Bayrağımız benim resmim.O zaman bayrağımız rengarenk olsun. Bütün renkleri temsil ediyor işte daha iyisi var mı?
Bayrağımız benim resmim.O zaman bayrağımız rengarenk olsun. Bütün renkleri temsil ediyor işte daha iyisi var mı?
Nasıl istersenBen yorum yapmıyım mesajına.
Çok gururlandım okurken sağolasın
Bu evde işsiz var demek o. .ss
Ben zaten toplumu temsil eden bir imgeyim.Bayrağa niye kendi resmini bastırıyorsun? Para olsa neyse de bayrak toplumu temsil etmeli.
Allah korusun, Batıkent'i mahvetti burayı asla..Gimsa’ya bir arazi ayarla kendine has mimarisiyle açsın bir şube. @mrt-06
Hahaha çok iyi olmuş, kaydettim.Buyurun başkanım, billboardlara asarsınız.
2 senedir bu şehrim var nomralde 2004'lerden beri oynuyorum ara ara.Bunun zamaninda facebook'da Millioneire City halini oynamıştım 2-3 sene boyunca baya gelistirmiştim bu arada sonra sıkıldım bıraktım, bir gün bakayım diye bir girdim oyunu kapatmışlar ama çok benziyor belki de alt yapıları aynıdır. Oyuna kuş bakış açısı bile aynı çünkü ama oyunun nesneleri de benziyor. Sonra bu muydu bilmiyorum ama budur galiba, geçen aylarda indirdim ama iki günde sıkıldım valla iyi sabretmişsin gerçekten. @mrt-06
Niye 😱istemsizce güldüm.
Maalesef öyle bir sıkıntım var biraz.İstihdam yaratamıyorsu
Sağolasın reyiz.Güzel bir şehir olmuş beğendim
Kazıklat halkını Migros’ta.Ben zaten toplumu temsil eden bir imgeyim.
Allah korusun, Batıkent'i mahvetti burayı asla..
Gimsa da eski Gimsa değil..Kazıklat halkını Migros’ta.
Eyvallah. .ssHitler senin getirini götürünü yapar artık bundan emin oldum.
3 hiç oynamadım ben hep 4 oynadım, farkı var mı? Teşekkürler.Simcity3 ruh hastalığı vardı bendede...o ada yetmezdi bana.
insan çok pis sarılıyor şehrine..büyümesini gelişmesini izlemek tek tek cadde sokakalarda gezmek muazzam bir zevk.
iyi emek harcamışın @mrt-06
Az oynamadım bu oyunu zamanında. Bunu ve bir de Cities XL diye bir oyun oynardım. Ama hiç bu kadar ilerlememiştim, gerçekten helal olsun.ATC BİRLEŞİK CUMHURİYETİ
2 yıllık Simcity şehrimdir..
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @Sherlock @mesmeso61 @Maskeli Fedai @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @Dosi @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @eskici @yigit_00 @12.Adam @pompy @emreemreu @xdragxx @Felon
Batıkent Carrefour yıkıldığından beri hiçbir şey eskisi gibi değil...Migros pahalı dediniz Sabancı ile ortaklık yapıp CarrefourSA'yı kurduk elhamdüllilah. @xBUGRAx @sokak sanati @Çiğdem
Ekli dosyayı görüntüle 78419
Ben Zonguldak'tan gelirken hep o yolu kullanıyorum bakınıyordum, Allah Allah burada bir Carrefour olması lazım diyordum. En sonunda geçen hafta merak edip yazdım, kapanmış.Batıkent Carrefour yıkıldığından beri hiçbir şey eskisi gibi değil...
Biz de her hafta sonu giderdik küçükken.. Ben de ordan Samsung Corby almıştım renkli kapakları değişen.Ben Zonguldak'tan gelirken hep o yolu kullanıyorum bakınıyordum, Allah Allah burada bir Carrefour olması lazım diyordum. En sonunda geçen hafta merak edip yazdım, kapanmış.
Cidden benim çocukluğum, ergenliğimin avmsi. İlk telefonumu oradan almıştık..
Migros pahalı dediniz Sabancı ile ortaklık yapıp CarrefourSA'yı kurduk elhamdüllilah. @xBUGRAx @sokak sanati @Çiğdem
Ekli dosyayı görüntüle 78419