Anarşi çıkarmayacaksan gel bekleriz.ATC yönetimi dikta ama yine de Türkiyeden iyidir herhalde. Tası tarağı toplayıp geliyorum.
Anarşi çıkarmayacaksan gel bekleriz.ATC yönetimi dikta ama yine de Türkiyeden iyidir herhalde. Tası tarağı toplayıp geliyorum.
Bayıldım canımYaşamak ister misin, yakında eşcinsel evliliği de yasalaştıracağız.
Çok gururlandım okurken sağolasınRica ederim sayın cumhurbaşkanım.
Nüfusu mu arttırmak istemiyorsun.Ülkemizde Eşcinsel evliliği yasallaştırıyoruz duyurulur.. @sokak sanati @Ahmed @Silinmiş Üye @xemrexxx @xBUGRAx
@serhatt 'ıda isteyen bir ülke çıktı sonunda
Komple Fav10'u toplamaya çalışıyorum bu kararla.Bayıldım canım
Üçlü nikah da yasallaşsın. @serhatt @Silinmiş Üye ve ben yapabiliriz.Ülkemizde Eşcinsel evliliği yasallaştırıyoruz duyurulur.. @sokak sanati @Ahmed @Silinmiş Üye @xemrexxx @xBUGRAx
Nüfus sıkıntım yok zaten çok artarsa füze atıyorum kendime.Nüfusu mu arttırmak istemiyorsun.
Bakanlarıma danışayım. 😱Üçlü nikah da yasallaşsın. @serhatt @Silinmiş Üye ve ben yapabiliriz.
2 senedir yapıyorum o beni taklit etmiş olabilir.Bütün projelerini taklit etmişsin. Kanal yapmışsın bir de ona fena güldüm.
Üçlü nikah da yasallaşsın. @serhatt @Silinmiş Üye ve ben yapabiliriz.
Evlere tıkılıp kaldık normal cnm.Bu mesajdan bir Atatürk barajı verimi alıyorum. Ekran yandı
Bayrağımız benim resmimden oluşuyor.Bayrak bu olacaksa anarşist olmam, ülkenin her rengi eşit ve huzur içinde yaşarız.
Artık sözlerine hak veriyorum, bugün resmen aydınlanma yaşadım.Kanal projesi eskiydi galiba ama neyse öyle olsun. Sonuçta iki dikta birbirini taklit etmiş, kim once kim sonra ne fark eder.
3. kişi başkası olursa olurÜçlü nikah da yasallaşsın. @serhatt @Silinmiş Üye ve ben yapabiliriz.
Mülteci olarak alıyoruz sizi, birde darbe mi yapacaksınız.O zaman darbe yapar indiririz hükümeti.
Aman tüm forum olmasın parazitleri eleKomple Fav10'u toplamaya çalışıyorum bu kararla.
Bu evde işsiz var demek o. .ssBirde o kırmızı yuvarlak içine alınan şeyler bilboard mu? Reklam niye yok. Parası mi yok bu milletin reklam veremiyor. Halk aç aç
Ben yorum yapmıyım mesajına.Aman tüm forum olmasın parazitleri ele