları değişen.
Onun karşısında birde bir ara barakalardan bir avm yaptılardı kıyafet pazarı gibi. Hatırlıyor musun.
Biliyorum bizim sınıftaki kızlarda vardı.Biz de her hafta sonu giderdik küçükken.. Ben de ordan Samsung Corby almıştım renkli kapakları değişen.
Düşük seviyeli halk için yaptım. Birde bazı yerleşim yerlerindeki okulları yıktım halk cahilleşsin diye.Migros beni daha elit hissettiriyor.
Düşük seviyeli halk için yaptım. Birde bazı yerleşim yerlerindeki okulları yıktım halk cahilleşsin diye.
Evet Millenium Outlet gibi bir şeydi.Biliyorum bizim sınıftaki kızlarda vardı.
Onun karşısında birde bir ara barakalardan bir avm yaptılardı kıyafet pazarı gibi. Hatırlıyor musun.
Hayatımda hiç avakado yemedim galiba. sosunu hiç hiç yemedim. .ssBen Avokado sosu bir AVM'de bulamayınca kendimi düşük profilli hissediyorum. Hassas noktam..
Imamhatip yapsaydın yıkmayıp. Aynı şey.
Hey gidi günler ya, @Yiğitt biliyor mu acaba buraları. Allah'ın keçiören kekosu.Evet Millenium Outlet gibi bir şeydi.
Hayatımda hiç avakado yemedim galiba. sosunu hiç hiç yemedim. .ss
İmamhatip yok ya ama camii ve kiliseleri arttırdım.
Haaa iyi o zaman eksik hissetmiştim kendimi.Şeyma subaşı dışında yiyen yok zaten o sosu.
Bir kez teleferiğe binmedik, Gökçek'e güvenemedik.Anca şelale, teleferik.
Bu hali niyeyse çok cazip etmedi ruhumuz fakir sanırım bizimMigros pahalı dediniz Sabancı ile ortaklık yapıp CarrefourSA'yı kurduk elhamdüllilah. @xBUGRAx @sokak sanati @Çiğdem
Ekli dosyayı görüntüle 78419
Daha iyi avmler de var ablacım ilk sayfaya baksanaBu hali niyeyse çok cazip etmedi ruhumuz fakir sanırım bizim
İyilerini değilki ucuzlarını arıyor gönlüm Birde gösterissiz olanlarınıDaha iyi avmler de var ablacım ilk sayfaya baksana
Ablacım bu konu benim bilgisayar oyunundaki şehrim bu arada.İyilerini değilki ucuzlarını arıyor gönlüm Birde gösterissiz olanlarını
Ankaraya yapılacak avmlerin taslakları sandım bende @sokak sanati @Yiğitt @Bully @sokak sanati @serhatt @xemrexxxAblacım bu konu benim bilgisayar oyunundaki şehrim bu arada.
Yok beee dedim ya ilk mesaja bak diye.Ankaraya yapılacak avmlerin taslakları sandım bende @sokak sanati @Yiğitt @Bully @sokak sanati @serhatt @xemrexxx
Resimlerine baktımda anlamadım proje gibiYok beee dedim ya ilk mesaja bak diye.
Proje gibi ama güzel oyun. Ankara'da deniz mi var ablacım.Resimlerine baktımda anlamadım proje gibi
Oyunlarla ne alakam var benim Ankara projelerini tanıtıyorsun sandım
Aaa doğruda oan o ayrıntı hiç aklıma gelmediProje gibi ama güzel oyun. Ankara'da deniz mi var ablacım.
Ablacım zaten senin pc'sine oyun yüklenmez.Aaa doğruda oan o ayrıntı hiç aklıma gelmedi
Forum youtube ve yabancı diziler için kullanıyorum bilgisayarı zaten aylardır netsiz oyüzden durabiliyorum