Niye laSen zaten delirmişsin .ss
beraber görücezDaha ne kadar saçmalayabilir ki dizi![]()
Benden daha iyilerinin olduğunu düşünen birinin akıl sağlığı yerinde olamaz da ondanNiye la![]()
Görmesek daha iyiberaber görücez![]()
Yarışmadaki sahneni izliyim miBenden daha iyilerinin olduğunu düşünen birinin akıl sağlığı yerinde olamaz da ondan![]()
Senin yüzünden
@serhatt Senden soğur sanmıstım ama takım elbiseli halını görünce ondan soğuyup çöpçülük haline yoğunlaştı zevki ilginçSenin yüzünden![]()
Neyse ki ben o adam gibi değilim@serhatt Senden soğur sanmıstım ama takım elbiseli halını görünce ondan soğuyup çöpçülük haline yoğunlaştı zevki ilginç![]()
![]()
@Forumdash
Sinirlendiğimi nereden çıkardınNiye sinirleniyorsun![]()
![]()
![]()
Gerçekten oymuşsunda gizlemeye çalısıyor gibi @Forumdash da faruk adını saklarsan böyle panik oluyorSinirlendiğimi nereden çıkardın![]()
Hayır bişey üstelenince bi bayıklık geliyor artık ondanGerçekten oymuşsunda gizlemeye çalısıyor gibi @Forumdash da faruk adını saklarsan böyle panik oluyor![]()
![]()
![]()
Gizlemeye çalışmıyorum ben eskiciyim o adam çöpçüGerçekten oymuşsunda gizlemeye çalısıyor gibi @Forumdash da faruk adını saklarsan böyle panik oluyor![]()
![]()
![]()
Haklısın Faruk beyHayır bişey üstelenince bi bayıklık geliyor artık ondan@eskici
Haklılık olunca konu bi tavan oldum kaçırmışım o inceyi