Dünya'nın En Güzel Şehrinde Tura Var Mısınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok gururlandım okurken sağolasın :A

Buyurun başkanım, billboardlara asarsınız. :A

wimvfj.jpg

• Harika
Reactions: mrt-06
Buyurun başkanım, billboardlara asarsınız. :A

wimvfj.jpg
Hahaha çok iyi olmuş, kaydettim. :F

Bunun zamaninda facebook'da Millioneire City halini oynamıştım 2-3 sene boyunca baya gelistirmiştim bu arada sonra sıkıldım bıraktım, bir gün bakayım diye bir girdim oyunu kapatmışlar ama çok benziyor belki de alt yapıları aynıdır. Oyuna kuş bakış açısı bile aynı çünkü ama oyunun nesneleri de benziyor. Sonra bu muydu bilmiyorum ama budur galiba, geçen aylarda indirdim ama iki günde sıkıldım valla iyi sabretmişsin gerçekten. :A @mrt-06
2 senedir bu şehrim var nomralde 2004'lerden beri oynuyorum ara ara. :A

istemsizce güldüm. :A
Niye 😱

Simcity3 ruh hastalığı vardı bendede...o ada yetmezdi bana.
insan çok pis sarılıyor şehrine..büyümesini gelişmesini izlemek tek tek cadde sokakalarda gezmek muazzam bir zevk.

iyi emek harcamışın @mrt-06

• Harika
Batıkent Carrefour yıkıldığından beri hiçbir şey eskisi gibi değil... :A
Ben Zonguldak'tan gelirken hep o yolu kullanıyorum bakınıyordum, Allah Allah burada bir Carrefour olması lazım diyordum. En sonunda geçen hafta merak edip yazdım, kapanmış. :T

Cidden benim çocukluğum, ergenliğimin avmsi. :( İlk telefonumu oradan almıştık..

• Üzücü
Reactions: xBUGRAx
Ben Zonguldak'tan gelirken hep o yolu kullanıyorum bakınıyordum, Allah Allah burada bir Carrefour olması lazım diyordum. En sonunda geçen hafta merak edip yazdım, kapanmış. :T

Cidden benim çocukluğum, ergenliğimin avmsi. :( İlk telefonumu oradan almıştık..
Biz de her hafta sonu giderdik küçükken.. Ben de ordan Samsung Corby almıştım renkli kapakları değişen.:A

• Üzücü