Niye laSen zaten delirmişsin .ss
beraber görücezDaha ne kadar saçmalayabilir ki dizi
Benden daha iyilerinin olduğunu düşünen birinin akıl sağlığı yerinde olamaz da ondanNiye la
Görmesek daha iyiberaber görücez
Yarışmadaki sahneni izliyim miBenden daha iyilerinin olduğunu düşünen birinin akıl sağlığı yerinde olamaz da ondan
Senin yüzünden
@serhatt Senden soğur sanmıstım ama takım elbiseli halını görünce ondan soğuyup çöpçülük haline yoğunlaştı zevki ilginç @ForumdashSenin yüzünden
Neyse ki ben o adam gibi değilim@serhatt Senden soğur sanmıstım ama takım elbiseli halını görünce ondan soğuyup çöpçülük haline yoğunlaştı zevki ilginç @Forumdash
Niye sinirleniyorsunNeyse ki ben o adam gibi değilim
Sinirlendiğimi nereden çıkardınNiye sinirleniyorsun
Gerçekten oymuşsunda gizlemeye çalısıyor gibi @Forumdash da faruk adını saklarsan böyle panik oluyorSinirlendiğimi nereden çıkardın
Hayır bişey üstelenince bi bayıklık geliyor artık ondan @eskiciGerçekten oymuşsunda gizlemeye çalısıyor gibi @Forumdash da faruk adını saklarsan böyle panik oluyor
Gizlemeye çalışmıyorum ben eskiciyim o adam çöpçüGerçekten oymuşsunda gizlemeye çalısıyor gibi @Forumdash da faruk adını saklarsan böyle panik oluyor
Haklısın Faruk beyHayır bişey üstelenince bi bayıklık geliyor artık ondan @eskici